Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
válasz
amadeus11 #1859 üzenetére
Ne ad fel
Itt tudol esetleg még segítséget kérni, [skl-projekt.hu] nagyon segítőkészek!
-
ludla
őstag
válasz
amadeus11 #1842 üzenetére
Szia! Nekem is microsoft lifecam vx-1000 kamerám van és működik gond nélkül, semmi extra telepítés nem volt mellé csak a frissítések. A skype-nek ezt telepítsd nekem ezzel jól működik.
-
-
zso73
veterán
válasz
amadeus11 #1842 üzenetére
A Yast-ban van, a csomagkezelőben, a hardverek között kamera csomag. Nekem a KIo kamera fel is volt téve alapon.
Miért nem jó neked a Fosifox? Mióta Persona is van, azóta nagyon jól is néz ki.
A Wine nekem sem jó. Pedig a legújabb verzió van telepítve. Ubuntu alatt jobban megy.
Én felraktam a Vboxot, és úgy mennek a win játékok. Amúgy a Wine elég problémás játékok alatt. Pl sok Stam játékot nem támogat. És a Suse rendszergazda szerint is vacakolni kell vele, meg konzolozni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest