Új hozzászólás Aktív témák

• stol

addikt

Képzeld el, hogy hazaérsz egy nagyon hosszú, zúzós temetéssel tarkított napból este.
    Becsukod magad mögött az ajtót, baromi fáradt vagy, zsong a fejed, esel össze.
    Kiszeded egy tányérba az aznapi 3 étkezést egybe, beteszed a mikróba, megforgatod, kiveszed.
    Az óra este 7 órát üt, Te reggeltől talpon.
    Már épp az elsőt kanalazod a párod főztjéből és áhítattal örvendezel, "ez finomabb, mint tegnap!", mire.....
    RRRRRIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!! Csengetnek vazze!
    Morogsz, közben leteszed a kanalat, indulsz kifelé...
    Húzom a papucsot. (csengetéstől eddig a pillanatig ~10másodperc telt el.)
    Erre, a füledtől 40cm-re RRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!
    Rátenyerel a csengőre, az első idejének 3x-os idejére. Ekkor már epeömlés körüli állapot kerülget.
    Kiszólsz, hogy "várjá' má egy picit vazze!"
    Kitántorogsz, már-már szédülsz az éhségtől és fáradtságtól....

Kimész és az alábbi diskurzusba keveredsz:

-Jóestét, mi a probléma; segíthetek?
    -Semmi, csak van egy nevünk és címünk, az ehhez tartozó telefonszámot szeretnénk megtudni, mert azt mondták, Te informatikus vagy és MINDENT meg tudsz szerezni. (Naná még aranyat is tudok vízből fakasztani...)
    -Elnézést, de Sem tudakozó nem vagyok, sem pedig hacker....
    -Deee...
    -Nincs De. Van online tudakozója a T-Home, Vodafone és Telenor triónak, náluk rá lehet keresni.
    -Ok. Megnézhetnénk nálad?
    -????? Elnézést hogy?
    -Bemehetnénk a Te gépeden megnézni? (Hát persze! Tölts még le 2 filmet is! Sőt, még a kajámból is megkínállak....)
    -Elnézést, de 1perce ismerjük egymást én egy baromi fárasztó napon vagyok túl. Azért ehhez ennél picit nagyobb barátság kellene. Így, nem. De, ha van telefonjuk, akkor tessék, itt van 3db tudakozó telefonszám. Ha nyilvánosak a telefonszámok, akkor ők meg tudják adni. Szám megad........
    -Hát, köszönjük. Azért ettől többre számítottunk.... (Mitől többre? FBI szerver hackelésre, vagy egy heti szállás és ingyen internet hozzáférésre?)
    -Nézze én sem vagyok mindenható ettől többet én sem tudok. De ha most nem haragudnak, mennék megreggelizni, mert ma még az sem volt...
    -Köszönjük, viszlát.
    -Viszlát.

Ebből a kőkemény agyzsibbasztó beszélgetésből beesel... Ajtó bezár, csengő lever, telefon falhozvág....
    Majd leülnél .... az előbb oly' ínycsiklandóan finom tejfölösen behabart és házi kolbásszal bolondított lencselevest bekanalazni, annak minden ízmulekuláját végletekig kiélvezni.
    Erre mit látsz? BEBŐRÖZÖTT ÉS RÁFAGYOTT A ZSÍR VAZE!
    Ettől elmegy a kedved az egésztől. Beteszed vissza a hűtőbe és étlen-szomjan szédelegve beesel az ágyadba és bealszol.

Tanulság?
    Először enni kell. Addig had várjon a sorára mindenki....

Új hozzászólás Aktív témák