Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Még anno amikor még kevésbé voltam befolyásolva a windóz által, a 7.3at használtam elég sokat otthon az ifjúsági klubban. Akkor tetszett, aztán valahogy feledésbe merült.
Aztán kb két éve rám jött a linux láz, akkoriban a 8.04-es ubival kezdtem aztán 10.3-as suse, aztán megint 9.04 ubi aztán ősszel 11.2-es suse. Valahogy mindkettőben voltak számomra jól és egyszerűen megoldot dolgok és voltak hülyeségek is, ezért nem nagyon tudtam dönteni, de a régi ismertség miatt valahogy a susehoz húzott a szívem.
És most itt vagyok, otthon már csak ez van, Anyámnak is egyszerűbb és tetszik is neki. Tegnap a kolis gépemre is felraktam hosszútávra (még a win7 mellé) és így hogy rendben a hang, a többiek sem szólhatnak egy szót semLátták korábban is hogy használok valamit, de sosem volt minden rendben, idáig és csak a piszkálódás ment, hogy "jó" a linuxom.
Nyílván a keménymag rám fogná, hogy divatlinuxos vagyok de nem érdekel, használni akarom és kész.
Jó ez a suse.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest