Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Jah hát persze, az embernek meg "bilibe lóg a keze"

A növényzet is felemás, találtam múltkor olyan képet, hogy csak lestem. Akad ahol tök részletgazdag, máskor meg mintha valaki odahányta volna bizonyos elemeit.
Az egész játékon egyébként rengeteget dob a fény/árnyék,részecske, napszak/időjárás stb..változása is. Azért elég változatos helyek akadnak, lehet szemezni velük, Outpostot is szívesebben épít ott az ember, ahol jól érzi magát, ha belép ( vagy nem,szükség nagy úr )De ha már outpost, én most azzal szórakozom, hogy próbálok több löveget telepíteni, aztán figyelem, miként lövi halomra a bestiákat a bolygón. Tisztára olyan, mint a csillagközi invázióban, cask invázió nélkül...( na jó, nem...de persze annyi véglény nem jött még rám, sehol sem )
Egyébként meg igazad van, azt is lehetne bővíteni,( Scan ) de fene tudja mi lesz még a jövőben.
Most ha mindig kiírnánk ide, hogy mennyi mindent lehetne rajta tákolni, nem győznénk olvasni.
Ami van, az van, olyan minőségben, ahogy... jobb is, meg rosszabb is... de van, ezt nem lehet elvitatni a játékelemek kapcsán !
Új hozzászólás Aktív témák
- GLS
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest