Új hozzászólás Aktív témák

• szundybence

aktív tag

válasz Dhampir #3452 üzenetére

Köszönöm a válaszod! :R

Közben felraktam a 13.2-est egy külön partícióra. netem nincs, mert nem ismerte fel a notesz wifijét. De azt sem tudom mit raktam fel, mert például nem kérdezte meg, hogy 32, vagy 64 bitest akarok-e. A KDE volt az alap, hát azzal ment, de nem tudok mt kezdeni a képernyőn erőszakosan mindent eltakaró módom azzal a beállító dologgal. Próbáltam átrakni a tálcára, vagy legalább azt, hogy ne legyen legfölül, de nem sikerült. A többit pontokba szedve:

1 nincs wifim, nem tudok internetezni.

2 nem hivatalos csomagot ppa-hoz hasonlóan hogyan tudok beállítani automatikus frissítésre?

3 ezek szerint nem ismered a Systemback nevű programot. Sajnos itt én nem találok olyasmit amit az tud. Például most raktam át vele az egyik winyóról egy másik winyóra a rendszert, mert szükségem volt a winyóra egy másik gépen tárolónak. Itt ezt én egérrel kattogtatós és bolondbiztos módon sehogyan sem tudnám megoldani. Erre kérdeztem rá. És még kíváncsi is vagyok, hátha van ilyesmi program itt is.

4. OK, itt is megkaptam rögtön a választ, jó lesz ez így. Viszont a HUP-ra többször megpróbáltam beiratkozni, még csak választ sem kaptam.

5 az Ubuntunál is az XFCE-t használom. Ha itt is azt akarom, akkor újra kell installálnom az egészet?

Új hozzászólás Aktív témák