Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem a probléma megoldására, de nem találtam, sajnos
.A helyzet a következő: van egy progi (PS3 Media Server), ami java-s, így elvileg fut(na) linux alatt is. A progi fájljai között van egy PMS.sh, amire írja a készítője, ha azzal kellene elindulnia a proginak.
A probléma az, hogy ezzel nem indul, pontosabban hibát ír ki (a hibát nem tudom betenni, majd csak otthonról). Pedig próbáltam már mindenféle java-s dolgot futtatónak beállítani (javawrapper, javawswrapper). (A dolog pikantériája az, hogy a windows-os verzió wine-nal futtatva remekül megy...
)A kérdésem az lenne, hogy ezt a java-s progit hogyan tudnám elindítani/futtatni? Akár terminálból is.
Előre is köszönöm a választ
.u.i.: a készítő eddig nem írta, hogy hogyan lehetne indítani, vagy ha nem indul, akkor mi lenne a teendő.
Szerk.: java 6-os kell neki, az fennvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
)
.