Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Szavazásonként jár 1 kártya, úgyhogy első nap 11 darabot lehet összeszedni. Szerintem ezért ilyenek az árak.
-
Liquid Snake
aktív tag
Én nagy nehezen tudom felrakni steam kártyákat. Remélhetőleg később javulni fog!
-
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni drágakövet és ezt a hibaüzit dobja:
"Már van aktív vételi ajánlatod erre a tárgyra. Vagy vissza kell vonnod azt az ajánlatot, vagy megvárnod, hogy teljesüljön, mielőtt új ajánlatot tehetnél."Nem értem, most baja? N+1* vettem már így drágakövet és nem rinyált.. és a szerverekre sem tudom fogni, mert a kártyáimat el tudom adogatni...
-
Piftuka
veterán
válasz
adakiller #104183 üzenetére
Akinek a kívánságlistáján csupa "AAA" kategóriás cím található, és extra nagy kedvezményeket vár, az általában csalódik a Steam vásárok alatt.
Az én kívánságlistámon a játékok zöme akciós, és persze mivel retro, indie, és/vagy régi "AAA" kategóriás címekről van szó, sok tucatnyi 1.39-1.99 EURO-ért kapható még 40-50%-os kedvezményekkel is.
Szóval elméletben több száz EURO-ért tudnék "bezsákolni" akciós címeket.
Ám az is tény, hogy döntő többségében egyik akció sem tartozik a "never before seen" kategóriába. Így a bevásárlás most elmarad.
Mondjuk a "Metal Gear Solid V: Ground Zeros", vagy például a "Lords of the Fallen" egészen olcsó ennyiért.
-
-
De4d
őstag
válasz
Kalacskepu #104189 üzenetére
Viszont, csak 1et ad a felfedező lista végigtekerésével, az az innentől már csak napi egyet lehet majd szerezni. Akkor feljebb fognak menni van egy olyan sejtésem.
-
Azt írja, ha baráttal tradelsz, akkor is kapsz kártyát, hát én nem kaptam érte
-
Segal
veterán
Én az első 2 profilommal még kiszedtem a kártyát, de a harmadiknál mér nálam is a hibaüzi...
Ez van várunk -
Serpiko
addikt
válasz
Executioner #104179 üzenetére
Lol a szokásos!
-
adakiller
senior tag
The Witcher® 3: Wild Hunt -70% 29,99 €8,99€
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition 14,99
Mortal Kombat 11-30% 59,99 €41,99€
ebből ítélve a szokásos nesze semmi fogd meg jól... -
chungee
addikt
Hű már megijedtem, akkor nem az én készülékemben van a hiba
-
Executioner
tag
válasz
Shadowguard #104180 üzenetére
Ez a vége ha ingyen osztogatják a Half-Life 3-at!
-
Executioner
tag
Steam Winter Sale:
Something Went Wrong
✅ → ✅ → ❌
502 -
-
esezmiez
tag
A szél elvitte a gőzt, elérhetetlen. Legalábbis mobilról.
-
bepken
veterán
válasz
Shadowguard #104172 üzenetére
szemét, de valahol mégis jogos kérdés: na és játszani hánnyal játszottal eddig?
-
Shadowguard
senior tag
Azt a rohadt...
A pontösszesítést tudtam, de nem akartam összeadni... De megnéztem a másik linket... Én ezt nem akartam tudni, jobb volt amíg azt hittem csak kb. a fele... Bár a legtöbb tavasszal ment el, mikor leraktam a cigit... Minden héten megjutalmaztam magam egy 10-20 eurós játékkal
-
csaba951
veterán
válasz
Shadowguard #104167 üzenetére
STEAM POINTS HISTORY
Ravasz módon csak a kapott pontokat összesíti. Ott vannak a vásárlási összegek is, de azokat nem adja össze. Jobb, ha nem tudja az ember!#104169 wjbhbdux
Ez csak azt a pénzt adja össze, amit külső forrásból betolt az ember A Steam rendszerbe. Az egyes itemek Marketen való eladásából keletkezett Walllet pénzből történő vásárlás nincs benne. Nálam biztosan ez adná a (játék) vásárlásaim nagyobbik részét. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Shadowguard #104167 üzenetére
https://help.steampowered.com/en/accountdata/AccountSpend - itt mutatja hogy mennyit koltottel osszesen dollarban.
-
Segal
veterán
válasz
l.skywalker #104166 üzenetére
Hidd el ez hatalmas elony.
Felelmetesosstegeket lehet betolni jatekvasarlas nelkul is a steambe -
Shadowguard
senior tag
Nem is akarok belegondolni, hogy akkor én mennyit költöttem steamen
200k+ pontom van... És a többi boltról nem is beszéltem...
Mentségemre szóljon, hogy nem olyan régen hagytam ott a warezt és igyekszem amennyire lehet teljesen "kifehéríteni" a gyűjteményt. Meg a hörcsög is folyton tépi a rácsokat -
Źşë'
addikt
válasz
wjbhbdux #104155 üzenetére
amúgy takarodjanak az ilyen genyóságukkal pontosan oda, ahhoz a kitűzőhöz hogy meglegyen a 20as szint ~180€ értékben kellett költeni, és akkor a kapott pontjaidat csak arra a szarra lőhetted el
akkora egy gold digger lett a steam h nem igaz... kiv vok most milyen lehúzást találnak ki (lehúzás alatt értem azt a pszichológiát ami az egész mögött áll, sokan meg be is kajálják)
-
Golden9
veterán
KARDS - Starter Pack
Ingyen megtarthatod, ha dec. 28., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Kíváncsi leszek hogy mennyibe fognak majd menni a kártyák. Rengeteget kaptam kitűző készítésért, meg párat vettem is, annak a reményében, hogy majd drágábban el tudom adni őket.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
A_Papa #104152 üzenetére
szerintem a nevéből adódik hogy ez az előző nagy vásárhoz és a pontbolt nyitáshoz volt kötve, most biztos jön a helyükre sok másik cucc a pontboltba kedden. Már novemberben írták hogy megszűnik 9-én. [link]
@Segal : de lesz (hogy 1 vagy több azt majd meglátjuk), ahogy a Steam Awards szavazásért is jár majd. már kint van a sale FAQ a jelöltek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest