Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
Joker88 #3462 üzenetére
"hallotta,olvastam itt-ott a neten, a kezdéshez egy SuSE Linuxot ajánlanak"
Sajnos ezt nem jól hallottad. Én most próbáltam ki nemrég a 13.2-est. Teljes kudarc. Kapásból nem volt netem, mert a notim wifijét nem ismerte. Aztán beledugtam egy netkábelt. Frissítettem, akkor már volt wifi is. De le akartam játszani egy filmet, mire közölte, hogy neki nincsen hozzá drivere. Viszont megkérdezte, hogy le akarom e tölteni. Akartam. De rögtön közölte, hogy ez nem lehetséges és hogy ennek érdekében nem is tudok semmit sem tenni. Na, ez már sok volt nekem így elsőre. Töröltem mint a szél.
Én a Xubuntu 14.04.1-et javaslom kezdésre. Azzal nincsen ilyen és ehhez hasonló gond. Letöltheted innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Revolut
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest