Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
eh, ez nálam is ütött

ma szöszi be, tipikus huszonéves barbi baba 10 centis tűsarkú cipő, szőrös rózsaszín táska. tipikus "jól nézek ki, más nem érdekel" kinézet. pultosnál állnak ketten, hívtam kinti szervízpulthoz (kivételesen rend volt rajta
). mondja, hogy Asus P45 chipsetes lapjába szeretne a jelenlegi 4 giga memóriája mellé még négyet, illetve a Geil ramjai mellett más típusok fognak-e működni rendesen. esetleg jelenlegi Q6600 processzorát is lecserélné valamilyen Q9 szériára. állam kopp, jesszus, ez hihetetlen, EZ ÉRT HOZZÁ!!! rajtam totális döbbenet, pultosnak elakadt a szava. kellett pár másodperc, mire reagálni tudtam... mondtam, hogy mi van készleten, illetve mit tudunk rendelni. elbeszélgettünk HW, SW dolgokról, egyszerűen nem akartam ezt elhinni. proci mégse kellett most neki, de vitt két kétgigás 1066os Kingmaxot. inkább nem égettem magam azzal a kérdéssel, hogy be tudja-e rakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Sorozatok
- Apple iPhone 17 - alap
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez fájt.