Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felhasználás függő mint látod. Én pl az a típus vagyok aki ha otthon van nehezen veszi rá magát a szórakozásra, emiatt a decket tavaly 4x vettem elő amikor rokonoknál voltam szabadság alatt. De akkor 4 játékot ki is játszottam rajta, így nekem megérte. PC-n semmit se pörgettem ki kb az elmúlt években, pedig lenne mit
Nyaralásra eddig mindig elvittem, de ott is konnektor mellett coop gamek mentek max párommal. Nekem emiatt az akksi idő nem fontos, oled csere nem is mozgat jelenleg. -
Peaceliker
addikt
Szerintem koca gamerkedésre való, arra még a 2 óra is sok
Ally helyett azért vettem SD-et, mert az meg inkább 1 órát tud, ami viszont tényleg lehet karcsú.
Amúgy én pl diablo 4 et tolok most, azt közepes beállítás mellett 3 órát tudja, ha kell ez lehetne 4 is de akkor d2r grafikán kb
-
törölt tag
Engem is érdekel a témakör, bár 3 konzol és pc mellett nem sok érv szól mellette, de nálam már kezd "must have" kategóriába lépni az oled bejelentése óta.
Bár a switch játékokon nehéz bukni kártyás verzió esetén, legrosszabb esetben egy postaköltségbe kerül 1-1 játék végigjátszás és eladás után. Viszont a steam könyvtáramban több cím van, ami tökéletesen futna ilyen hardveren, és szívesen kockulnék azokkal is utazás/rokonlátogatás alatt/közben. A switch-et is 1-2 órára szoktam előszedni, így egyelőre az akkuidő nem tűnik problémásnak, bár amúgy is az oled verzió lenne érdekes nálam, ami tovább bírja ilyen téren. Illetve már tömegközlekedéseken is megjelentek a konnektorok, így egy 4 és fél órás osztrák flixbus járaton is tudnám végig használni. -
gyugyo79
addikt
Az mennyire zavaró, hogy le sem ülhetsz 1-2 órát játszani ?
Na ennél pont 1-2 órával kevésbé
Amúgy nekem van 2 PB -m mellé és ezeket vagy csak egyiket viszem ha olyan helyre megyek ahol hosszban el kell lenni mint amit bír. Ezekkel még sosem volt olyan, hogy ne lettem volna el ha igen már vettem volna egy harmadikat ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2