Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Nem piszkálom el, rendszer szinten folyton elcseszodik.
A kártya maga jó valoszinuleg.
Most olvasgattam, azzal lehet osszefuggesben, amivel mar a steamdeck megvetelekor is szenvedtem es azota is, hogy nem a decknek megfelelő formátumba van formatálva a kártya. Egyszeruen erre azért van szuksegem, mert maskepp nem tudok rá jatekot masolni a pc-mről. Ezerszer kitárgyaltuk a fájlátviteli módszereket, nekem semelyik nem működött.
Annak ellenére h nem a megfelelő a formátum, már asztali módban felismeri a deck, el is indulnak a játékok, a gond ott kezdődik ha kiveszem es visszarakom a kártyát. Akkor ott elveszik a kapcsolat, nem indul, ha el is indul, akkor a mentések vesztek el...
Érdekes pl h tegnap nem allitottam semmit de idovel elindultak a jatekok. Csak az egyiknél elveszett a mentésem. A másiknál nem xD itt minden is elofordul. Permutál, kombinál a deck, amilyen kedve van.Most azt látom egyetlen esélynek, h a 256-os belso ssd-t lecserélem egy 1 terásra es az sd kártyát csak tranzitra használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- X13 Yoga Gen3 2-in-1 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2