Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Beállításokban a nehézségi szinteknél tudod növelni az árusoknál lévő pénzmennyiséget. Volii/Volii Alpha/Neon Core-ban van egy rakáson több vendor, ha kimerültek vársz a padon 24/48(?) órát és újra tele az erszényük. Bár nekem most van 1,1m credits (majdnem €$-t írtam, de az egy másik játék
) és nincs nagyon mire költenem.
A Rev8 tényleg hihetetlen egy valami.Még a munkapadoknál érdemes elidőzni, a fegyvereket elég szépen fel lehet modolni. De ehhez elég sok idő kell, meg másik munkapadon fejlesztés, perkek, alapanyagok, loot, mászkálás, bevásárlás bányászati árusoknál... Szóval kicsit macerás, de szépen ki lehet pattintani mindent is.
-
mvkly
senior tag
Gyakorlatilag bármelyik árusnál érdemes mindig körülnézni. Jemison leszállótól balra, a Well-ben még kettő és a bányatársaság, Neon Core-ban egy kupacban van 3 vendor és még egy bányászati, a The Den csempész boltja. Én általában ezeket futtattam és volt mindenre elég. Meg persze amik a játék alatt porszívozhatóak. Ebben segítség a workbench "nagyító" funkciója.
Igazából angolt nem kerestem, mert a fejlesztések egymásra épülnek és elég egyszerű a séma. Weapon workbench egy szint után kéri a research lab fejlesztéseket, amikhez skill kell és azok húzása minél magasabb szintre.
Hirtelen talán ez, ami megmutatja az összefüggéseket a workbenchek közt: [link] -
mvkly
senior tag
Nem nagyon láttam még in-game mod térképet. Egy ilyen alt-tabos segíthet eligazodni, de ez persze nem az igazi. Van fejlesztői ígéret normális térképre...
A craftolás adja magát, minden szükséges összetevőt és skillt kiír. Én csak fegyókra mentem rá, weapon+research lab. Főleg utóbbi meghatározó, hogy mivel tudod feldobni a holmijaid. Skill upgrade-ek kellenek majd, meg rakatnyi alapanyag a vendoroktól. A szükséges alapanyagokat a munkapadnál meg tudod jelölni a nagyítóval, így célirányosabban tudsz bevásárolni.
Sok időt elvisz, de részemről megérte, nem csak pár %-ot javít.
Magyar nyelvűt nem találtam. -
mvkly
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én csak a Skyrim-et ismerem, volt benne pár száz órám. Nem tudom lehetett volna-e keresztezni ezt vagy egy Fallout-ot a Starfield széttagolt szerkezetével. Ha ötször ennyi tartalom, bázisfajták, sűrűbben lakott bolygók, városok, stb, talán még akkor is rétegjáték marad a Bethesda/űrrajongók közt.
Valahol becsülöm őket, hogy mertek ilyen formában kigondolni egy játékot (vagy továbbgondolni a zsánert, pl. No Man's Sky-t), de a végeredmény... Több idő, pénz, ember, ötlet, meg mittomén mi kellett volna.
Nem a Fallout 76 bukott akkorát, mint az ólajtó? -
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
Köcce

Nálam se mod, se FSR. De egyelőre fekszik a game, most beszippantott az FM24 sok száz órára.Jön a márciusi update: [link]

Mecsoda ficsőrök, kérem szépen! Főleg az első, na az tényleg hiánypótló
.
A scanner alatti ajtónyitás szép, hasznos, de nem fél évvel megjelenés után, hanem max day-one patchben.
A hivatalos mod támogatást még keresem a sorok között. -
mvkly
senior tag
FSR3+FG ~dupláz a szökőkútnál, nem esik be gyors mozgásnál sem annyira. Viszont ezekre VSync-el van egy elég komoly delay egér használatkor.
-
mvkly
senior tag

-
mvkly
senior tag
Van egy mod, ha valaki game breaking bug-ba fut: [link]
Nem feltétlenül a legjobb megoldás, mert mindent elölről kell kezdeni üres zsebbel, de ha épp nincs pár órás mentés, akkor a tiszta lap jobb, mint a kuka. -
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
2 hét alatt 25+ óra ment bele, sétaszimulátor mód. Semmi küldi, csak ugrálás bolygóról bolygóra, egyik kalóztelepről a másikra. Illetve mindig ugyanabba a létesítménybe, csak másik égitesten
Hát, ez ilyen... fura egy világ. Közben mászkálás összevissza.
A gyorsutazási rendszerért nagy pacsi a készítőknek, azt szerintem abszolút felhasználóbarátra faragták meg. Az űrt szinte nem is látom, ez nekem inkább starField.
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag

-
mvkly
senior tag
Fura döntés a készítők részéről, hogy a rizikót felvállalva közelről szkennelgetve a faunát alig jutalmaz valamivel, de ha hullahegyeket hagyok magam mögött, az kiváltja a szkennelést, meg szinte fél óránként összejön egy szintlépés egy 60plusszos bolygón. Már csak a kiszárított koponyákból kell egy szép nagy dombot csinálnom.
Ez valami utalás lenne, hogy a felfedezés együtt jár az ökológiai csapásméréssel?
-
mvkly
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Itt inkább strukturális hibák (sajátosságok) vannak szerintem, azt nem tudom hogy tudnák orvosolni. Ez a játék ilyen lett. Színesítik, kiegészítik, meg beleteszik a mod supportot és ennyi.
-
mvkly
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, erről a kritikáról hallottam és ugye ez rajta van a TGA RPG listáján. Meg a Lies of P, ami most soulslike vagy RPG? Vagy lassan lehetne soulslike kategória is.
-
mvkly
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A TGA-n való top5-ös Starfield ennyire wtf? Ezt most komolyan kérdezem, mert ezt a két listát átfutva (nagy részükről nem is hallottam, szóval ebben vak vagyok) nem a hagyományos rpg elemeken csúszik el: [link] [link]
Pl. a skillfa és a használathoz kötött fejlődés, bár biztos ezer éves leporolt megoldás, nekem tetszett. -
mvkly
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Képtelenség a kategóriák jelöléseiben következetességet vagy értelmet találni. Gerilla marketing, eladások megtolása, értékelések száma... Semmi. Nem is értem, mi alapján találták oda azt az 5-5-öt (egy részüket persze). Mert ha lenne valami mögöttes szándék, abba bele lehetne kötni és pörgetni a sztorit. De így csak kamillázik az ember, aztán legyint és lép tovább.
Az, hogy a user szimpátia alapján bök az 5 közül valamelyikre, mert a többit nem is ismeri, meg azért, hogy megkapja a steam badge-ét minden kategóriában muszáj szavazni, már nem is tétel. -
mvkly
senior tag

-
mvkly
senior tag
Tökre megértem. A "vegyél jobb pc-t" meg ez a másodjára már inkább leereszkedőnek tűnő marketing promója az elfogyasztható kajának/piának se a pozitív irányba tolja az ingát.

Tiéd a döntés... Nesztek, ha már e miatt is sír a szátok, örüljetek.
Meg az egyik fejlesztőjük pár hetes bejegyzése a kritikák kapcsán: [link]
Na de majd a road map. Fallout szériát ismerőknek talán van sejtése arról, elengedi-e a Bethesda ezt a játékot, én nem tudom. De attól tartok, 1-2 év és kuka részükről ilyen indulás után, ne legyen igazam.Félig üres a játék, a new game+-al meg inkább a tétnélküliséget érzem, nem az "új" utak lehetőségét. Ezek ellenére nekem becsípődött a Starfield, de racionális indokom nagyon nincs rá, mivel a mínusz lista nálam is hosszabb, mint a plusz.
Viszont amit a karakter szótlanságáról írtál, az nálam pozitív. Nem szeretem, ha a főhős helyettem beszél és érez, kivesz az immerzióból. Elég a szöveges irányválasztás. Ne kötözzenek be egy olyan szerepbe, ami nem én akarok lenni a játék világában, pl. RDR2 v. CP2077.
Csak egyszer csinálnának egy olyan westernt RDR színvonalon, ahol William Munny lehetnék...
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A main tényleg kicsit gyér, mellékszálnak illene be többnyire. A mondanivalója, "szellemisége" vagy megfog, vagy nem.
Fogd fel úgy, mint egy non-stop vonatozást körbe-körbe, amin ráadásul az első kör után skippelheted az összes vagont az utolsót leszámítva
Ráadásul a jutalom ruházat minden kör után fejlődik, vmint nem kell elsőre megcsinálni az összes mission-t, azok ott lesznek újra és újra. -
mvkly
senior tag
válasz
Magicrat
üzenetére
Szia,
1440p-n, minden maxon (kivéve motion blur), semmi upscaling, 60fps-t belőve tartja. Városban (Jemison) 45-55fps, microlag zéró. Orrba-szájba lövöldözve sem esik városban ez alá

5600x + 7900xt + 16Gb 3200Hz.CPU 50% körül, néha fölötte melózik, ha a tárcád engedi, biztos nem okoz hátrányt egy X3D-s proci

szerk.: aztán most ránézve, mi mennyibe kerül, jó kérdés, megéri-e egy X3D (pl. 5800) a dupla árat egy 5600(x)-hoz képest. Ha 1440p/60Hz a cél és kimondottan a Starfield, szerintem felesleges. Más kérdés az időtállóság, egy majdani bivaly VGA és egyéb AAA játékok. Vagy egy 144+Hz-es monitor a jövőben.
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha tényleg az autózás tart vissza első körben, nem is baj. Autózni sz'r.
Folyton elakadsz, meg a dugók... Én csak mocin lovagoltam, belső nézetből elég reszponzív, kis gyakorlással élmény vele hasítani. Sokkkal mobilisabb, mint a 4-6 kerekű guruló hajók (1.3 előttiek a tapasztalataim, az alapján nyilván csapnivaló az ótókázás).
Kb. a GTA motorozását képzeld el, nagyjából olyan egyszerű kezelni. -
mvkly
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
A Personal Atmosphere lesz az. Megváltást ne várj tőle, de segít a távfutásban. Addig is töltődik az ugri-bugri csík. Azt is megéri max-ra fejleszteni egy balanced pack-kel a hátadon. Az alap cucc elég gagyi. A power pack meg túl... erős. Harc közben hátrányos. Így az erő+jetpack kombóval könnyebb lesz a horizontig kutyagolni. Valamint max-ra húzott jetpack egy <1g-s bolygón már-már a repülés érzetét kelti a folyamatos lebegéssel. -
mvkly
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem tudom hol tartasz, de a feka Rasputin-t érdemes felkeresni az ilyen meg olyan dolgok felkutatásáért. Korai (opcionális) story spoiler:
De ettől az 1km persze még annyi marad.Az erőhasználatok közt hamar megszerezhető egy, a sprinteknél/leterhelten igen-igen hasznos képesség. -
mvkly
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Köztük én is. Nem kell nekem, hogy gyorsan menjen, de az 1km-t lefutni oda-vissza sokadjára már kicsit zúzós. Pláne a szélrózsa minden irányába. Rodeózás, dombokról ugratás 0.2g-n, na azt tudnám élni
Vagy a néha lepusztultan látott lánctalpasokkal csapatni, vagy legalább Vasco nyakába ülni, ha már ott caplat ő is. -
mvkly
senior tag
válasz
üzenetére
Off, de kíváncsiságból megnéztem a SteamCharts havi átlagait, a Paradox címei (EU, HoI, Victoria, CK, Stellaris) stabilan hozzák összesen a 70ezret, néhánynál ez még növöget is folyamatosan. Na ez meglepett. Főleg ha hozzávesszük, hogy szerintem a DLC-k miatt ezek egy része igen-igen torrent érett lehet.
-
mvkly
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
[link]
Bármelyik leszálló technikusánál, vagy outpost-nál építesz magadnak egyet terminállal. Ugyanitt tudod kiválasztani, melyik legyen a home ship-ed.
Érdemes 1-2 cikket vagy videot átfutni, mert vannak alapvető szabályok, amiken az elején el lehet csúszni. De különben pofonegyszerű.Ja, meg kell hozzá 2 skill, a piloting és a ship designer, 6 szabad skill ponttal. Előbbit a MAST űrszimulátorával 1 óra alatt fel tudod húzni maxra, utóbbit a fejlesztések száma emeli.
-
mvkly
senior tag
Még egy kérdés:
Saját leszállón építgetem a hajómat, a legtöbb (szint alapján) elérhető alkatrészt listázza. Amiket viszont csak külsős technikusnál rakathatnék föl, azokat hogyan lehet betallózni az én builderembe? Ha egyszer megvettem, akkor bekerül oda is? Vagy ezekért mindig utazgatni kell?---------
Űrben úszva 'Q'-t (open quick keys) hosszan nyomva külső free look-ban lehet nézegetni a hajót reptében. Irányítani nem lehet, csak bambulni. -
mvkly
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszi
-
mvkly
senior tag
Jól sejtem, hogy Lodge-ban lévő munkapadok nem érik el a hajó rakterében lévő cumókat?
-
mvkly
senior tag
Ronda, de brutál. Asszem ezzel már egy magamfajta fakezű is megfingatja az ellen hajórajt.
-
mvkly
senior tag
Lehet ivós játékos csinálni, ahányszor összekeverem a digipick-et a wc papír gurigával.
-
mvkly
senior tag
Olyan hajóépítős bugja volt már vkinek (nehéz követni, annyi féle van), hogy frissen felhúzott builder mellől eltűnik a hajó? De a következő küldetést jelző kék ikon megmarad a hajó helyén, pár méter magasan, ahol a cockpit van/volt? Eztán egy normál leszállóra érkezve se mutatja a hajót, csak az ikont. Az utazás működik.
Kétszer próbáltam, restart után, más helyszínen, semmi eredmény. Ez ugye NG+, az első körben jól működött. -
mvkly
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
hirtelen a bányában 1G-s lesz a gravitáció
Általában, de imént szépen repültek a spacerek puskái, ahogy a felszínen tennék. Ez is inkább oda nem figyelés a Bethesda részéről, mert a kidolgozás, logika megvan, de nem egységes.-30 fokban fagyási sérülést kaptam, de pl. egy másik helyen ahol -180 fok volt ott meg semmit
Detto, ez nekem is feltűnt. Meg a +30°C-ban a friss ropogós havas táj... -
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
Lootot én már most is hagyom, kell a görcsnek sok szarság, meg teli a hajó szeméttel
Hogyne, mert most tele vagy szeméttel, de mikor ott állsz majd üres kézzel, lukas zsebbel: "... ezután már a központi idegrendszerre hat, izomgörcsöket okoz és heves nyáladzást. Majd felmondja a szolgálatot az emésztőrendszer, visszatarthatatlan flatulálással ..."

Persze másodjára már módjával, okosabban lehet. -
mvkly
senior tag
Nekem annyiban ki is merült az outpost. Utána egyszerűbb volt megvenni az elemeket, a ritkábbakat meg munkapadnál legyártani. Ebben mondjuk segített a játék, mert az építményekhez szükséges alapanyagokat meg lehet jelölni, így vendornál célirányosan lehet vásárolni. Ellenben a speciálisabb, ritkább elemekhez nem írja oda az összetevőket.
Volt, hogy csak a rámpáig jutottam, ajtó zárva, rámpa becsuk, hajó felszáll. Na persze kitojt magából a hajó a falon keresztül
-
mvkly
senior tag
Alig 1-2 dolog van, ami főelem és nem tetszik. Az űrcsata ilyen, de többnyire kerülhető/gyorsan megvan, vagy a társak személyes történetei, blablája, arra meg ott a tab. Az alap még oké, pl. Sarah, a kreol csaj vagy Charles "Rasputin" Barkley, de elmélyíteni nekem dögunalom. Ami ezen kívül nem üti meg az ingerküszöböt, azt nem kell csinálni. A "gond", ha valakinél sok ilyen akad és így a játék is kuka a számára. Ezen meg nincs mit bizonygatni pro-kontra.
Meg ugye a frakciózás eddig nekem kimaradt, szóval a játék szebbik fele a körítésen túl
Viszont alakul az OCD-m. NG+ és hol a loot?
-
mvkly
senior tag
A végére értem.
Illetve a legelejére
97 óra, fél tucat apró mellék küldi, frakciókból zéró. Szóval lesz még mivel szórakozni, pedig nem terveztem csak a főszálat nyomni, de a kíváncsiság először ide húzott. Amivel tulképp elégedett vagyok, szerintem nem lett lapos és unalmas, rövid sem, a végére szépen felhizlalták és építgették. De ha a főszálat önmagában értékelném, nem úgy, ahogy megvalósították, egy folyamatos kapocsként a következő dimenziókhoz, akkor azért nem mondanám annyira maradandónak, kicsit egysíkú, 1-2 kiugróbb résszel. Sokat dob (majd) rajta a ciklikusság az apróbb(?) változókkal. Meg az "erő velem van", "én már tudom, Sarah" feeling-gel. Valamint a Készítők kiléte egy jó nagy lyuk, remélem kiaknázzák valahogy, talán egy Starfield 2-vel? A pozitívumokat már sokan leírták, én is, legnagyobb talán a hangok, zene, effektek, eszméletlenül sokat hozzátesz. A néha meh grafikát nem vettem észre, ezt simán elengedem egy rpg kapcsán (Bár összehasonlítási alapom kevés, inkább régi címek. A CP2077 meg, hát... nagyon profi, de nagyon steril érzést kelt). Lehetne szebb? Persze, de az összkép megáll. Ahol kell, ott meg domborít. Nagyobb szabadság az űrben, manuális leszállás... Talán nehéz megoldaniuk, vagy szerették volna megúszni, párszor azért kipróbáltam volna. Inkább sokszor. Az űrcsaták nélkül, ami szerintem egy vicc. Tökös hajóval sem élveztem. A gunfight emberes, jobb, mint vártam. Az AI sem annyira gatya. Normálon könnyű, még gyengébb fegyverekkel is, szóval mehet feljebb. A felfedezés esetleges, vagy beránt vagy nem. Sokat nem ad hozzá, főleg mivel re-bornnal ugrik minden, asszem. Idegen bolygón -70°C-ban a savas esőben mászkáló nyolcszemű kitinpáncélú bogarak követése, bambulása annak számít? Játékmechanika szerint nem, de szerintem ez az igazi felfedezés, meg a szinte karnyújtásnyira lévő szomszéd égitest gyűrűi az égbolton. Nem kell ehhez scan és XP, elég a rácsodálkozás. Nálam ez működött sokadjára is (nyilván a hasonszőrű játékok ismerete híján
)Hogy a majd' 100 óra hogy jött össze csak a főszállal? Passz, szeretek mászkálni, nem szkennelgettem orrba-szájba, nem csináltam csak egy kisebb outpostot (hamar érdektelen lett számomra), ship building-re tán 5-6 óra ment el. A loot, na az keményen elvitt. 3t nyersanyag, 8-900ezer credit, az utsó 20 órában már nyilván nem, mikor láttam a fényt az alagút végén. Bug 1 volt, ha az volt egyáltalán, gamebreaking nem akadt. -
mvkly
senior tag

-
mvkly
senior tag
Lerágott csont, copy-paste, de egyszer muszáj volt megcsinálni
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
A hegygerinc vonalán keresd a leszállót, minden szomszédos pixel más típusú talajt jelöljön a háromból.

A gerincen szállsz le, nekem onnan jobbra volt még egy kis séta a szomszédos domb lábáig. Folyamatosan "szkennelj" az outpost lerakásával, mert elég kis területen lesz meg az összes elem.
-
mvkly
senior tag
Stronghold talán? Azzal én is szemeztem. Bár undorító, de undorítóan erős. Más 300+ezres még nem jött velem szembe.
Az meg hogy nem találod, megvette más. A kövi még beszállítás alatt, épp most szerelik össze Yüang Csinpöcsben
Vehetnének fel előrendelést, külön kérhető extrákkal. -
mvkly
senior tag
Elsőre nem is rossz.
-
mvkly
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hűha, kösz a részletes leírást, ettől a 31-emmel még messze vagyok.
Hátttőő, de feltűnt, csak nem a levelhez, hanem a megismert (fő)bolygókhoz és új ellenfelekhez kötöttem
-
mvkly
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Számít a lvl is? Piloting megvan 4-esre, a ship cicomás skill 2-es. Állítólag outpostban felhúzott builder landing pad a játékban lévő alkatrészek 90%-át lefedi.
-
mvkly
senior tag
Kis segítséget kérnék artifact-hoz, fősztori vég spoiler:
Leraktam egy holdra az artifact tartót pár mini gunnal, ahogy szálltam volna fel, 6 Starborn megjelent. Szétlőtték a napelemet, a gépágyúkat, én meg őket. Lenyúlhatják az artikat? Hajón nem szívesen tartom, mert minden ugrás maga a cidri. -
mvkly
senior tag
A 4-5 órányi bebugolt játékmenet újrafutása egy óra se volt. Hát ennyit tesz a nézelődés, lootolgatás
Szerintem UC-t lőhettem a káoszban és az ragadt be a mechanikában. Elég nevetséges dolgokat szült. Remélem lesznek nagyobb javítások, mert rákeresve nem kevesen cumiznak hasonló gondokkal. Mindenesetre manual save ezentúl kötelező nálam.Így meg Barrett ment a levesbe, amit nem sajnálok. Hey, dusty! Dustaaaay. Legszívesebben pofán lőttem volna. -
mvkly
senior tag
2 hulla van, az lehet hogy végül én voltam, pedig vigyaztam. Egyszer már kellett ujraznom azt a részt, elsőre nem néztem ki lép a csövem elé
Bounty nulla. Csináltam vérdíjat, hogy legyen mit kiváltani, nem segített. Se a 7 nap alvás, se a bevitetés a sysDef-fel. Legalább logban vagy státuszban írhatná mi ez
Most csinálhatom ujra a 4-5 óra sétát és semmi garancia, hogy ez nem bug és nem jön elő megint. -
mvkly
senior tag
Közben azon agyalok, bárcsak gép előtt lennék, volt 2 UC hulla, talán mégis trafáltam őket. De se bounty, se rabosítás. Meg elkezdtem a Freestar sorozatot, még csak az első küldi ment le. Ellenségek az UCvel, de ez így zajlik? Piszok zavaró, mert ha újra is tolom az utsó 4-5 órát, mi a biztosíték, hogy nem kezdik ujra az UCsek a balhét? -
mvkly
senior tag
válasz
üzenetére
A nyakamon féltucat majommal bemegyek Yumihoz és felvesznek az UC-be. Közben a háttérből lőnek. Barrett is szedi őket, egyek lelövök én is, Barrett berág és elhagy. Az egyik passzív posztos UC-t kérdem, mivan? Asszondja szép napunk van ma. Közben már 10-en lőnek. Majd ő is elkezd... Hát ez...
-
mvkly
senior tag
Az mi a szösz, hogy a Jemison-on rám támad az UC? Egyik percben semmi, aztán már lőnek is. Bounty nincs kitűzve.
Főszál:a Hunterrel meg volt a lövölde, nem lőttem civilt, se UC-st. NASA után mentem vissza a Lodge-ba.
Mászkálok előttük, kérdezgetem őket, a semmitől egyszer csak triggerelődnek. -
mvkly
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tudod mi a fura? Mikor ikonok közt szaladgálok néha 1km-t akár, közben elkószálok, ugrálgatok, szkennelgetek, nézelődök, ezt a részét nem unom sokadjára sem. Még ha sziklás, kopár is a bolygó.
De mikor konkrét főszálas feladat van és azt megelőzi a "nyomozósdi" és az érdemi rész előtt ide-oda kell rohangálni néhány mondatért, hogy végre eljussak valahova, na attól néha falra tudnék mászni. Ezekben csak az időhúzást érzem. -
mvkly
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Lehet félreértem, de leszálláskor az outpost-on teremsz, csak a hajód kerül el több száz méterre, vagy a karaktered is? Mert nálam előbbi a helyzet. Erre a legegyszerűbb megoldás a landing pad terminálja. Belépsz a ship builder-be, bármelyik modult a hajódról leveszed pl., cancel modify, kilépsz és oda teleportálja a hajót a leszállóra.
-
mvkly
senior tag
Ha megkérem a társat, hogy várjon, de nem tudok érte visszamenni, idővel visszadobja a játék vagy mindenképp fel kell szedni activities-ben?
-
mvkly
senior tag
Engem 64 óra után dobott ki asztalra, eddig csak egyszer. Bár az szerintem pályaspecifikus volt. Űrkalóz-űrparaszt csata utolsó része a bázison, feltűnően sok anomáliával. Ajtón átnyúló emberek, lebegő társ, lebegő dobozok, mozdulatlan NPC/enemy, ennyi hiba nem szokott lenni egy pályán. Amit írtál a minőségellenőrzésről, na ott nekem is ez jutott eszembe.
-
mvkly
senior tag
válasz
csicskusz
üzenetére
Nem is az enginé, csak ugye azt hallani, hogy a CE ennyit bír mozgatni. A felemás grafikával nincs bajom, rpg+régi motor, simán elfogadom. Egy 10 órás csőjátéknál nyilván más lenne a helyzet. Bár nálam ott se, ha a játék maga jó. (CP2077 első körét, ~70órát very low-on toltam ki 570-essel. Nem a látványtól tágul a pupillám
)
Meg az átsiklást nagyban segítik a hangok és a zene, ami telibe trafált. -
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
Ebből a szempontból nekem is hiányzik valami UE5.akárhanyas vagy bármi, ami a CE-nél szebbet nyújt. Nagyon karaj lenne úgy barangolni az erdőben és bámulni az égitesteket a dombok fölött, mint egy UE RT techdemoban
Aztán, hogy mennyivel futna, vagy inkább nem futna már más kérdés.
Meg ha összevissza szkennelgetünk mindenféle élőlényeket, igazán kiírhatna alap infókat, mint egy kisokosban. Milyen magas, nehéz, méretarány az emberhez képest stb...
de ok, ezt betudom annak, hogy nem zoológus vagyok, csak a bennük lévő nyersanyag érdekli a karakterem
-
mvkly
senior tag
Nem tudom melyik a szebb.
-
mvkly
senior tag
Például arra sem gondoltak, ha már rpg, akkor valaki beúszik a NA vízesés mögé. Titkos ajtó, csodaloot, bármi. Persze semmi, meg úszásról is nehéz beszélni a 30cm-es vízben, séta van. Képet nem lőttem, de a vízesésből konkrétan ló'aszó méretű textúrák hiányoztak, csak a feketeség.
-
mvkly
senior tag
Kénytelen leszek újra megcsinálni, mert 135ezer a bounty. Meg az még vili, hogy őröket, zsoldosokat lődözök, de mikor sikongató aktatologató, viszont pisztollyal hadonászó Giziket kellett darálni, azt egy kicsit furcsa volt. Nem éreztem közben magam az Ezer Csillag Igaz Gyermekének
-
mvkly
senior tag
Kérnék egy kis segítséget. Erős sztori spoiler.
Walter-Neon City-Artyfactküldetés. Fizetés helyett lődöztem, mint a hülye, végén Neon biztonságijaira is, hogy kijussak a bolygóról. Ezzel Neon City no-go, amíg ki nem fizetem a 100+ ezres bounty-t, gondolom? Végét leszámítva csak a starttól van mentésem, mikor Waltert felszedtem a Lodge-ban. Kb. 1-2 órám megy kukába, ha a pity-puttyal eltoltam a Neon-i küldiket. -
mvkly
senior tag
Quest tipp
Aki hajt a sok loot-ra egy küldin belül, kp+nyersanyag: Groundpounder, Altair rendszerbe látogatva rádión kérnek segítséget. -
mvkly
senior tag
válasz
Staradder
üzenetére
Hogyan tudom a káros hatást leszedni magamról?
Habcsók doktorral
-
mvkly
senior tag
Contraband eladásra van más, jobban fizető hely a TheDen-nél? 1 portyán összeszedtem megint ~150ezres csomagokat, ha megint 20ezerért tudom csak eladni, inkább kihajítom az űrbe. A max perk csupán +25%, ölég sovány. Függ talán a karakter szintjétől is az ár?
-
mvkly
senior tag
Ott a Szörny! Avagy Süsü és Jar Jar szerelemgyereke:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) és nincs nagyon mire költenem.