- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Megnéztem a wikiben mik ezek. Nem hiányzik a céges munkához egyik sem. Én legalább-is így ítélem meg.
(#2522) body007: Lehethogy nem az, de nekem annak tűnik Mivel kettő perc múlva legyalultam, és már nem is rakom fel többet, nem tudom igazolni vagy cáfolni. Majd mások megteszik ezt helyettem. De persze a lényegre t e sem figyelsz, pedig beraktam a képet róla: Nem lehetett beállítani, mert rossz volt a kialakítás. Nem lehetett az opciókat elolvasni, nem lehetett kattintani rájuk. Érted? Nem az Unity maitt töröltem le, hanem mert egyébként használhatatlan volt. És írtam valamit a KDE-s próbáról is. Agyonvágta az adat-partíciót, belebabrált a windowsz-gyökérbe, nem volt wifi, stb. Unty-unity? Ki nem szarja le, hogy valóban az, vagy csak valami átdolgozott változata? Nem ez a lényeg, hanem az, hogy fél évet vártam rá, kiadják és használhatatlan. Hemzseg a hibáktól. Szar. Érted ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest