Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Történt egy érdekes jelenség. Csütörtökön úgy tettem le a gépet, hogy toltam Chiaki-val a RDR2-t, minden simán ment. Tegnap akartam ugyanígy játszani, erre a program valamiért nem látta a PS-t. Pedig a consoles menüben ott volt, de mintha nem lett volna neten valamelyik eszköz. Pedig mindkettő neten volt és semmihez nem lett nyúlva. Gondoltam oké, akkor összepárosítom újra, de nem akart menni. Másodjára sikerült, de ahogy próba gyanánt újraindítottam a PS-t, a Chiaki már nem látta újraindítás után sem. Aztán kb ötödik próbálkozásra sikerült megcsinálni úgy hogy működjön. Másnál is volt ilyen? Elég fura volt, hogy letettem valamit, ami működik, az másnap már nem. Pedig nem volt semmihez nyúlva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Asustor NAS
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Legion 5--15IRX10 83LY005PHV i7 32gb 1TB RTX 5060 8GB 165Hz 3 év prémium care gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2