Legfrissebb anyagok
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szóval azt mondod, hogy a nagyobb cégeknek viszont elengedhetetlenek ezek a programok? Mert szerintem ez nem így van. Semmire sem lehet őket használni. És nem is használják szerintem. Ez csak mókusvakítás. Ráadásul az ingyenes (opensuse) nem is tartalmazza jogilag garantált és szolgáltatással segített módon. Ha meg fizetős, akkor a cégek a picipuha termékeit részesítik előnyben. Szóval pont semmire sem való szerintem a valóságban. Csak üveggyöngy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest