Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kornel #35022 üzenetére
Ha már tények. Reggel elmentem volna zsemlékért, a ház körül úgy ürültek a helyek hogy gondoltam átállok az i30-al mert egyedül foglalt nagy helyet (kis autók elmozogtak). Alig indult, aksi (múltkor is igazítottam rajta én perfekcionista hülye, út nélkül másodjára már nem indul igazán). Mivel városban van most használva nem mertem leállítani ezzel mentem boltba hogy töltsön, szerdán éves szervizen aksicsere.
Hát az scross összességében persze jobb (hát menetteljesítményben ez az 1.4-es szívó, hát mit mondjak), de hangszigetelésben és hifi-ben egyértelműen jobb a 2007-es koreai gyártású i30...
Kelleni fog nekem is a hangszigetelés és hifi feljavítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest