Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Tegyük fel, hogy az ország összes kiskere leszar egy nagykert, elkezd másnál vásárolni. Viszont a nagykerek is ''szövetségben'' vannak, egymástól is adják-veszik a cuccot. Tehát a forgalma akkor sem lesz nulla, sőt, mivel jönnek a vevők az azonnali kérésekkel, így megint cumi... Felhívom a nagykert, hogy tudja-e olcsóbban adni a cuccot, mint a másik. Válasz: Nem, ők is onnan veszik

PDA front: rendelhetek egy helyen 42.900-ért, viszont nincs, és még az európai központ sem tudja, mikor lesz. Viszont van egy másik nagykernél 43.900-ért.
Ha a vevőnek azt mondom, van, de nincs, abból még nem lesz forgalmam, engem kirugnak, a bolt lehúzza a rolót, utánna meg hol érvényesítik a garanciát?
Ennyi erővel bojkottáljuk Ausztriát, mert szennyezi a Rábát, vagy az USÁ-t, mert stb. Még nyári munkán réges régen élelmiszeripari boltban voltam. A művésznő közölte, ő nem vesz francia sajtot, mert robbantottak valamilyen szigeten. Na bumm, összedőlt a francia gazdaság... -
deicide
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
mi nagyker lévén, hogy egy példát mondjak, attól függően, hogy honnan vesszük (melyik ''disztribútortól''), kapunk 1 ill 3 év garral is LG monitort, nem nehéz kitalálni, hogy az 1év garos LG monitor nem legális importból származik és még nem használtam durvább szavakat. Ezzel term. nem kell megbarátkozni, akinek nem kell, nem veszi meg, viszont cserébe a kevesebb gar miatt lényegesen olcsóbb...
-
net84
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
nem baszom a nagykert megfogni, egyszerűen nem veszem meg náluk azokat a cucckat, amikre nem adja meg a megfelelő garidőt... megveszem mástól.
Az meg már ne az én gondom legyen, hogy én máshol veszem normális garidővel, ezt továbbadom a vevőnek szabályosan, de elkérek érte 600 forinttal többet... Nem éri meg nekem egy 2-3k-s terméken vitatkozni a nagykerrel (az egyik legnagyobbal főleg nem). Amit meg normális garral ad, azt meg megveszem...
Láttam, hogy írtad
- nem is nézek utánna 
Egyet szeretnék! HA végre valami hatóság piszkálná a nagykereket is. Mindenféle kiskeres összefogás, petíció, feljelentés, per nélkül...
De tényleg nem offolok tovább, valahogy rémlik, mintha kibeleztük volna a nagyker-kisker helyzetet egy másik topicba
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3908, 100% Akkumuláto
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- nem is nézek utánna