Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozmo86
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy AMD RYZEN Threadripper 2920X TJmax 68 fok.
Nálam boostol mind a 12 mag 4.3 ghz-re. viszont van hogy 70 fok felett van az jó?ui.: válaszolni nem bűn!
-
DIMITRIUS
tag
CPU: AMD phenom II x4 B50 3.7GHZ IDLE:20C szobahőm:14C
OPERATING temp:44C
Hűtés: CORSAIR H50VW Golf 2 1.8 16v <3
-
pilota
tag
Nemtaláltam megfelelö topikot ehez de szerintem ezt látnotok kell hdd hütö szerintem aki a rack hütésgondal küzd akkor alá beszerelve tökéletes minden gányolás nélkül.
Reggel azért kerestem egy olyant ami minden szenzort kijelez ugyanis a rackem ventilátora szokás szerint behalt most nincsen benne.Most jó de nyáron lehet kell egy + hütés neki lehet veszek egy ilyent de nem a rackre hanem közvetlen alá a házba épitem.Azért mivel valahogy kikell cserélni a racket ha másikat tolok a helyére. igy kivehetö, és annyira pörög csak a ventilátor amenyire kell.Aki járatos az alaplapon az tudja,hogy ott van szabájzot áramvételi lehetöség nekem 2-ö oda fogom rákötni.pwr fan és cha fan a panelen aki nemtudná.De egy zalmanos hütöt rakokbele.Az biztos halk.
[ Szerkesztve ]
-
pilota
tag
Megoldodot közben a gond a haverom javasolta a 2010-es everestet és igen kijelez minden höméröt.
-
pilota
tag
Hali egy olyan kérdésem lenne hogyan lehetne az összes hömérö szenzort ellenörizni everest 2006 ot használok de ott a cpu és az egyik vinyomat matatja.
-
nRu3
addikt
Athlon64 3700+ s754 több órás használat után C&Q-val 28fok
C&Q nélkül max 35fok a szoba hömérséklete 24 fok-
A proci hütöm Zalman CNPS7000B-Cu LED, és a házban 2db 12cm venti elöl-hátul és 1db 8cm a ház oldalán mindnek a fordulatszáma a minimumra álitava''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Petya25
őstag
Hali mindenkinek!
Nekem a Prescott 3,2 E procim alap beállításokkal, alaplap által visszafogott Thermaltake Silent Tower hűtővel (~2100ford) szinte hangtalanul jár. Rendszeresen figyelem a hőmérsékletet és zárt háznál (1db 12-es venti tolja befele a levegőt, a táp 12-ese pedig szívja kifelé) amikor csak a Win ketyeg akkor ~45 fok, ha terhelem (pl NFSU2 ami igen meghajtja) ~53 fok. Persze az X800 nélkül még lehetne talán jobb is
Abit IC7-max3, P4E 3,2, 2x512 DDR, SATA 160GB, X800proAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
t_ferenc
őstag
cső!
lakótársam gépén mértem a következő adatokat abit eq-val.
alaplap: abit is7-e2
cpu: p4 celD 2,6@3,5
ram: 2x256 samsung
a cpu-burn prodit 5 percig futtatva a pwm rész 74!C, a cpu pedig 71!Cif you fall seven times, stand up eight
-
sleve
tag
Ez éppen nem hőmérsékleti rekord de azért beírom hátha találkoztott már vki ilyennel vagy tud rá vmi magyarázatot. Na szal érdekes dolgot tapasztaltam a proci-hővel kapcsolatban: bekapcsolás után mikor felmelegszik a rendszer üzemi hőmérsékletre a proci 47°C-os, ha ujrainditom a gépet már csak 42°C. Kétféle progival mérem hőt MBM 5 és Everest mindkettő ugyanezt méri. Két hete nézem és mindig ezt tapasztalom volt, hogy 10 perc, 1 óra, 3 óra után restartoltam. Terhelés alatt is meg van ez az 5°C különbség.
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
ezekiel
aktív tag
Sziaztok! HA már ennyien írtatok akkor én se hagyom ki!
Min: 30 max:42 -
Hegyirabló
veterán
Helló!
Szerintetek 61C fok sok egy AMD XP 2400+ Thoroughbrednek (2000Mhz)?Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Burege@r
csendes tag
Nemrég vettem egy 160 gigás Maxtor SATA-s vinyót és hozamosabb másolás nélkül is olyan meleg, hogy tojást lehetne rajta sütni!
-
amzso
tag
Ez nem CPU hőmérsékleti rekord, de azért beírom, mert nagyon durva!
Haverom vett egy 9600XT kártyát. Hazavittük, kipróbáltuk, és amikor kb. 1 óra játék után megnéztük a GPU hőmérsékletét, 118 fokot mutatott!!! Egyszerűen nem hittem el! Ha nem látom, el se hittem volna, hogy ezt kibírja valami is! Először azt hittem, hogy a szenzor el van csúsza, de elég rendesen járt a szaga. Kb. rá 20 percel meg is adta magát a kártya, és le is égett! Pedig nem is húztuk, és a venti is ment rajta.
Azóta már visszavittük, és ki is cserélték gariba! -
gesuz
senior tag
Via epia MII 6000
78 fok idle
terhelve nem próbáltam.Kötelemfakasztó - A könyvek legnagyobb hibája, hogy nincs bennük CTRL+F. ''Or do something that's never been done''
-
Apophis
őstag
Barton 2500+@2200MHz+ Spire Whisperrock az alaplap (Gigabyte) szerint 75 fok, és semmi baja...
Írjátok már plz a GPU rekordokat is, nekem a tuningolt ex-FX 5600-om 80 fokig felmet.All was naught but to serve the void...
-
difit
tag
P3 Celeron 1400Mhz no tuning!........min:32, max:38........gépházzal 40!
hűtés: P3borda........12cm-es venti 5Vról járatva!.....a gép szinte hangtalan......(azért nem, mert ott a maxtor)
Bővebben: link
[Szerkesztve]„Ha ötvenmillió ember mondja is a butaságot, az attól még butaság marad! '' (Anatole France)
-
icon
senior tag
Sziasztok!
Prescott 3 GHz 1 M cache-vel Thermaltake Spark 7+ hűtővel egy Acorp házban
eddíg idle 48 fok, terhelve ameddíg lekapcsolta a masinát 78 fok.
Most mindezt áttettem egy Casetek CK1026-9 házikóba, 2db 12 cm-es házventi, meg felszerelve az Air duct
idle 41 fok, terhelve max 58 fok.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
NJano
csendes tag
Igazad van ! Előtte egy Nortwood 2,8GHz (512/800) procim volt, az szinte hideg volt ehhez az újhoz képest - full terhelésen volt annyira meleg, mint ez alapból ! Igazság szerint karácsonykor a HL2-höz fejlesztettem a gépet, azt mondták, hogy az 1Mb cache király lesz hozzá. Ahhoz képest......
-
NJano
csendes tag
Igazad van ! Előtte egy Nortwood 2,8GHz (512/800) procim volt, az szinte hideg volt ehhez az újhoz képest - full terhelésen volt annyira meleg, mint ez alapból ! Igazság szerint karácsonykor a HL2-höz fejlesztettem a gépet, azt mondták, hogy az 1Mb cache király lesz hozzá. Ahhoz képest......
-
NJano
csendes tag
Alaplap: Asus P4R800-V Deluxe (ATI 9100IGP chipset)
Proci: Intel Prescott 3GHz gyári hűtés, no tuning
VGA: Sapphire Radeon 9800 256Mb gyári ref. alu hűtés
Ház: sima noname (Mercury KOB-01) oldallap leszedve
bekapcsolás után-alapjáraton
alaplap 36-38 fok
proci 42-44 fok (cooler 2400 rpm körül - csendes)
folyamatosan Half-Life 2 nyomatva
alaplap 44-46 fok
proci 49-51 fok (cooler 3300 rpm körül - elviselhető)
érdekesség: ha erős HDD műveletet végzek pl scandisc, defrag akkor a proci
felugrik 60-61 fokra (riasztás 60 foknál) (cooler 4300 rpm körül - nagyon hangos !)
Most rendeltem 2 darab CoolerMaster DAF-B82-E1 rendszerhűtőt (ford szám szab, thermal sensor, dupla golyós csapágy) várom, hogy kézbe kaphassam végre -
kuki
tag
nekem egy 3000+-os bartonom van egy aerocool Ht-101 van rajta
ezzel nekem 55 fok fölött még nem volt telejs terhelés melett. -
TeeJay
félisten
milyen jól menne már minden gép pl az uránuszon
minusz tudom is én hány fokbanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
DonLeo
senior tag
Alaplap: asus p4c800 (asszem ez alulmér)
Proc: P4 2,8C 800/512 Northwood.
Idle xp-ben (ez-az megy 5-10%): 30-33 fok (régebbi házban 36-39 fok volt)
úgy, hogy 1500-1550 körül meg a Zalman 7000B-Cu.
[Szerkesztve]''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
balguru
tag
Mennyi egy PIV@3 Ghz-es Northwood processzor optimális hőmérséklete?
Már ha van ilyen?
[Szerkesztve] -
szesz
tag
Hi!
AMD 2600+ Barton proci, ECS L7VTA alaplap, Aerocool Deep Impact DP 102-es borda 1 AeroCool ventivel.
Alapon 43-45 fok
terhelve 58-65 fok (nyitott haznal)
Elotte egy Spire Whisperock IV volt, de azzal 73-77 fok kozott ingadozott terhelve.
Nem tom ez fentebbi erdemny jo e vagy rossz, de engem is kicsit idegesit.
Sisoft Sandraval mertem, alaplapi merocske is kb enyit mutat.
Megizhato egyebkent amit a Sisoft Sandra mond?
Udv,
Sz.Csak szép sorban, mint az aknamezőn
-
nagyúr
no, fényezem kicsit magam én is.
amd 2600+ barton, rajta zalman 7000a-cu rézhűtő, antec slk2700bqe ház a hozzá tartozó 2db 12centis ventivel, 8500as radeon gyári hűtéssel, 1 scsi cdíró, egy 80as barracuda iv-es seagate, meg egy baromi régi 4,02es medalist , asus a7n8x-e deluxe lap, tv-tuner, scsi kari, meg egy cm musketeer IIes vagy milyen ventikontroller. a ház zajszigetelő szivaccsal kitapétázva bellülről, tehát a két 12centis ventin kívüli légmozgás elhanyagolható (gyk. nem szellőzik az oldallapokba vágott réseken sem).
idle/terhelt
proci 41-42/43-44
rendszer 34-35/37-38
szobahőmérsékleten. a hőmérsékleteket nem az alaplap biosával, hanem a processzor lábai közé csúsztatotthőmérővel mértem, ami a ventikontrollerbe csatlakozik. a rendszerhőmérő szabadon lóg a ház belsejében, kb. az oldallap közepe tájékán.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Sperafico
aktív tag
Nálunk egyszer egy AMD Athlon XP 3000+ 96 fokos volt egy Gigabyte lapban. Még emelkedett volna de inkább power off volt. A procicooler bordáját sehol sem lehetett megfogni olyan forró volt!
-
Mag
senior tag
up
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Spirit
őstag
Régi, Celeron300,no cache
borda tartó pöcök törik,tulaj hazajön(gyengébbek kedvéért én),gép beindít,win töltés,újraindulás...ismétlés vagy 5x(tulaj 13 éves kezdő), megelégel,enter the bios, cpu hőfok 128 fok.gép kikapcsol, proci megfog(okos gyerek,nem?, kéz hólyagosra éget, vár 20 percet, borda odaszorít,gép indul,bios, 36 fok.Tulaj új fület gyárt a procira.The End -
borg315
aktív tag
válasz Fade_Away #16 üzenetére
Elképzelhető, hogy egy proci túléljen 100-110Ct?
hátja az én 1100-ra downclockolt athlon xp 1700+ -om az mbmonitor szerint 80 fok üresjáratban, 100%-os terhelés mellett 100-103 körül stagnál, ha ennél feljebb megy, kékhalál. (ok, abit kx7-333 lap, lehet h csal a szenzor egy 3-5 fokot, de akkor is durva egész jól bírja, kb. egy éve megy így
btw, most b*ott meg megint a gépem oldala, az ízéből ítélve 12v, wtf?? (van föld a konnektorban) mi lehet? táp?
[Szerkesztve] -
relic
tag
AMD 2500+@3200+ (440FSB><1,775V><Coolink NPH2 + Thermalright paszta + nForce 2 Cooling Patch + 7db ház venti [3db 9 centis Papst; 4db 8 centis YS-Tech])
Field Value
Sensor Properties
Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h)
GPU Sensor Type National LM63 (I2C 4Ch)
Motherboard Name Abit NF7 Series
Temperatures
Motherboard 26 °C (79 °F)
CPU 34 °C (93 °F)
GPU 39 °C (102 °F)
GPU Ambient 41 °C (106 °F)
Maxtor 6Y080P0 18 °C (64 °F)
Cooling Fans
CPU 3342 RPM
Chassis 1548 RPM
Voltage Values
CPU Core 1.70 V
+3.3 V 3.31 V
+5 V 4.95 V
+12 V 11.61 V
-12 V -11.87 V
-5 V -5.15 V
+5 V Standby 4.92 V
VBAT Battery 3.50 V
DIMM 2.61 V
Lesz ez még jobb is, mert itt van a széken mellettem egy teljes kompresszoros hűtés. (Aspera kompi + hőleadó radi 8 hőcsővel + hőmérsékletkijelző + 4db halk venti)
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Uff. Nah felettem lakó embőrnek van egy 800MHz-es cerkája ez alapból 38fokon megy. Felhúztam 1200MHz-re a procit, fesz emelés nélkül és 41fok lett az eredmény, jah nem vízhütés van a PIII, csak PIV-es hüttés van rányomva asszem.
Az én kis 2500+Barton-om csak nagymamámék pincéjében ment 45 fok alá, és elhihetitek ott elég hideg van Kb.:11 fok.Alapból 45fokon megy, játék alatt felmegy max 57-re. 3200-re felhúzva a legvégső határ 70fok volt. Feszt nem adok neki, mert akkor nagyoin hamar elérné a 75 fokot is -
mizu_
tag
Sziasztok
Asrock K7S8X R3.0 alaplap, AMD 2600+ (Barton), Spire Falconrock II (2300 rpm), extra házventik nélkül, külső hőmérséklet: 23, MBM-al mért adatok :
cpuburn-in (disable error checking -el) :
zárt házban : 61 & 42
nyitott házban : 55 & 40
setivel :
zárt házban : 57 & 40
nyitott házban : 51 & 38
idle :
zárt házban : 52 & 40
nyitott házban : 47 & 38 -
pink75
aktív tag
A p4p800-ban 1.6a@2.4 nw, nyitott ház (soha nem is volt oldala, nemt'om, mi az a zárt ház), több óra után is 9C-t mutatott a procira. Igaz, 7C volt a szobában...Meg azért csal a mérő is egy tíz fokot kb.
A Tua 1.3-as ST6R-ben, a szobapadlón (amíg el nem adtam, hajléktalan konfig volt), 35C-ban is max 45C volt.xxx
-
Magnat
veterán
Hali,
p4 NW 3.0 idle 43-44, terhelve max 56-58 fok Zalman AL-Cu hűtővel (max ford), 24 fokos szobában, zárt és polifoammal bélelt házban. Cpu Voltage 1.6
Haveromnak u.a. proci vmi csöves hűtővel nyitott házzal, 1.4 proci feszkó, terhelve 39-40 fok̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Rival
aktív tag
válasz Madn!ght #328 üzenetére
Olvasgattam a fórumot, ekkor volt a proci idle 56 fok (speedfan által mérve). Feltettem az általad említett peccset, és idle 56 fokrol lement 51-re újraindítás után (MSI K7N2 lap, SilentBreeze 3 cooler). A lap többet mér, mint ami valójában, de a különbség így is kb. 5 fok. Nem találtam még egyetlen megoldást sem, ami működött volna az alaplapommal, ez az egyetlen... lendületből még betettem a ház tetejére egy 7V-ra kötött ventit, eredmény idle 48 fok...
-
Old Death
senior tag
Nem volt mínusz...
Egyébként fűtés van a szobában, de minek... kitárt ablaknál alszom szinte mindig... de amior már baromi hideg van akkor becsukom...
A 18 fok az teljesen jó...
Egyébként amikor dolgoznak a vinyók akkor mennek fel 23 fokra... egy kis sufni-tuningos hűtés rásegítés''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
TeeJay
félisten
válasz Old Death #368 üzenetére
érdekes az a 6-7 fok
gondolom nem fűtöd a szobát és nálatok már kinnt is minusz fok van ugye?
akkro el tudom képzelni
nekem a vinyó
Seagate 120Gb 2Mb
18fokról indul este amikor már nem fűtűnk annyira
az azé reálisabb nemde?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Old Death
senior tag
Hell!
Nos nekem nem annyira érdekes a proci hűtés... inkább a két 120gb-os maxtor...
Általában 16-23 fok körül kergetőznek... de egyik reggel gép bekapcsoláskor az egyik 6 a másik 7 fokos volt...''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
_Gomba_
tag
Nekem nem 1xű adataim vannak
Zárt / Nyitott Ház
Gyári Intel: 60 C 45 C
Zalman 7000: 60 C 30 C
Egyszer meg elfelejtettem rádugni a gyári hűtőt...
Néztem is miért olyan csendes a gép,
csupán 100 C-ra ugrott fel !!!!!!
(P4 nortwood 2.4) -
Bigya
őstag
most már -1 fok mindenből, hozzáteszem 12V-on kergető ventikkel...
-
Bigya
őstag
HAli!
Bocs, de van egy kérdésem: a PWM hőfok mit is jelent? hol is van az, és mi?
THX!
(ezért nem nyitok új topikot...)
amúgy: cpu idle 41, nb 41, hdd 36 sys 33 fok.
Jah, és télleg a sys hőfokon mit ért a speedfan, meg az is mi?
Üdv.! -
Zsolt2.2
csendes tag
Hi!! Rájöttem, hogy elromlott az érzékelő az alaplapon tehát nincs semmi gond Most csak idle: 40 C Maxon : 55 Éljen!!!!
-
keRa
csendes tag
Asus P4-C800-deluxe Intel P4 3.2@3.51
Hangtalan fordulaton meno hutokkel:
alapon harom ora game utan
Cpu: 33C 45C
Lap: 27C 30C
Gyorsabban meno hutokkel:
alapon harom ora game utan
Cpu: 27C 43C
Lap: 23C 28C
Chieftech dragon haz 3 haz hutovel plusz a plexin is figyel 1. -
veterán
-
Robaj
addikt
amd 2400+ falconrok II
zárt ház: 44-55
nyitott ház: 38-46
szal szar a szellőzése a házamnak! -
Stefanko
csendes tag
nekem a 3,2 gigas p4 zalman 7000-a cu-val kb 64 fok körül mozog terhelve
-
karantÉN
aktív tag
most hogy nézem ezt a topicot pont tegna hálopartyn hülyültem a procimmal ugy kezdtem ,hogy leszedtem a prociról a coolert (csatit lehúztam a lapról) a borda egy sneeze mitom melyik (2000huf) jó nagy bordás igy ment alap járaton a winben 60 fokot de nekem ez nemvolt elég +bekapcsoltam egy win media playert jó minőségű filmel igy ment fel 67 fokra kb ez sem volt elég jött az ut2004 ful elsímításal amit a kártya bír ati9000 .és a játékban + belehet rakni zenét (F11)
igy már nagyon lassú volt a cucc de még ment a vindozba már alt+tabbal nehezn lépet ki . igy ment 84 fele .vissza a játéba és host egy pályát beraktam egy dm mapot(morfeus-t) +16 bot ez beütöt egy kicsit a fraps (fps mérő )1-2 fps nyomott nagynehezen kiléptem a win-be (alt+tabbal )hogy megnézem hány fok akkor ment 103 fokot.de nemkelet fél perc és megfagyot .107 foknál .
A config egy 1.7 pentium@2.1 , a hőfokot aida32 velmértem. alaplap egy abit be7.
ez volt az én nagy fűtésem
senki nem szol semit?ehez6543210
-
Creator
tag
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy 3200+ Amd-hez milyen hűtőt vegyek ami csendes és hatékony is egyben?!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
vedit
csendes tag
min. 1.2 duron -12C (fagyállóhűtés) 1éve
max 366 cel. 110C (álló venti beleért kábel miatt) 3éve
minkét proci műxik még most is!
[Szerkesztve]RGB
-
-
v_tomi
csendes tag
Helló!
Az alaplap szenzora cserélhető?
Egy Abit IS7 van最好的问候
-
ugri21
tag
Azt meg, hogy csinálod???
Nekem ugyanez a konfigom és (Zalman+Northwood 3as) de 37-40fok körül mozog. Hűtőben tartod a géped?
Milyen deszkád van? Nekem Asus P4C800 DeluxeMSI p55-gd85, Intel i7 875K, Sapphire 5850 Toxic,Corsair Dominator Gt 4GB, Intel SSD 80GB, 2db Samsung 1TB,
-
Despy
tag
Gigabyte GA-7N400E alaplapom van. 2400+ os Tbred b vel
Terheletlen állapotban 59 C-t full terhelésnél 65-66 C-t jelez a thermal sensor.
(hűtő: Spire falconrock II). Hm mondom ez soknak tűnik: borda le, újra megvizsgálom, a bordán látszik a kis ezüstpasztás téglalap, leheletnyi kipréselődött alóla, mert ugye nem raktam túl sokat) Vissza a borda: ugyanaz. Kipróbáltam rajta 3 különböző teljesítményű hűtőt. Az eredmény szinte hajszálra ugyanaz. Mondom ez nem lehet: itt bizony sz*r a thermal sensor. Megfogom a hűtőt, langyos. (Ja persze 66 C az alaplap szerint) Megnézem a gigabyte honlapon, hátha van valami bios frissítés: hogyne lenne, de az enyémen már az van. Ennél a biosverziónál azt írják, hogy kijavították azt a hibát, hogy a t.s. kisebb hőmérsékletet detektált, most az igazi. Namost ez az ''igazi'' 10-15 C al magasabb azonos procinál, azonos hűtéssel mint bármelyik másik alaplappal. Tehát nem egy 2400+-os tbreddel, hanam ugyanezzel a 2400+-os tbreddel. Szerintem nem érdemes adni erre az egész thermal sensorra. Valami megbízható normális digitális hőmérővel leméred és az ok, de ahány alaplap annyi t. s.''a fémet nem fogja érdekelni, hogy kohómérnök vagyok-e stb...'' by RGB
-
karantÉN
aktív tag
most hogy nézem ezt a topicot pont tegna hálopartyn hülyültem a procimmal ugy kezdtem ,hogy leszedtem a prociról a coolert (csatit lehúztam a lapról) a borda egy sneeze mitom melyik (2000huf) jó nagy bordás igy ment alap járaton a winben 60 fokot de nekem ez nemvolt elég +bekapcsoltam egy win media playert jó minőségű filmel igy ment fel 67 fokra kb ez sem volt elég jött az ut2004 ful elsímításal amit a kártya bír ati9000 .és a játékban + belehet rakni zenét (F11)
igy már nagyon lassú volt a cucc de még ment a vindozba már alt+tabbal nehezn lépet ki . igy ment 84 fele .vissza a játéba és host egy pályát beraktam egy dm mapot(morfeus-t) +16 bot ez beütöt egy kicsit a fraps (fps mérő )1-2 fps nyomott nagynehezen kiléptem a win-be (alt+tabbal )hogy megnézem hány fok akkor ment 103 fokot.de nemkelet fél perc és megfagyot .107 foknál .
A config egy 1.7 pentium@2.1 , a hőfokot aida32 velmértem. alaplap egy abit be7.
ez volt az én nagy fűtésem6543210
-
v_tomi
csendes tag
Akkor az alaplapnak van hibája? Annak van ez a szenzora?
最好的问候
-
v_tomi
csendes tag
A hütő borda csak langyoskás.Nem tudom hogy mit csináljak mert csak 3 hetes a proci.Gariba visszaküldve meg nem lesz gépem 2 hétig.
最好的问候
-
v_tomi
csendes tag
Lassan az lesz hogy hütöbe rakom a gépet
Pedig már Thermaltake hütöt raktam fel és az se tudja lehüteni meg az oldalát is levettem.
Lehet hogy gyárilag szar a proci.最好的问候
-
^Boss
őstag
válasz neongorack #338 üzenetére
nem zavaro.
-
v_tomi
csendes tag
Nekem alapba hogy már fütünk 60 fok a cerka D 2,4-em.Ha már chat progi fút akkor már riaszt mert 73 fokos a procim.Nem tudom hüteni már jobban
最好的问候
-
^Boss
őstag
nekem 22-27 kozott mozog a 3 gigas p4 zalman 7000-a cu-val
-
neongorack
senior tag
Hi!
Nekem eddig a min. az 25C fok volt.
Intel P4 1844Mhz(húzva) Willamette.Coolink A2VS procihűtővel 5300 rmp
A max az eddig 42C fok volt.
Ebben a pillanatban pedig Alalplap:28C
CPU: 30C
Winyó: 38C -
ugri21
tag
78fok
Az durva!!! Csoda, hogy még nem sült meg. Igaz nekem Intelem van (3as Northwood) de még terhelve sem volt soha 55fok felett. Tuning mellett 3,45GHzen produkált terhelve 62 fokot az abszolút maxomMSI p55-gd85, Intel i7 875K, Sapphire 5850 Toxic,Corsair Dominator Gt 4GB, Intel SSD 80GB, 2db Samsung 1TB,
-
Sanyo
senior tag
Barton 3000+ 100% load, proc jelenleg 78 fokos, a zalman cu tele van porral, még lusta voltam szétszedni. Sok a munka, a jövő héten lesz egy kis pihi, akkor kipucolom.
-
Mag
senior tag
up
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
salazol
őstag
win2000,
fut most is:
apache, php,
Argosoft mail server
War ftp server
Ident server
Sygate tűzfal
VNC server
Mire használom?
Bővebben: link
ez az, ami látszik belőle. -
salazol
őstag
A szerverem procija jelenleg 29 fok, nem akarom próbálgatni a terhelgetést, mert 24-ben üzemel 1 éve.
Külső hőmérséklet függvényében 27-30 fok között szokott menni.
PIII866/133 proci, nincs túlhajtva, a hűtő Spire Whisperrock 5V-ról, hangja nincs, házventi 2 db, egy fúj, egy szív, mindkettő 5V-ról, hangjuk nincs.
A táp enermax, potis, teljesen letekerve a ventije, alig pörög. -
vtechun
veterán
unokatesóm gépében megtisztitottam a bordát a portól, és utána elfelejtettem visszadugni ventit... elindítottam, de lefagyott vagy 5 perc után..., kissé bekakáltam, de kis idő mulva elindult... akkor vagy 90 fokot mutatott a sensor 95-re volt a biosban a shutdown temperature állítva, AMD 1700+ volt egyébként...
-
Madn!ght
addikt
nForce2 C1/C2/C3 Cooling Patch ----> erről hallott már vki vmit? Esetleg használja vki? Állítólag 5-10 fokot csökkennek a CPU/chipset hőmérsékeletek...
New generationOrder: Bővebben: link
Progi letöltése: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
válasz Zsolt2.2 #324 üzenetére
Ja és azt nem mondtam,hogy le van véve a ház mindkét oldala
Aeroccol HT 101-el
Azért kíváncsi vgyok mit bír egy prescott.....de nem próbálom ki
Lehetne nyitni egy külön topikot a ''radiátor'' prociknak
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Nikk
senior tag
Na figyuka ===> 2500@3200 1,775V
Idle: 38°C
Load: 43°C
Ez levett házoldallal van.
Idle: 40°C
Load: 46°C
Ez feltett oldallal.
A szobahőmérséklet: 21-22°C
Ha 1,8V-ot adok neki és felnyomom 3400+-ig (2300Mhz) akkor:
Idle: 40°C
Load: 46-47°C
Ez feltett oldallal van...
És ezt mindösszesen egy AeroCool HT-101-el csináltam.DIGIC
-
-
Zsolt2.2
csendes tag
Az én P4 3Ghz-esemmel a max 70 1-2 fok, de lehet, hogy volt több is. Ez sok? Amikor csak úgy megy a gép akkor rendesen 40-50 fok között van. Ez soknakszámít, vagy a P4 3 Ghz fölött már ennyire melegszik?
-
Proci85
senior tag
válasz granpa_matis #321 üzenetére
Cpu-t bizti jól méri...külső hőérzékelőt alácsúsztatva fél fokot ha eltér..
-
granpa_matis
aktív tag
Merhet neked jol, elvegre ez lenne dolga.
Egy Programot en ugy itelek meg, h 100 % ig biztosan, pontosan vegzi -e dolgat vagy sem(programozo vagyok).
Lehet, h az Aida(Everest) 1000 esetbol 990 szer nem teved semmiben, viszont nekem a masik 10 eset is szamit. (szenzorok keverese, DMI, RAM teszt, Winchester formazas, stb... De nem offolok tobbet)
[Szerkesztve] -
Proci85
senior tag
válasz granpa_matis #316 üzenetére
SpeedFan 4.16 is ua-t írja..elvégre egy szenzort sasolnak
-
Frenky89
addikt
Éppen új gép összerakása előtt állok => gyűjtögetem a cuccosokat. Vettem új házat Bővebben: link, ebben egy 850@935 Mhz-es Celeron gyári hűtővel, 23°C szobahőmérséklet mellett:
Idle: 30°C
3 óra NFSU max: 35°C
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
válasz granpa_matis #316 üzenetére
Hát lehet : ) Everest nagyon jo, még a vinyó hömérsékletet is kiirja. Elődja az AIDA ezt még nem tudta.
-
Digital
addikt
Asus P4C800 Prescott 3,0 fingatva 82fok, alapjáraton 20 cm-es szobai ventivel 53 fok!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Garfield
aktív tag
Nekem 2500+@2400Mhz !! Barci Spire Whisper Rock IV hutessel:
Sajnos csak 1.8V korul vitte De ugye rekordok mindenek felett ! Ugy voltam vele vagy fust vagy hovedelem vagy nyertem !
Es nyertem,de ez lett a vége !
Idle:72°C
Jatekbol kilepve: 79°C
Valahol olvastam hogy 89°C-on meg stabil volt egy Barci igy nem feltem !
De nem is lett semmi baja a procinak ! -
Proci85
senior tag
Nah ez egy kicsit más hőfok, de szép...AUX: 67°C...
mi ez? széttapogattam már a gépet, de semmi nem volt ilyen meleg, mehhalt volna a szenzor? Cpu alatt megtaláltam, systemet is, ezt az auxot nem, és bárhol utána olvastam, senki nem tudtam konkrétan:-/
[Szerkesztve] -
granpa_matis
aktív tag
Athlon 64 3000+@2600Mhz 83 !!! fok idle
Chaintech VNF3-250 szenzor Rulez. -
MoP_FX 57
őstag
Na nekem is van egy rekordom ,sulis AMD 2400+-os idleben 74 fokos
-
Proci85
senior tag
Celeron 566MHz, 22 fokos szobában idle 23 °C, CPU burn-in közben 26-8 max.
Mindez vízhűtéssel....tudom, ventivel is hasonló lenne valszeg, csak nem ilyen halk :] -
Mag
senior tag
up
-
busman
veterán
Sziasztok!
Asus A7V600 Athlon XP2400+@2800+ Aerocool Ht101
Idle:37C°
full: 52C°
[Szerkesztve]I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
GEIL
addikt
Szasztok !!!
Abit SA6-os lapban (intel 815EP) a PIII 933@1088 (133FSB @ 150 FSB), fesz. emelés nélkül, egy Global Win Fop32-essel hűtve, zárt házban:
Terhelés nélkül: 38-42 fok
Terhelve: 48-54 fok
bye...------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------