Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Megnéztem a wikiben mik ezek. Nem hiányzik a céges munkához egyik sem. Én legalább-is így ítélem meg.
(#2522) body007: Lehethogy nem az, de nekem annak tűnik Mivel kettő perc múlva legyalultam, és már nem is rakom fel többet, nem tudom igazolni vagy cáfolni. Majd mások megteszik ezt helyettem. De persze a lényegre t e sem figyelsz, pedig beraktam a képet róla: Nem lehetett beállítani, mert rossz volt a kialakítás. Nem lehetett az opciókat elolvasni, nem lehetett kattintani rájuk. Érted? Nem az Unity maitt töröltem le, hanem mert egyébként használhatatlan volt. És írtam valamit a KDE-s próbáról is. Agyonvágta az adat-partíciót, belebabrált a windowsz-gyökérbe, nem volt wifi, stb. Unty-unity? Ki nem szarja le, hogy valóban az, vagy csak valami átdolgozott változata? Nem ez a lényeg, hanem az, hogy fél évet vártam rá, kiadják és használhatatlan. Hemzseg a hibáktól. Szar. Érted ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest