Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Plazma TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
ErosenZold
üzenetére
Leges legelőször pedig: Ha 10.04-es akkor ubi, ha SUSE akkor pedig 11.4. Másképpen számozzák a rendszereiket különböző disztrók. Szóval 11.4-es SUSE rakoncátlankodik.
Először: Frissítettél már?
Másodszor: Milyen gépen történik mindez ilyen lassan?
Harmadszor: Pár napig nálam is volt olyan hogy az egyik folyamat 60-70% környékén tekerte a procit indulás után, addig szinte használhatatlan volt a rendszer vagy egy percig, aztán a frissítésekkel elmúlt.V.Stryker: A telepítéses pendriveos problémára sajnos még nem tudok mit mondani.
A frissítős történet pedig szerintem nem túl kiforrott még igazán. Ha tudsz, akkor szerintem frissíts inkább a yastból az online frissítésnél és a szoftvertelepítésnél.
A wifis dolog pedig nálam is gáz, mert amikor megszakad a kapcsolat (vagy legalábbis megáll) akkor nekem is csak újraindítás után megy a network managerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi