Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Remélem a wifi tényleg olyan jó lesz a 11.4-ben. Pár napja, ahogy új lakásba költöztem, akkor szívtam egy adagot. TP-link router és tp-link usb-s wifi vevő, gyenge, de használható jel és informatikus apuka által beállított nyílt WEP hálózat (nehogymár titkosítva legyen bármi is). Szóval látta is a kapcsolatot a rendszer, de az istenért se volt hajlandó először még a routerig sem eljutni. Hagytam pár órát, majd később megpróbálkoztam egy live 10.10-es ubi-val, amivel ment is, iwconfig ugyan azt adta, de ment, a Suse-val viszont nem.
Reggel munka előtt még egy próba, ugyan ez. Napközben volt időm hazaugrani, kíváncsiságból kipróbáltam és rögtön megy a Suse-val és nem tudom miért, mert ugyan azt kaptam, mint előtte este, pedig vagy 3szor átrágtam az iwconfig manualját meg a 11.3 dokumentációját.
Biztos a router sincs rendben, mert nem tudtunk rá belépni (a jelszót nem tudja senki, vagy valami szomszéd már megváltoztatta), de még nekiesek. Meg friss lakóként az informatikus ("ha windowsod lenne távolról beállítanám neked, de a linuxhoz nem értek") apukával még nem akartam rögtön összeveszni. Lehet ezt inkább a wifi topicba kellett volna írnom.
Szegény Suse linuxom megint akkor vérzett el majdnem amikor szükség lett volna a linux becsületének átlagemberek között való megerősítésére. De csak majdnem!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Edge
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest