- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
Segal
veterán
válasz A_Papa #104149 üzenetére
Mostanában? Inkább folyamatosan.
Majd figyeld meg a sale alatt is lenne rá egy nagyobb összegem hogy megint nem lesz a felfedezési listás 3 ajándék játékkártya."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wjbhbdux
veterán
válasz A_Papa #104152 üzenetére
szerintem a nevéből adódik hogy ez az előző nagy vásárhoz és a pontbolt nyitáshoz volt kötve, most biztos jön a helyükre sok másik cucc a pontboltba kedden. Már novemberben írták hogy megszűnik 9-én. [link]
@Segal : de lesz (hogy 1 vagy több azt majd meglátjuk), ahogy a Steam Awards szavazásért is jár majd. már kint van a sale FAQ a jelöltek alatt.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Segal
veterán
válasz wjbhbdux #104155 üzenetére
Igen arra céloztam én is hogy csak 1 lesz naponta szerezhető. Max félreérthető volt.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
senior tag
Kíváncsi leszek hogy mennyibe fognak majd menni a kártyák. Rengeteget kaptam kitűző készítésért, meg párat vettem is, annak a reményében, hogy majd drágábban el tudom adni őket.
-
Segal
veterán
válasz wjbhbdux #104159 üzenetére
Én kitüzőt csináltam belőle, tehát én jobban értékeltem a többet
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Golden9
addikt
KARDS - Starter Pack
Ingyen megtarthatod, ha dec. 28., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Źşë'
addikt
válasz wjbhbdux #104155 üzenetére
amúgy takarodjanak az ilyen genyóságukkal pontosan oda, ahhoz a kitűzőhöz hogy meglegyen a 20as szint ~180€ értékben kellett költeni, és akkor a kapott pontjaidat csak arra a szarra lőhetted el akkora egy gold digger lett a steam h nem igaz... kiv vok most milyen lehúzást találnak ki (lehúzás alatt értem azt a pszichológiát ami az egész mögött áll, sokan meg be is kajálják)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Shadowguard
senior tag
Nem is akarok belegondolni, hogy akkor én mennyit költöttem steamen 200k+ pontom van... És a többi boltról nem is beszéltem...
Mentségemre szóljon, hogy nem olyan régen hagytam ott a warezt és igyekszem amennyire lehet teljesen "kifehéríteni" a gyűjteményt. Meg a hörcsög is folyton tépi a rácsokat -
Segal
veterán
válasz l.skywalker #104166 üzenetére
Hidd el ez hatalmas elony.
Felelmetesosstegeket lehet betolni jatekvasarlas nelkul is a steambe"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wjbhbdux
veterán
válasz Shadowguard #104167 üzenetére
https://help.steampowered.com/en/accountdata/AccountSpend - itt mutatja hogy mennyit koltottel osszesen dollarban.
/s
-
csaba951
veterán
válasz Shadowguard #104167 üzenetére
STEAM POINTS HISTORY
Ravasz módon csak a kapott pontokat összesíti. Ott vannak a vásárlási összegek is, de azokat nem adja össze. Jobb, ha nem tudja az ember!#104169 wjbhbdux
Ez csak azt a pénzt adja össze, amit külső forrásból betolt az ember A Steam rendszerbe. Az egyes itemek Marketen való eladásából keletkezett Walllet pénzből történő vásárlás nincs benne. Nálam biztosan ez adná a (játék) vásárlásaim nagyobbik részét.[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Azt a rohadt... A pontösszesítést tudtam, de nem akartam összeadni... De megnéztem a másik linket... Én ezt nem akartam tudni, jobb volt amíg azt hittem csak kb. a fele... Bár a legtöbb tavasszal ment el, mikor leraktam a cigit... Minden héten megjutalmaztam magam egy 10-20 eurós játékkal
-
bepken
veterán
válasz Shadowguard #104172 üzenetére
szemét, de valahol mégis jogos kérdés: na és játszani hánnyal játszottal eddig?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
esezmiez
tag
A szél elvitte a gőzt, elérhetetlen. Legalábbis mobilról.
-
Executioner
aktív tag
Steam Winter Sale:
Something Went Wrong
✅ → ✅ → ❌
502Exec
-
Executioner
aktív tag
-
chungee
addikt
Hű már megijedtem, akkor nem az én készülékemben van a hiba
-
adakiller
senior tag
The Witcher® 3: Wild Hunt -70% 29,99 €8,99€
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition 14,99
Mortal Kombat 11-30% 59,99 €41,99€
ebből ítélve a szokásos nesze semmi fogd meg jól...[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Executioner #104179 üzenetére
Lol a szokásos!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Segal
veterán
Én az első 2 profilommal még kiszedtem a kártyát, de a harmadiknál mér nálam is a hibaüzi...
Ez van várunk"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
senior tag
Azt írja, ha baráttal tradelsz, akkor is kapsz kártyát, hát én nem kaptam érte
-
Piftuka
veterán
válasz adakiller #104183 üzenetére
Akinek a kívánságlistáján csupa "AAA" kategóriás cím található, és extra nagy kedvezményeket vár, az általában csalódik a Steam vásárok alatt.
Az én kívánságlistámon a játékok zöme akciós, és persze mivel retro, indie, és/vagy régi "AAA" kategóriás címekről van szó, sok tucatnyi 1.39-1.99 EURO-ért kapható még 40-50%-os kedvezményekkel is.
Szóval elméletben több száz EURO-ért tudnék "bezsákolni" akciós címeket.
Ám az is tény, hogy döntő többségében egyik akció sem tartozik a "never before seen" kategóriába. Így a bevásárlás most elmarad.
Mondjuk a "Metal Gear Solid V: Ground Zeros", vagy például a "Lords of the Fallen" egészen olcsó ennyiért.
"Aquila non captat muscas."
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni drágakövet és ezt a hibaüzit dobja:
"Már van aktív vételi ajánlatod erre a tárgyra. Vagy vissza kell vonnod azt az ajánlatot, vagy megvárnod, hogy teljesüljön, mielőtt új ajánlatot tehetnél."Nem értem, most baja? N+1* vettem már így drágakövet és nem rinyált.. és a szerverekre sem tudom fogni, mert a kártyáimat el tudom adogatni...
Papa
-
Segal
veterán
válasz A_Papa #104193 üzenetére
Most bármi előfordulhat, mert eléggé bugos volt a steam.
Azért görgess lejjebb és nézd meg, nincs e beragadva valamilyen ajánlatod drágakőre, ami nem teljesült."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Liquid Snake
aktív tag
Én nagy nehezen tudom felrakni steam kártyákat. Remélhetőleg később javulni fog!
A Hideo Kojima Game
-
ZsZso
Közösségépítő
Szavazásonként jár 1 kártya, úgyhogy első nap 11 darabot lehet összeszedni. Szerintem ezért ilyenek az árak.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest