Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Még anno amikor még kevésbé voltam befolyásolva a windóz által, a 7.3at használtam elég sokat otthon az ifjúsági klubban. Akkor tetszett, aztán valahogy feledésbe merült.
Aztán kb két éve rám jött a linux láz, akkoriban a 8.04-es ubival kezdtem aztán 10.3-as suse, aztán megint 9.04 ubi aztán ősszel 11.2-es suse. Valahogy mindkettőben voltak számomra jól és egyszerűen megoldot dolgok és voltak hülyeségek is, ezért nem nagyon tudtam dönteni, de a régi ismertség miatt valahogy a susehoz húzott a szívem.
És most itt vagyok, otthon már csak ez van, Anyámnak is egyszerűbb és tetszik is neki. Tegnap a kolis gépemre is felraktam hosszútávra (még a win7 mellé) és így hogy rendben a hang, a többiek sem szólhatnak egy szót sem
Látták korábban is hogy használok valamit, de sosem volt minden rendben, idáig és csak a piszkálódás ment, hogy "jó" a linuxom.
Nyílván a keménymag rám fogná, hogy divatlinuxos vagyok de nem érdekel, használni akarom és kész.
Jó ez a suse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Látták korábban is hogy használok valamit, de sosem volt minden rendben, idáig és csak a piszkálódás ment, hogy "jó" a linuxom.