- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- RTX 2060 SUPER
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
A kollégára szaktudásáról annyit, hogy ő már 15 éve van a cégnél; annyit bőven tud, hogy guuljon a szekér, de új dolgokat nem nagyon tanult, amíg én nem jöttem. Nincs vele gond, bírom a pasast, jól kijövünk egymással - szerintem csak a nagyfőnök teszi az agyát.
Nem először dobja el ami ötletet feldobok, de ez most szíven ütött, mert ha valamire büszke vagyok informatikai imsereteiből, az pont a gépépítés és bővítés-fejlesztés. Legyen meg az egy évem itt, hogy valahogy kinézzen az önéletrajzomban, aztán januártól nézelődök.
Amúgy nem tudom, mit hisztiznek a recepciósok: ezek a gépek így, ennyit és ilyen módon használva ennyit bírnak. Nem fagynak, nem problémáznak, csak egy-egy teljesen kommersz kék címkés WD vinyótól ennyi telik. Ezért is bátorkodtam SSD-t javasolni, mivel a +4 GB RAM eleve marhaság 32 bites Windows mellett (most már be is lett bizonyítva, mert a Microsoft hivatalos oldalán lévő adatlapnak sem feltétlenül kell hinni ezekszerint), meg azt 20 perc alatt átklónozható, míg a nulláról fetelepíteni egy 64 bites Windowst a többi programmal azért eltart pár órácskát - meg aztán az sincs garantálva, hogy a telefonközpontos program pöcc-röff megy vagy beáll hisztizni.
A gari meg igazából nem érdekes: errefelé a HP nagyon rugalmasan áll az üzleti ügyfelekhez - tegnap jelentettem náluk, hogy két gépben megpusztult a HDD, pár órával később felhívtak, és egy kis kérdezősködés után küldték a cserealkatrészt, ami ma délelőtt landolt az asztalomon. Szóval a gari miatt nem kell fájjon a fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest