Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- CES 2026: G-Sync Pulsarral dobna nagyot az AOC
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hello. Ujonnan raktam fel a 10-et. Nagyon láma vagyok ezért lenne néhány kérdésem.
1. ez a megjelenítés, főleg firefoxban ez a ''cleartype'' ami egyébként az IE7-ben is volt,de ki lehettt kapcsolni. Nade itt hogy lehet kikapcsolni? Próbáltam vezérlőpult/megjelenítés/betűtípusoknál az x-et kivenni az élsimításról, utána ujrainditottam a firefoxot, de semmi. Ezt hogy lehet kikapcsolni ugymond ''rendes '' megjelenítésre, mint winfos alatt?
2. mp3-at mivel játszok le?
3. Hogyan csomagolok ki file-okat?
4. Hogyan telepítek programokat?
5. Ez már bonyásabb: van még egy windowsos gépem. Meg ez a linux. Amikor hálózatba kötöm öket, nemlátják egymást. Próbáltam beállítani Samba servert de semmi. Légyszi ezt lépésről lépésre írjátok le, mert ebben a témában nagyon kezdő vagyok. (A kézikönyv csak annyit ir, hogy samba servert csináljak)
Köszi a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest