Hirdetés
- E-book olvasók
- Projektor topic
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
Joker88
üzenetére
"hallotta,olvastam itt-ott a neten, a kezdéshez egy SuSE Linuxot ajánlanak"
Sajnos ezt nem jól hallottad. Én most próbáltam ki nemrég a 13.2-est. Teljes kudarc. Kapásból nem volt netem, mert a notim wifijét nem ismerte. Aztán beledugtam egy netkábelt. Frissítettem, akkor már volt wifi is. De le akartam játszani egy filmet, mire közölte, hogy neki nincsen hozzá drivere. Viszont megkérdezte, hogy le akarom e tölteni. Akartam. De rögtön közölte, hogy ez nem lehetséges és hogy ennek érdekében nem is tudok semmit sem tenni. Na, ez már sok volt nekem így elsőre. Töröltem mint a szél.
Én a Xubuntu 14.04.1-et javaslom kezdésre. Azzal nincsen ilyen és ehhez hasonló gond. Letöltheted innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest