Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szóval azt mondod, hogy a nagyobb cégeknek viszont elengedhetetlenek ezek a programok? Mert szerintem ez nem így van. Semmire sem lehet őket használni. És nem is használják szerintem. Ez csak mókusvakítás. Ráadásul az ingyenes (opensuse) nem is tartalmazza jogilag garantált és szolgáltatással segített módon. Ha meg fizetős, akkor a cégek a picipuha termékeit részesítik előnyben. Szóval pont semmire sem való szerintem a valóságban. Csak üveggyöngy.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest