Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz szundybence #3453 üzenetére

1. A wifi problémának többféle oka is lehet, innen ezt nem tudom megoldani, majd egy okosabb fórumtárs adhat hozzá útbaigazítást. Általában a Broadcom modulokkal szokott gond lenni.

2. max4o4 fórumtárs erre nagyjából válaszolt, Ubuntun egyszerűbb és talán több az olyan lehetőség, mint a PPA, amelynek hátulütői is lehetnek.

3. Valóban nem ismerem a Systemback programot. Minden fontos dolgot külső tárolóra mentek és még egyszerű felhasználóként is elég hamar újra tudok rakni grafikus telepítéssel Linux és Windows rendszereket, ha netán szükség lenne rá.

Például a CloneZilla-val könnyen lementhető a teljes rendszerkép, ha mindent egyben vissza szeretnél állítani.

4. Eszerint kell regisztrálni, különben nem fog sikerülni. Ha eleddig is így csináltad, akkor érdemes lehet ismét nekifutni. Sajnos az utóbbi esztendőkben sok a személyeskedő, trollkodó beírás is a HUP-on, de ettől függetlenül szakemberek is megfordulnak arrafelé.

5. Mint az előttem szóló fórumtárs írta, nem muszáj elölről kezdeni. Magamnak elölről kezdeném amiatt, hogy tisztán az XFCE-rendszer csomagjai legyenek túlsúlyban, de ez csak az én hülyeségem.

-----------------------------------------------------------------------------------

A Fedorát is tényleg érdemes kipróbálni, hátha az jobban megfelel majd számodra.

A régi (17-es) telepítéséről itt olvasható egy leírás.

Fedora topic

törölt tag

válasz szundybence #3453 üzenetére

Nem fogja meg kérdezni a telepítés során 32,vagy 64 bitest szeretnél-e lévén az iso letöltésekor ki kellet választanod.64 bit az alapértelmezett.
    Ha nem akarsz KDE-t miért azzal telepítetted? :) Nem kell újra installálni,telepítheted természetesen a tárolóból az XFCE-t.
    Ha Ubuntun felvettél egy PPA-t akkor onnantól az automatikusan frissült! Ha Süsü-n felveszel egy külső tárolót akkor az is frissül automatice.

Wifit,systembacket nem haszálok,nem tudok róluk mit mondani.

"nem tudok mt kezdeni a képernyőn erőszakosan mindent eltakaró módom azzal a beállító dologgal"
    Bevallom ezt meg szimplán nem tudom értelmezni :U

Új hozzászólás Aktív témák