Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Cucuska2
üzenetére
A gyártással szerintem eddig sem volt gond. A szoftvert kellett csiszolni, mint ahogy gyakorlatilag napi frissítések jönnek még mindig. A felhalmozott készletből látszik hogy utólagosan is kapnak olyanok is press kitet, akik nem is gondolták volna. Mondjuk nem értem miért pont az 512-es példányt küldözgetik nagyrészt
.
Biztos vagyok benne hogy én is sorra kerülök áprilisban. Már csak a windows drivert kellene az AMD-nek biztosítani, hogy a munkahelyi cuccaimat külső SSD-re fel tudjam hegeszteni. Meg kellene a dokkoló, amiről legalább kép már van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- Sorozatok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Eladó gamer laptop!
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.