Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Hát jaja

én a 9.2-re se tudom feltenni. Most vadászom a lib''eket hozzá.Hát hiányol egy párat
Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit