Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
OpenSuse téren mi a helyzet a 32 bites rendszer jövőjével? Chakránál megszüntetik a 32-es ágat, csak 64-est csinálnak, így a kedvnec ThinkPademre kellene valami, mert ezért nem fogom lecserélni 64 bites masinára.
ISO már letöltve, csak még nem szántam rá magam a telepítésre.Régebben egy ideig használtam az OpenSuse-t, így gondoltam most rá, mert egy igen komolyan összerakott rendszer volt, nem olyan valami izé, mint egy Ubuntu, csak akkoriban valahogy nem tudtam megbarátkozni az rpm világával aztán sajnos a Mint-nél kötöttem ki ami végül (hurrá) elhalálozott...
afgk2012: a widgetes problémádra több asztal használata? Pár dolgot egyébként ki lehet tenni a KDE-s "tálcára", amik mutatnak ezt azt. Mi az, amit nem tudtál oda kitenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest