Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
C1-ben 256MB RAM van és 60-as WD vinyó. Az akkujával sajna mostohán bántam (szinte mindíg rajta volt) igy most kb 3/4 órát megy el. Amugy a C1MHP az a 867MHz-es crusoe Bluetooth -szal, 1280x600-as felbontással.
Adok hozzá egy D-link WiFi kártyát, egy Samsonite táskát (amit 14-ért vettem). Megvan a portreplikátor, az iLink-es optikai (combo), illetve a gyári oprendszer/driver CD-k (német nyelven ) XP Prof van rajta, és nem tudom, miért de két licensz matrica van az alján...
Igy szeretnék érte 180-at. Bár ugy néz ki van rá komolynak mondható érdeklődő, de azért megemlítettem. -
balage81
csendes tag
én hiszek Neked, de a Microsoftos csajnak méginkább, mert ő képviseli a hivatalos véleményt. Ha kell keresd meg őt akár a címét is megadom mert publikus én is örülnék, ha kiderülne mi a helyzet pontosan.

Mondjuk én már csak ASUSban utazom, ők meg korrekten becsomagolnak mindent a gép mellé szóval ezzel letudtam a gondom.
-
balage81
csendes tag
Ahogy gondolod én tavaly 10 levelet váltottam azzal a hölggyel, aki a Microsoft eladásokkal, licensekkel foglalkozó részlegét vezeti éppen egy IBM noti kapcsán és erre jött ez a válasz, ergo a telepítő médiát oda kell adni akár ráteszik a hdd-re akár nem.
De nem is ezen van a hangsúly, ahogy fent mondtam. Kerüljön ráa számlára a vétel termékkóddal, meg a matrica az aljára és akkor már talán hihető, hogy jogtiszta cuccról van szó. -
balage81
csendes tag
az önnmagában kevés.
számla, cd, matrica ez a 3 kell hozzá. Ebből 1 hiányzhat a cd, ha eltörik, elveszik etc.... tehát ha a matrica rajta van a hozzá tartozó számmal fel kell telepíteni a gépet és a számlán rajt kell lennie, hogy ezt a szoftvert ezzel a termékkóddal is megvette az eladótól.
Minden más esetben nem jogtiszta az OP rendszer. -
PapaMaci
őstag
A helyzet az, hogy ma tudtam csak megmutatni a kedvesemnek, és Neki kell a következö, amit tudok...
Már csak az a problémám, hogy a géphez egy német recovery casomagot kaptam, és nem tudom használni. A honlapok meg eléggé szükösen állnak driverrel, illetve applications-szel. Azért már majdnem mindent megtaláltam.
Mindenesetre tartom az ajánlatomat. -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Most már felfedem magam.
C1
Mond ez valamit? Bővebben: link
Tegnap megnéztem. Szombaton vásárlás... -
WN31RD
addikt
Van, ahol állítólag már most lehet kapni, és van, ahol december elejére ígérik az X40-et. Jó kis gép, de az alap akkuja nem túl sokáig bírja, a nagyobbal pedig már lényegesen drágább, mint az X31, viszont úgy már nem sokkal kisebb és könnyebb. Ugyanakkor lassabb a proci és a videó is.
A Sonyk nagyon jópofák (az ártól tekintsünk el), de nem vitrinben akarom mutogatni a cuccot, hanem napi használatra kell, és nem fogok kesztyűs kézzel bánni vele... -
taltos
senior tag
3 hónaposan vettem ''használtan'', és van még rá 33 hónap gari, így nincs manual...

Kösz a gratulációt, de egyelőre még nem jó...
WinXP-nél nem nagyon jön elő, mert nincsenek ilyen körülmények, de rossz a kijelzője... 
Nem zavaró a hiba, olyannyira nem, hogy az előző tulajnak fel sem tűnt. (el is hiszem)
A lényeg az, hogy ha tök fekete a háttér, és fehér szöveg van rajta, akkor, ha megint feketére vált vissza, akkor halványan sokáig(3-4 mp) bentmarad az eredeti szöveg is. Grafikus felületen nem jön elő(azaz ott isvan, csak), mert a háttér elmossa, de linux alatt konzolon már nagyon szembetűnő...
Majd hétfőn hívom fel a garisokat, hogy erre mit lépnek. Valakinek van tapasztalata az IBM Hungary Szervízzel? Ezenkívül egyébként minden tuti jó, csak ez nem smaffol...
Aki egy picit tud angolul, az nem tudná megnézni #151 -ben található linket??? Fontos lenne.
Na mindegy! Ezt a linket nézzétek meg:
Bővebben: link
A flat panelra van garancia??? Mert az IBM Servicable link alatt lévő szöveget nem értem...
Kösz!
Aktív témák
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

WinXP-nél nem nagyon jön elő, mert nincsenek ilyen körülmények, de rossz a kijelzője...