Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem gondoltam volna hogy ez bekövetkezik, de visszatértem a Deck tulajok táborába.
Bánom mint a szar hogy amikor előszőr volt nem próbáltam ki semmi emulálást (PS2, PS3 stb), mert amúgy elég sok minden játszható rajta probléma nélkül. Mondjuk most magánszemélytől vettem elég jó áron (még garis is, illetve tényleg úgy néz ki mint egy új), kapott bele 1tb ssd-t, meg még ott van egy 256GB SD kártya is (szóval most van tárhely bőven).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Crimson Desert
- Asztalos klub
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bánom mint a szar hogy amikor előszőr volt nem próbáltam ki semmi emulálást (PS2, PS3 stb), mert amúgy elég sok minden játszható rajta probléma nélkül. Mondjuk most magánszemélytől vettem elég jó áron (még garis is, illetve tényleg úgy néz ki mint egy új), kapott bele 1tb ssd-t, meg még ott van egy 256GB SD kártya is (szóval most van tárhely bőven).
Cucuska2