Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
28900
-
ViZion
félisten
Számtech boltosok: amikor kiborítunk...
-
törölt tag
-
törölt tag
Úgy látom mateknaczik is kellenek ide. Tudtommal 1*10 az 10 és 1*499 az 499.
-
Armahun
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #28888 üzenetére
Tízszer elég.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #28887 üzenetére
Az írásjelek. + (Ctrl+C -> Ctrl+V)*499
-
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28885 üzenetére
Hujujujujájájáj, a fenébe
-
Jazzos
őstag
Ma a nyelvtannácik napja van. A mondat eleji kis kezdőbetűk és a írásjelek hiánya nem gáz?
-
wolfman
veterán
válasz
LamerGyuri #28876 üzenetére
Annó mikor még nem voltam ismerője a számítástechnikának, megvettem az első gépem amibe 3Ghz-es proci került jóáron egy helyi kis boltból. Akkor nem értettem, hogy haverom 2.6Ghz-es procija hogy a fenébe megy jobban a játékokkal. Akkor derült ki hogy neki 800FSP-s volt meg HT-s, nekem meg egymagos és 533-as. Jó akkor nem pampogtam érte, mer csak utólag okosodtam fel, de akkor váltottam is nemsokra rá, de ugye a boltban akkor csak annyit kaptam, hogy ezmárháromgigásbizony jóleszt!
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #28878 üzenetére
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
-=RelakS=- #28878 üzenetére
jól van na tudom
kicsit nem ide figyelek videót vágok
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
VegyesTamás #28877 üzenetére
terrás
-
proof88
addikt
Ki az aki green-t rak be rendszer vinyónak? Blue meg black széria csak dísznek vót?
-
azbest
félisten
-
ViZion
félisten
Sietnem kellene az ivászattal...
...én green-nek olvastam még -
shteer
titán
válasz
VegyesTamás #28861 üzenetére
En birom a greenjeimet. Adattarolasra kivaloak
-
azbest
félisten
válasz
DeltaPower #28863 üzenetére
A tisztaszoftver az országos, az msdnaa pedig informatikai karokon van, ha az egyetem kötött szerződést. Utóbbiban nincs office.
Régebben a tisztaszoftvernek hallgatói változata is volt win-nel és office-szal. Azóta ez szűkült, nemrég jött be ez az office365.
-
gozso
őstag
válasz
DeltaPower #28858 üzenetére
erre gondolsz szerintem:
[link]
office ehhez csak diákigazolvány szám és oktatási azonosító kell.de op rendszernél más a helyzet windows
részlet:
Az intézmény számítógépei számára, valamint ezen intézmények tanárai és alkalmazottai otthoni használatára biztosítja a Microsoft Windows 8 vagy Windows 8.1 operációs rendszer frissítésnek (alap OEM továbbra is szükséges) és a Microsoft Office 2010 vagy 2013 irodai programcsomagnak jogtiszta használatát.
-
shteer
titán
válasz
macilaci78 #28859 üzenetére
dos, directx, silverlight...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #28858 üzenetére
Ilyenre van most is lehetőség mindenféle előminősítés nélkül is. Skype...
-
Alg
veterán
válasz
wolfman #28856 üzenetére
Nálunk is ezt csinálja az otthoni, főleg mikor egy kicsit több ideje nyitott programot/játékot zárok be, képes percekig tekerni a HDD-t
A nagy "zöld" lázban mindenhol nyomott 5400RPM-es vinyókat aki kitalálta azt egy talicska aprómajom hátulról szeretgesse... és akkor még az SSD nagyon gyerekcipőben volt, a gyors rendszervinyót meg a WD Raptor jelentette.
-
wolfman
veterán
válasz
shteer #28852 üzenetére
El nem hiszed, hogy alapvetően egy HDD-s régi géphez mérten hamar bebootol a win meg alapvetően a HDD sem darál nagyon, hanem tölt.
Mert most otthon pl. szerelem bátyám régi gépét, ami egy ASUS P5B Deluxe, C2D E6600, Radeon X1650 és a már nem is tudom milyen HDD (ajándékba akarja adni egy embernek és talált egy vinyót a fiókban hozzá) miatt olyan rohadás lassú minden, hogy csak pislogok. Van hogy indítok egy programot és nem történik semmi csak a HDD zsörtölődik, gondolkozik, morzsolódik, majd 5-6mp után mozdul meg a képernyőn valami. Na érdekes, de ezen a kis fos gépen ilyen nincs. -
wolfman
veterán
Hozzám került ma megint a kollégám korábbi IBM gépe, ami önmagára veszélyes, tehát bármikor meghalhat. Az amibe minőségi váltás volt egy Codegen 300W-os tápegység.
Na jön a csávó, hogy akkor az elemet cseréljem már ki, mert ő ezt nem nagyon akarja állítgatni. Ok, ideadja az elemet, amit korábban adtam neki, de amit kivettem a gépből, az már egy jó elem volt, szóval ezt már valaki kicserélte, mert tuti nem ez volt benne mikor visszakapta, hanem egy lemerült. Aztán meg hogy valamiért nem indul a windows, azt is nézzem. Beindítom, windows XP boot-nál megáll a csík és ennyi. Hmm, hmm. Felbasztam az agyam kicsit, majd állítgattam ezt azt, a CPU hűtő is hibát jelzett, pedig ment, aztán látom máshova volt dugva, az IDE kábel félig lecsúszva, az optikai meghajtó nem volt csatlakoztatva, ergó ebbe már valaki belenyúlt.Na b@szom ott a gépnek a kurva anyjátnyugodt lelki állapotba nekifogtam elemezni a hibajelenséget, már bele is vágtam egyet ököllel, magamat is szidtam, hogy hogy tudtam ennek annó nekifogni, aztán letiltottam a hálókártyát és voilá. Minden megoldódott. Szóval az a része már nem jó a lapnak. Kapott bele egy másik kollégámtól egy lan kártyát és most valszeg működik, mert nincs lehetőségem letesztelni, meg már ma nem is érdekel, de sohase fog, úgyhogy remélem működik.És az a röhej, hogy annak ellenére, hogy minden baja van, bármikor megdögölhet, nagyon típusa sincs, zörög, hangos, ehhez képest meglepően fürge kis gép.
-
zolee1988
tag
Bocs, nem írtam, új gép kell, sok-sok garanciával, áfával, minél nagyobb, minimum 22 colos monitorral...
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
zolee1988 #28835 üzenetére
Nem nagyon vagyok tisztában az árakkal, de szerintem nézd meg, miket írtal localhostnak
-
zolee1988
tag
most szóltak, hogy rakjak össze egy gépet max bruttó 110e-ig, monitorral, eredeti windows-zal...
ötlet, hogy merre induljak el? -
cbmfan
senior tag
egy jó kérdés: VLB VGA működhet 16 bites ISA foglalatban?
-
Hequila
őstag
Egy arckönyves helyi hirdetés (igen, ő is Rikárdó)
Gifose wideo kartya 256-os -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #28829 üzenetére
Á, értem.
Sejtettem, hogy valami hasonló lesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #28823 üzenetére
Mire gondolsz?
-
cbmfan
senior tag
ez egy szimpla idióta. legalább röhögni lehetne rajta, mint véghgabin, de ez inkább értelmetlen pazarlás. oké, van akinek ez tetszik, de kétlem, hogy értelmi szintje elérné a nyolcvanat.
-
bugmenot1
tag
-
bugmenot1
tag
ezek is voltak?
https://www.youtube.com/watch?v=XCex1N9jDbU
https://www.youtube.com/watch?v=IPsi6DGkrIA
https://www.youtube.com/watch?v=r9biR6Wch0M
https://www.youtube.com/watch?v=fFOjzBEHxd0
szerk.: ezeket tényleg megcsinálja?
-
bugmenot1
tag
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
quailstorm #28806 üzenetére
Megpendítem nekik a (teljes) fejlesztés lehetőségét, ha nem lesz jó nekik akkor marad ez.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na jó, a mai napom már el van rontva végleg. Nem elég, hogy ma is ismerős gépével szívtam (igen, a Core 2-vel
) erre még ilyen ocsmányságokat linkeltek
Ismerős meg kukázza a DDR2-es RAM-jait, mert eddig olyan 10-ből 8 hibás, 1 meg megmurdelt 2-3 hónap alatt.. Vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest