Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Ilyen problémám nekem is volt a mostani telefonomnál, (ZTE GrandX IN) az ICS mtp módja miatt, nekem sem ismerte fel a Suse, csak a Win. Próbáltam beüzemelni az mtp módot Suse alatt is, de csak ubuntus leírást találtam (ami ott állítólag működött is) így egy ideig jobb híján én is Win-en vagy wifin keresztül másolgattam.
Nekem az volt a megoldás, hogy a telefonom fórumában ajánlott valaki egy pont GrandX IN-re készített Mass Storage appot (amihez rootolnom kellett a telót) és annak segítségével már fel tudom ismertetni a Linuxszal is mass storage módban a telefont, így már végre tudok rá rendesen másolgatni usb-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest