Hirdetés
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
válasz
balage81
üzenetére
Nekem C1-es Sony van.
Én is csak annyit tudok az OQO-rol, amennyit a honlapján olvastam.
Azért még vannak érdekességek ezen a téren! ezt a nyáron találtam:
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.flipstartpc.com/images/00_hands.jpg)
-
-
AlBundy
aktív tag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Mondok:
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/lc/vaio/media/notebooks/u/intro/img_keyboard.jpg)

-
karib
addikt
válasz
balage81
üzenetére
Jaja, ez van nekem is. A második IDE csatorna van kivezetve a külső optikai egysgéhez, tehát én is úgy tippeltem, hogy cserélhető. Jó kis gép, egyedül az akkuideje nem korszerű már.
Létezett amúgy S1300N is, ami ennek a centrinós változata volt. Esetleg nézz meg egy M2400N vagy C-t, most elég jó árban vannak, nagyon hasonlít erre, és alig nehezebb.
Amúgy pedig jönnek az új Asusok, W3 és V6 - ígéretesnek néznek ki, csak valszeg drágák lesznek. -
m4Smile
csendes tag
Szevasztok!
Eladó egy Sony Vaio PCG- SRX41P subnotebook. Mobile Pentium 3 800mhz, 30GB HDD, 256mb Ram beépített bluetooth, w- lan 802. 11b, Memory Stick olvasó és 56kbyte- os fax modem. Hibátlan műszaki állapot. Sajnos apróbb felületi karcok találhatóak rajta. Van hozzá egy tok és két akumulátor amik kb. 3 és 2, 5 órát bírnak. + tudok hozzá adni egy LG USB- s DVD/CD/RW combo drivot ami 2 napja van meg. . A gép és a combo drive összesen 145. 000Ft.
Akit érkdekel az a +36204330780-as számon.
Gábor -
balage81
csendes tag
thx
Bevallom kb fél éve nézegetek elég aktívan subnotikat, és nem igazán értem, hogy egy 10-12''os kijelzőjű gép (ami ugyanekkora súlyú) miért jó vétel ráadásul árban is iszonyat drága. Jah persze méretben is kb ekkora, mert a kijelzője körül valami félelemetesen sok cm keret van... pfujj
Az egyetlen hiánypótlónak megfeleő kiképzése és minőség miatt szintén az asus gépeket tartom. Ha eladom ezt, az utód egy ugyanilyen kinézetű gép lesz ez egészen biztos.
[Szerkesztve] -
balage81
csendes tag
Szia!
Nincs is benne, jól tudtad. A géphez csatlakoztatható egy nagyon vékony kiképzésű külső optikai meghajtó. Az érdekessége az, hogy a belső része cserélhető ( anno felhívtam az ASUS-t és szerintük nem cserélhető LOL ) most én egy DVD-ROMot cseréltem DVD íróra, de bármikor tehetsz bele DUAL DVD írót, vagy amihez kedved van. Persze ez a külső ''keret'' gyári és külön porton csatlakozik nem usb-n.
Itt egy kép:![[kép] [kép]](http://www.grafinet.hu/asus_s1n_optical.jpg)
Ár: Nagyon szeretem ezt a masinát, mikor nekiülnék körbenézni, hogy mégis mennyit ér mindig lestoppolom magam, mert ilyen paraméterekkel rendelkező (könnyű, elegáns...) gépet centrino platformban csak 400-500e körül kapok. De most már muszáj újat vennem, mert tényleg kell a sebesség munka miatt.
Árban látatlanban azt mondom, hogy 160-180.000. (Karib véleményére nagyn számítanék, mert neki is volt, vagy talán van is ilyen ketyeréje)
Tudom tudom P4 is enyiért van, kinek mi az ízlése. Géptől is beteszek egy képet:![[kép] [kép]](http://www.grafinet.hu/S1300-1.jpg)
-
balage81
csendes tag
Re topic:
Nekem van egy ASUS S1300as subenotebook gépem, ami azt hiszem olyan, amire szükséged lehet. Mivel 3D grafikával foglalkozomezért már kevés, de azt hiszem karib is megerősíthet abban, hogy ez egy komoly gép.
Paraméterei:
Asus s1300 (subnotebook nagyon vékony és könnyű elegáns gép)
1.8-1.9 kg
Megkímélt állapot, prezentációra használt gépről van szó
PIII 1000Mhz (mobil pentium III)
384MB ram (új modul)
20GB HDD (fél év garanciás)
48MB videókártya
13.3 kijelző
1.5-2 órás akkumlátor (tényleges üzemidő, nem gyári adat)
DVD -RW/CD RW optikai meghajtó (toshiba DVD író)
szokásos portok, optikai egér, gyöngyvászon hordtáska
A DVD írót most vettem bele, ilyen paraméterekkel:
Toshiba SD-R6112 DVD-R/-RW (SLIM!)
a.. 4X/2X DVD-R Read/Write
a.. 4X/1X DVD-RW Read/Write
a.. 8X DVD-ROM Read
a.. 24X/16X CD-R Read/Write
a.. 10X CD-RW Read/Write
a.. 24X CD-ROM Read
a.. 1X DVD-RAM (4.7GB) Read
Erről lenne szó
-
PLacc
senior tag
Akkor én is csatlakoznék az eladókhoz...

ELADÓ ACER Travelmate C100-as subnotebook/Tablet PC egyveleg!
Bővebben: link -
svédcsepp
tag
válasz
TitaniumBoss
üzenetére
Gericom hidro-speed 2000
AMD 450Mhz 192Mb RAM 12,1'' TFT 6,4Gb winyo Li-ion 3/4 orás akksi 24x cd Pcmcia infra kicsi kompak méret (A4) majd nem subnoti. Hibátlan szép állapot.
+ ajándék bör táska + külső egér. Ár: eddig 57eFt árajánlatom van rá. -
svédcsepp
tag
válasz
TitaniumBoss
üzenetére
Mire is gondolsz pontosan?
Venni szeretnék a közeljövöben egy subnotit vagy vmi centrinot 2kg alatt.
Vagy a régi gericom AMD 450Mhz esemre vagy kiváncsi? -
TitaniumBoss
tag
válasz
TitaniumBoss
üzenetére
Írd le mailben!
[Szerkesztve] -
karib
addikt
válasz
svédcsepp
üzenetére
Az Intel is leszáll a GHz hajhászatról és most modellszámokat vezet be, mert mégis h. Az Intel Celeron M 320 processzor egy Banias magra (130 nm gyártástechnológia) épülő chip, 512 kB L2 cache, 1,30 GHz, 400 MHz FSB.
Celeron M-ből a 350-es és nagyobb számúak Dothan magosak, esetükben ez 1 MB L2 cache-t jelenet (mindig a vonatkozó Pentium M fele). Kivével az Ultra Low Voltage Celeron M 353, ami 90 nm-es Dothan, de csak 512 kB L2 cache - csak hogy minden könnyen követhető legyen
More info Bővebben: link -
Den
veterán
válasz
svédcsepp
üzenetére
a pentium m egy processzor neve. ez egy teljesen új processzorarchitektúra, nincs köze sem a p4-hez, sem a p3-hoz. A centrínó meg egy termékcsomag neve, ami egy intel procit intel csipszetet, és intel wifi vezérlőt tatalmaz.
Az egésznek az a lényege hogy az intel saját költségen nyomatja a fejekbe a centrínó nevet, a laptopgyártúk meg kihasználva hogy a centrínó folyik a csapból is, az előbb említett termék hármast építik gépükbe hogy felkerülhessen rá a centrino logó. ez jó az intelnek is mert nem csak egyy procit ad el hanem vele még két csipet, jó a laptopgyártónak mert a nép centrinót akar, és tulképpen a vevő sincs átverve.
de ha bűrmelyik hiányzik a három eszköz közül azt már nem lehet centrino logóval elltni. pl az én notimban pentium m van, de a wifi cisco benne, így nincs is rajta centrino logó. persze ettől semmivel nem rosszabb a gép, sőtt
-
karib
addikt
válasz
svédcsepp
üzenetére
Igen.
Van:
- Pentium M (Banias 1 MB cache 400 MHz FSB, Dothan 2 MB cache 400 MHz FSB, Sonoma 2 MB cache 533 MHz FSB)
- Celeron M (mint a fentiek, fele cache-sel, kevesebb energiagazdálkodási funkcióval)
- Centrino platform: Pentium M proci + valamilyen meghatározott Intel chipset (pl. i855) + Intel WLAN adapter összessége, ha ezek megvannak, használható a Centrino márkanév, ha valamelyik hiányzik, akkor nem
- Mobile Pentium 4, Mobile Pentium 4-M, Mobile Celeron: különféle P4 és P4 alapú Celeron procik, amik az asztalinál némileg takarékosabbak, de ma már felejtősek
- asztali P4 és Celeron: szintén előfordul notebookban, szintén általában kerülendők
- Mobile AMD Athlon XP-M, Mobile AMD Sempron és Mobile AMD Athlon 64: az AMD kínálata, mobilfelhasználásra optimalizálva - nem rosszak, olcsók, de egyelőre a Pentium M (Centrino) az igazi mobilplatform ma
- asztali AMD procik: nem jellemzőek noteszekben, mert a mobil verziók is elég olcsók, de azért nem árt résen lenni
-
karib
addikt
válasz
svédcsepp
üzenetére
A Centrino név használatához Pentium M procit kell rakin a gépbe (plusz Intel chipset és Intel WLAN). Ettől függetlenül az achitektúra ugyanaz a Celeron M-nél is, és ahogy előttem mondták, annyi a differencia, hogy kevesebb benne a cache és az energiagazdálkodási funkciók részben le vannak tiltva.
-
svédcsepp
tag
Vennék subnotebookot!
-
PapaMaci
őstag
Nekem már mondhattok bármit...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bruder
csendes tag
Nekem nincs szükségem nagyobb teljesítményre. Így, a 24 hónap nyugalommal megéri.

-
BobMaster
senior tag
Csak csendben szólok, hogy a DTK MaxForce-12W (régebben fortis, de nemzetközileg egyengetik a neveket) jelentősen olcsóbb lett, és a PC World-nek is tetszett annyira, hogy plecsit lógasson rá. Bővebben: link
1,6 Pentium-M, 256/333, 40 GB, WinXP Home, 4000 mAh akksi. 260e ajánlott végfelhasználói nettó. Aki nem hiszi, keressen mélben vagy telefonon
-
Bruder
csendes tag
akkor lehet hogy elfelejtették megemlíteni
lsd:http://notebook.hu/notebook/clevo/mobilnote/m121c/m121_01
Serintetek melyik?
CLEVO M121C 01
CLEVO M121W 01
CLEVO M121C 03
Mert egyenlőre ami fix, hogy egy TerraTec Aureon 5.1 USB szolgáltatja majd a hangot, +segít a feljátszásoknál. -
Den
veterán
ez jó gép, és ennek iszonyat jó kijelzője van. ha még picit rá tudsz dobni, van egy nagyobb felbontású verziója is.
amúgy semmi baj a clevoval, tudásban abszolút versenyképesek. A házon spórolnak, az nem olyan masszív mint egy drágább gépo fém háza, de más hibát nem nagyon tudok mondani.
az spdif az egy digitális audio kimenet. -
Bruder
csendes tag
De mi a halála az a: Digital Audio S/PDIF?
különben 200-250 -
WN31RD
addikt
''Jó-jó hallottam már, hogy a clevo így meg úgy, de miért is?
Mi a baj velük?''
Bár nem vagyok a téma szakértője, szerintem nincs velük semmi ''baj'', az árukat simán megérik.
De azért, mielőtt megvennéd, azt tanácsolom, menj be pl. a notebook.hu Váci úti üzletébe, és nézegesd és tapogasd meg valamelyik Clevo-t, utána valamelyik (lehetőleg T vagy X) IBM-et (amikor nemrég ott jártam, épp volt kiállítva X31 subnotebook), és akkor megalapozottabban döntheted el, hogy szimpatikus-e neked a Clevo, mert lesz némi összehasonlítási alapod.
[Szerkesztve] -
Bruder
csendes tag
Srácok!
Ehhez mit szóltok?
CLEVO M121C 03
12.1'' (1024x768) XGA TFT Intel® Pentium-M Dothan (2MB cache) 1600 MHz CPU 256MB RAM 60GB HDD 5400 RPM 8 MB CACHE DVD/CDRW Intel Video 8-64M w/DDR
Jó-jó hallottam már, hogy a clevo így meg úgy, de miért is?
Mi a baj velük?
Végülis a 24 hónap garit megadják.
+mi a halála az a: Digital Audio S/PDIF?
(mert ahogy néztem hangkártya az nincs benne)
de ezt egy TerraTec Aureon 5.1 USB pótolja.
Vagy nem? -
PapaMaci
őstag
A helyzet az, hogy ma tudtam csak megmutatni a kedvesemnek, és Neki kell a következö, amit tudok...
Már csak az a problémám, hogy a géphez egy német recovery casomagot kaptam, és nem tudom használni. A honlapok meg eléggé szükösen állnak driverrel, illetve applications-szel. Azért már majdnem mindent megtaláltam.
Mindenesetre tartom az ajánlatomat. -
WN31RD
addikt
No, megvan a ThinkPad X31, végülis amellett döntöttem. Szerencsére sikerült felhajtanom egy angol billentyűzetest.

Frissítettem a BIOS-t, aztán pápá Windows... A Linux tökéletesen megy rajta, bár még nem zongoráztam végig az ACPI összes funkcióját.
Nagyon jó kis gép ez...

-
Bruder
csendes tag
Álmaim netovábbjáról senki semmit?
-
Bruder
csendes tag
Ismerve az ibm aksik árát a fél óta több mint ilyesztő!
Mennyiért adod? -
Den
veterán
ismerek épp ilyenen írok, és el is adom
ibm t20 p3 700mhz 128mb ram (még egy pár napig) 512-re bővíthető 12gb vinyó 14 col 1024x768 dvd-rom, ami kivehető, helyére flopi, cd-rw, akku, második vinyó tehető, magnézium test, titán kijelzőburkolat, norml méretű, magyonjó billentyűzet
2,3-kiló, dvd nélkül 2,1 kiló, vékony, nagyon tiptop gép, fájó szívvel válok meg tőle, mert a pöcökegerét nem bírtam megszokni...
ja annyiban tér el attól amit írtál, hogy az akku már csak 1-0,5 órát bír hangulattól függően -
Bruder
csendes tag
akartam írni: ijedjen +
-
Bruder
csendes tag
Hál' Istennek egyik haver kisegít egy régi compaq-kal, míg megtalálom az IGAZIT.
Hogy milyen is Ő? kicsi, könnyű, legalább 12gb hdd, sb kompatibilis hangkártya, sztereó line in/out+mic, pIII legalább 500on, min 2órás aksi, min:128Mb ram, teljesértékű bill., masszív, lehetőleg fémház, cd/rw, min 2 USB... és lehetőleg a videó lejátszástól se ilyedjen +.
Ismertek ilyen gépet?
Mennyibe kerülhet? -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Hogy egészen pontos legyek:
PCG-C1MHP
Bővebben: link -
PapaMaci
őstag
Most már felfedem magam.
C1
Mond ez valamit? Bővebben: link
Tegnap megnéztem. Szombaton vásárlás... -
-
WN31RD
addikt
Van, ahol állítólag már most lehet kapni, és van, ahol december elejére ígérik az X40-et. Jó kis gép, de az alap akkuja nem túl sokáig bírja, a nagyobbal pedig már lényegesen drágább, mint az X31, viszont úgy már nem sokkal kisebb és könnyebb. Ugyanakkor lassabb a proci és a videó is.
A Sonyk nagyon jópofák (az ártól tekintsünk el), de nem vitrinben akarom mutogatni a cuccot, hanem napi használatra kell, és nem fogok kesztyűs kézzel bánni vele... -
rdi
veterán
Sziasztok, olcsóbb kategóriás laptopot vennék és két lehetőségem van:
sulinetre venni ecs bruttó 180 E (-60)
vagy használtam egy IBM -et.
Mind a kettőben 850 mobil proci van, csak az IBM-ben p a ecs - ben duron .
Szerintetek mi a jobb választás ?
bocs de zet nem ide akartam
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
Má' bocs, de ez közel nem olcsó...
Az IBM akkuk másrészt 50-60k környékén mozognak. A felújítás vmivel olcsóbb (~30k), de elég lutri...
Itt nézz szét: Bővebben: link
Nagyon jó gépek vannak, király árakon, bolti garanciával! Korrektek az eladók is! -
Bruder
csendes tag
IBM ThinkPad iSeries 1300
Bruttó ár: 124875 Ft
Intel Pentium-3 650 MHz
20GB 256MB
CD-ROM 13,3'' TFT XGA
VIDEÓ SMI Lynx
AGP 2x grafikus kártya, 4MB
AKKUMULÁTOR Ni MH
teljes méretű 85 gombos billentyűzet
AUDIO Sound Blaster Pro kompatibilis
PCI 16 bit hangkártya
sztereo ki, mono bemenet jack
beépített hangszórók
BŐVÍTŐ HELYEK 1 Type I/II vagy 1 Type III CardBus
ZV támogatás
1x PS2, 2x USB, 1x párhuzamos, 1x VGA
56K modem, 10/100 LAN
a graf kártya miatt iyen olcsó? viszi ez a 4MB a filmeket?
+lehet ibm hez olcsón akksit szerezni? -
Bruder
csendes tag
A 20 pec egy kicsit kevés, még Fehérvárig is, nemhogy Tapolcáig, ami 4óra is lehet személlyel. A 333 meg talán egy kicsit kevés lenne. De azért köszi.
-
PapaMaci
őstag
Én azért ennél tudok jobbat. Ld.: aláirás.
Paramétereit meghazudtolo sebességgel. Igaz nem is ennyibe kerül...
hungeek: Ne aggodj a magas árak miatt! Az én gépemben egyetlen tipusu Kingston RAM megy. Amikor 8k HUF-ért lehetett venni noname-t akkor volt ez 32k... De nagyon megérte. Nem volt még fagyás, meg semmi probléma.
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
Szerintem jó lehet, bár az 500-as Cerka kicsit gyengus...
Ezt láttad Peti?
HP OmniBook 900b subnotebook eladó. PIII- 600; 128MB RAM; 6GB HDD; 1024x768 TFT; külső CD; külső floppy; akku 20 perces; hordtáska. Hibátlan állapotban.
Hely: Budapest Feladás: 2004-11-16
Feladó: Sebi
Lejárat: 2004-12-31
Telefon: 06-209-618-680
Rovat: Hardware - Laptop
Ar: 76000
Vagy
Notebook DELL P- 2 , 333 MHz, 14, 1 TFT 6, 4 GB HDD, 64 MB RAM, 24 X CD, USB ! 2 PCMCIA, soros- párhuzamos- PS/2 portok, 3 Órás akku, S- video kimenet ! 70. 000 Ft- ért VIHETŐ ! GPRS Interrnetre kivvállóak ! ! ! ___ TARTOZÉKOK ! ! ! ___ http: //laptop. uw. hu ___ VASÁRNAP IS ! ! ! ___ Tel: 06 209 757 777 vagy 220 01 07
Hely: Budapest Feladás dátuma: 2004-11-18
Feladó: DELL - 3 órás akku !!!!!!!!!!!! Lejárat dátuma: 2005-01-02
Telefon: 06 209 757 777
Ár: 70.000 -
Bruder
csendes tag
Mit szóltok ehhez?
Fujitsu- Siemens Lifebook B- 2175 -
>> FémHázas SubNotebook - - Garanciával! ! Intel
>> Celeron 500 MHz, 256 MB RAM, 10 GB HDD,
>> Érintőképernyő! ! ! 10'' TFT //800x600//, ATI
>> RAGE Mobility, 56k Modem, 10/100 LAN, IrDA, 2x
>> USB, 2x PCMCIA, Audio & Monitor csati - - Jó Akku
>> - - SÚLYA: : 1, 2 Kg! ! ! Ára: : 80oooFt
Aktív témák
- Autós kamerák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Acer nitro 5 AN515-42 R7TX olcsón, RAM nélkül!
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest