- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz zolynet #21698 üzenetére
ennél van jobb is. google-be beírod a két csaj, egy csésze mondatot angolul (2 girls one cup) a kevésbé multilanguálisoknak, és az első találat a tied.. jó étvágyat...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
őstag
Sziasztok!
Esetleg valakinek egy ilyen 3,4GHz-es gép?Üdv:Attila
-
Tottu
senior tag
válasz martonx #21694 üzenetére
Azért írtam így, mert ezek a területek érdekelnek, és ezekhez kapcsolódó munkát keresek. Továbbá azért írtam ilyen általánosan, mert pályakezdő vagyok, szóval így is,úgy is új dolgokat kell tanulnom, mert az a "szakmai gyakorlat" biztos nem elég egy munkahelyen amit az egyetemen szereztem... (Vagy ezt is csak azért gondolom így, mert pályakezdő vagyok? )
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki Szegeden programozói állást? Elsősorban Java, .Net vagy Flash (AS3) érdekelne.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
(Bundás)
addikt
Kell valakinek Nokia 3310-3330-hoz, valamint Motorola (talán V300, V525)-höz adatkábel egy sörért?
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem valami olcsó AGP-s videokártya, netezős, szövegszerkesztős gépbe (3D teljesítény, ilyen-olyan kimenet lényegtelen)
Ha valakinek van, dobjon meg egy privát üzenettel.
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
SirRasor
addikt
Most jutott eszembe, hogy van egy headsetem az új telefonomhoz, amit sose fogok használni. Valakinek nem kell?
Gyári, új, sose használt SAMSUNG headsetMake Love not war!
-
SpyK333
tag
Hello emberek!
Van valakinek egy 3700+os San Diegoja elfekvőben óccsójé?
Mert ha igen akor az engem érdekelne. -
rptr
tag
Nincs valakinek elado XBox360-a?
-
kicsitomi88
őstag
Üdv
Pici pénzért keresnék magyar karácsonyi dalokat tartalmazó magnóban hallgatható kazettát! Nagyon fontos lenne, köszönöm!
90 87.5 87.8 87.5
-
boba6
senior tag
nincs vkinek elfekvőben sok 230V betáp kábele?
illetve van-e vkinek Németországban olyan megbízható rokon/ismerős aki tovább tudna postázni nekem ami a címére jön (ebay.de-n venném, de csak országon belül hajlandóak postázni), természetesen előre fizetnék meg állnám a költségeket
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
pintyesz
senior tag
Skacok!
Szükségem lenne 1db turbo-sim vagy X-sim kártyára,nem horror áron!Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
pmheros
őstag
vannak dolgok amivel az ember nehezen hozakodik elő, ez is ilyen lesz.
Egy "kedves" kollégám jóvoltából újabb élménnyel gazdagodtam, amit veletek is szeretnék megosztani. A kis videó enyhén súrolja a jó ízlés határát, de hát ha nekem nem volt jó, hát nektek se legyen.
katt. ide -> Saját felelősségemre megtekintem
érdemes végig nézni, nem beletekerni és legyen bekapcsolva valami hangkeltő is[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
(Bundás)
addikt
Eladó:
ATX ház = 500 Ft
HP Vecta VL (P2-350 MHz, 64 MB-RAM, 4GB HDD, etc) = 2500 Ft
Cyrix 233 MHz, 12 MB-RAM, 600 MB HDD konfig = 1000 Ft -
Eleck
csendes tag
Router eladó!
Netgear WGR614 router és Netgear USB adapter WG111.Új bontattlan csomagolásban,garanciával.
5 ill.3 ezer Ft. -
Attix82
addikt
Elado: Laptop Intel T1350 proci. Tovabbi informacio :
[link] -
SirRasor
addikt
BOSS MD2 torzítót CSERÉLNÉK lightosabb BOSS torzítóra! Tökéletes gyári állapotban van, nagyon vigyáztam rá, de egyszerűen túl durva. Csak ilyen Six Feet Under meg ezekhez hasonló zenéket lehet vele jól játszani és nekem valami finomabb kéne. Privi akit érdekel.
Make Love not war!
-
Pho3bus
tag
250 gb-os SATA ill SATA II vinyót keresek (vagy ennél nagyobbat) Samsung 160gb-os SATA II vinyó beszámításával + ráfizetnék(megbeszélés tárgya)!
-
Rhino666
addikt
válasz PowerBuldog #21661 üzenetére
Nekem ezt a két zacskót úgy sikerült beszerezni, hogy beszaladt a fazon egy helyi boltba aztán belevágta a csomagba. Az eBay-en is biztos lehet kapni, csak gondolom egy vagyon, mire ide is ér. De ha mondod, hogy milyenből mennyi kell, a legközelebbi csomagban lesz az is, aztán kiszámolom hogy mennyire jött ki.
Itt lehet szétnézni, hogy milyen félék léteznek.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
-
envogue
csendes tag
válasz PowerBuldog #21657 üzenetére
Szia.Nem lehet kapni .Mi is Amcsiból rendeltük .
-
PowerBuldog
veterán
válasz envogue #21654 üzenetére
Szia!
Szegeden lehet kapni valahol ilyen beef jerky-t? (Már ha ez az amire gondolok, szárított marhahús darabkák.) Sógorom hozott anno Afganisztánból, ott az amcsiktól vette, és baromi finom volt. Szal ha valahol lehet kapni akkor felvásárolnám a készletet.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
envogue
csendes tag
Karácsonyra TUTI ajándék !!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
keresek ismerősömnek használt gépet
kívánatos paraméterek:
A64 3200+ (nem sempron)
am2, ddr2, pci-e, integrált lan, -hang
1GB RAM 667/800
7300GT/7600GT GDDR3 vagy ezekkel egyenértékű AMD(ATI)
min 80GB SATA HDD
DVD -író ami nem csak pörög, hanem ír és olvas is rendesen
táppal ami mindezt elviszi, és nem csörög
az egész valamiféle házban ami nem túl viseletesnem jó a kisebb, mert olyan már van !
nem jó a nagyobb, mert az nem fér bele a keretbe !
bár ez így nagyon konkrétnak tűnik, megfelelő ár esetén más megoldásokra is érdeklődő lehetek
aki tud ilyen eladó gépet, vagy tud olyanról aki már hallott olyanról hogy van ilyenje valakinek aki eladná, vagy csak .... na mindegy értitek ti: írjatok ide vagy privátba, ne fojtsátok magatokba.nem vagyok tökéletes
-
Foolti
tag
Sziasztok!
Vennék 256/400 -as DDR1 RAM -ot
Foolti
-
bolcsodal
addikt
-
őstag
válasz macilaci78 #21647 üzenetére
Hali!
Nejem van már 17 éve
Az már rég volt amikor még a barátnőm volt.Üdv:Attila
-
PowerBuldog
veterán
válasz macilaci78 #21647 üzenetére
Azt nem itt árulja!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Foolti
tag
-
Palkó
tag
Uraim, érdeklődnék, hogy a kábelnet másnál is nyűgösködött-e a mai napon, vagy csak én vagyok a kitüntetett itt Dorozsmán?
Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
Rick4
félisten
-
Ode
csendes tag
Sziasztok!
Egy Fujitsu Siemens Amilo L 7300-as notebook-ba keresek 512 MB-os DDR1 333Mhz SODIMM memória modult!
Akinek van ilyen eladó, annak várom az ajánlatát priviben!
Köszi!
Azért a víz az úr...
-
Rhino666
addikt
-
(Bundás)
addikt
Eladó:
Intel Celeron 1700, 2400 MHz CPU (1500, 2500 Ft)
AMD Sempron 3000+ (nyák egyik sarka sérült, akciósba >) )Ati Radeon VE - 7000 dual display edition +tv-out ((AGP)(1e Ft)
2x64/100 MB SD-RAM (500 Ft/db)
Nec NR- 7900 CD-író (2ü/d sör)
LG GCE-8400B CD-író (2ü/d sör)
LG CRD-8520B CD-olvasó (1ü/d sör)
LG CRD-8522B CD-olvasó (1ü/d sör)Samsung Syncmaster 14" 400B digitális monitor (1e Ft)
HP 3325 Nyomtató
Hálókártyák (D-link DFE-528TX, Compaq NC3120, WinBond W89C940) (0.5e Ft/db)
Modem (Acorp)(ingyen)Hibás cuccok:
MSI K8T-NeoV (nem kapcsol be)
Eagle 6600 (AGP) (monitor nem kapcsol be)[ Szerkesztve ]
-
BobChemistry
őstag
DDR 1 ramot keresek
valaki?Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
proper
őstag
Eladó
Belinea 108030 21" crt
házhozszállitva 8k
-
SirRasor
addikt
válasz envogue #21631 üzenetére
Holnap úgyis megyek barátomhoz délután, de nem tudom pontosan mikor. Adj pm-ben egy telszámot és rád csörgök, ha 5 percre leszek a víztoronytól. Igazából nem tudom hol van ott víztorony, de ott van a buszpályaudvarnál valamerre, majd megtalálom. Felismersz egy fekete-szürke-narancssárga Kelly's Radius bicikliről meg fekete bőrkabátról, a számat és orromat sál fogja takarni, ez az 5 C° alatti menetfelszerelésem
Ha hamarabb tudom a CD gyűjtést, akkor legalább 30-at tudnék vinni, de így nem lesz olyan sok. Mindjárt felhozom a CD-s zsákokat és selejtezek
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz envogue #21629 üzenetére
De az nem jó, mert akkor ráveszem, hogy ne pnnyadjunk, elviszem sétálni meg egyéb helyekre. Viszont ha nagyon nem antiszoc (volt 2 ilyen nőm is), akkor meg nekik lesz az a bajuk, hogy én miért nem akarok magamtól menni bulizni meg egyéb igénytelen helyekre. Szóval azt találtam ki, hogy ez így egyszerűbb. De most komolyan, a pasinak kell elhívnia a nőt mindig, de egy antiszoc pasi nem fogja a nőt, fordítva meg már milyen.
De fenntartom az agyátültetés lehetőségét és akkor ez a probléma megoldódik
CD ügyben teljesen mindegy, mert biciklivel vagyok. De ha nagyon kedvezni akarsz, akkor a Tápé, Kikötő sor és a sportcsarnok közötti útvonalon valamikor 18:30 és 19:00 között, mert akkor amúgy is megyek az ingyenes úszásra
Amúgy mit csinálsz a rossz lemezekkel? Díszek készülnek belőle? Csak azt ne mondd, hogy a karácsonyfát ezekkel akarod feldíszíteni
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Honnan lehet megtudni milyen normális bulik/koncertek lesznek a városban? Vagy egyáltalán hol lehet találni különc, antiszociális nőket?
Make Love not war!
-
bekespp
csendes tag
Halihó!
Keresek 478-as Northwood magos processzort , Matsonic MS9127C alaplapba.
UI: Valakinek esetleg parfüm : Versace Bright Crystal - 90 ml- 6000 ft .
-
SirRasor
addikt
válasz envogue #21607 üzenetére
Van persze és már meg is osztottam a bánatomat és már szerte is szállt, csak most jön a következő, hogy mégis hol találjak egy másik normális lányt, amikor alig járok el valahova, neten meg botrány nőket lehet találni. Tisztelet a kivételnek.
Amúgy filmetnézni meg beszélgetni tudok, de nemtom hogy kell bulizni
Make Love not war!
-
boba6
senior tag
találtam egy jó kis moncsit:
LG 23" M2394D-PZ 5ms Fekete Multimédiás monitor
(DVB-T tuner, 1920x1080-75Hz, 16:9, 20000:1, 300cd/m2, D-Sub, DVI, HDMI)
br.82800Ft[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
envogue
csendes tag
Egy görényfiú szívesen ungabungázna egy görénylánnyal . Jelentkezni priviben .
-
Rick4
félisten
1 vagy 2 GB-os SD kártya kellene nekem, 3 db-ra léenne szükségem. Ha valakinek akad, ne tartsa titokban.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
envogue
csendes tag
Vennék plüss , vagy bármilyen fajta orrszarvú állatkákat . Árban megegyezünk .
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
válasz regvoltrossz #21603 üzenetére
Megapicit keresd sztem.
-
regvoltrossz
aktív tag
Epson c43 nyomtatóm elkezdett kattogni. Csíkosan nyomtatott, így csináltam egy fejtisztítást, ami után helyrejött. Majd amikor a fej vissza akart térni a "nyugalmi" állapotába a doboz jobb oldali része alá, akkor elment a fekete patron feléig, majdott elkezdett kattogni. Azóta nem jó
Mit tegyek vele? Van valaki Szegeden aki ért hozzá és nem kér csillagászati árat?
Miért mindíg vizsgaidőszakban romlik el???Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység