Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Modding és elektronikai kérdések
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ha ugyis van fölös nagyobb sd kártyád akkor a 64es is simán jó. Én is azt vettem egy éve kb, kicsit lassabban indul pár játék mint ssdről, de abszolút élhető. Azóta már lecseréltem a belsőt is egy 1tb-s ssdre. Ha valaha szedtél már szét bármi elektronikai kütyüt akkor gyerekjáték. Ha nincs kihasználatlan sd kartyad és venni akarsz akkor viszont ssdt vegyél, nem nagy különbség van árban. Magyaritást eddig kb mindennel sikerült megoldani. Vagy deckről telepítve, vagy pcre és aztán onnan áthúzva deckre. Én erre winscp-t használok és wifin másolom. Olyankor lehet szívás, a magyarítás, ha a deck nem a strames hanem linuxos verziót teszi fel magára. Most épp a firewatchel kinlódok. Teljesen másmilyen a deckes verzio könyvtára, aztán felraktam a pcs verziot, de a magyar nyelv csak nem akar megjelenni. De mondom egy év alatt ez az első game amit nem sikerült elsőre megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2