Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
bullseye #11738 üzenetére
Akár
A lényeg, hogy csoda megfogalmazásokat tudnak előadni a kedvencs vásárlók.
Az egyik "kedvencem tegnapról". Patront kért a KV, mutattam az eredeti HP, meg a saját márkás utángyártottat. Nézegeti ez utóbbit, majd megkérdi :
-És akkor ez jó az én gépembe?
-Persze- mondom - ugyanúgy működni fog vele a gép mint az eredetivel.
Ezután jött a csodakérdés:
- akkor ez most eredeti?
Na mondom magamban : f@ß@... egy újabb gyorsreagálású... elmondtam neki mégegyszer, hogy nem, ez utángyártott, egy másik cég gyártja, nem a fent említett..
-Akkor ez ilyen használt patron amit megtöltöttek? - arcom torzulni kezdett, de ismétlés a tudás anyja : -ez új, használatlan patron, csak egy másik cég gyártja.
-De akkor ez milyen nyomtatóba való?
Elmagyaráztam neki mégegyszer, de szerintem nem fogta fel, de azért elvitte. Fizetésnél még megkérdezte:
-Ha mégsem az én gépembe való, akkor visszahozhatom? - sokatmondó pillantás a kasszás felé, Ő eldarálta a betanult egyenszöveget én meg elviharzottam a helyszínről lenyugodni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest