Legfrissebb anyagok
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
BigManus #2309 üzenetére
Néztem ma......Körülményes, és bonyolult. A ./configure után nem mozdul Valami fájlt nem talál, ami ott van a könyvtárban........ Meguntam.
Vladi: Próbáltam...Nem jött be..
Végül megkerestem a kedvencemet a Songbird-et. Igaz, hogy már átállt a win oldalra a fejlesztő gárda, de volt még letöltési hely. Songbird 32 / 64 bit
Ezt feltettem, letöltötte a magyar nyelvet magának, és voila száguld.Igaz, hogy parancssor, de az tutin műxik. :/songbird ,és települ.
http://getsongbird.com/Köszi a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest