- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menhir
csendes tag
válasz
csendes
üzenetére
Egy integrált Intel 3100-am van. Monitornak VESA 800x600 van beállítva Yast alatt. De van egy másik menü is a felbontás állítására. Ott 1280x1024 van és ezt nem tudom átállítani. Illetve átállítom, de nem reagál rá. A tesztképernyő is 1280x1024-ben jelenik meg, hiába veszem lejjebb a felbontást.
Itt egy részlet a xorg.conf-ból, egy másik fórumon erről beszéltek:SubSection "Display"
Depth 24
Modes "Default"
EndSubSectionMegpróbáltam azt, hogy a Default helyett beírtam sorban felbontásokat. Ezzel a Personal settings monitorbeállítása alatt elérhetővé vált a 800x600-as felbontás (eddig ott csak 1280x1024 volt, a Yast-ban volt több lehetőség) és ez át is méretezte a desktopot, de csak azt. Ha kiléptem a login képernyőre, az már 1280x1024-ben ment. Újraindítás után az összes általam beírt felbontásérték eltűnt a xorg.conf fájlból és újra ott volt a "Default".
Amikor telepítettem a linuxot, az otthoni 19"-os TFT-met raktam rá, és a natív felbontást választottam. Most viszont egy régi CRT-t szeretnék ráakasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest