Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz mvkly #3073 üzenetére

Jah hát persze, az embernek meg "bilibe lóg a keze" :)
    A növényzet is felemás, találtam múltkor olyan képet, hogy csak lestem. Akad ahol tök részletgazdag, máskor meg mintha valaki odahányta volna bizonyos elemeit.
    Az egész játékon egyébként rengeteget dob a fény/árnyék,részecske, napszak/időjárás stb..változása is. Azért elég változatos helyek akadnak, lehet szemezni velük, Outpostot is szívesebben épít ott az ember, ahol jól érzi magát, ha belép ( vagy nem,szükség nagy úr )

De ha már outpost, én most azzal szórakozom, hogy próbálok több löveget telepíteni, aztán figyelem, miként lövi halomra a bestiákat a bolygón. Tisztára olyan, mint a csillagközi invázióban, cask invázió nélkül...( na jó, nem...de persze annyi véglény nem jött még rám, sehol sem )

Egyébként meg igazad van, azt is lehetne bővíteni,( Scan ) de fene tudja mi lesz még a jövőben.
    Most ha mindig kiírnánk ide, hogy mennyi mindent lehetne rajta tákolni, nem győznénk olvasni. :K
    Ami van, az van, olyan minőségben, ahogy... jobb is, meg rosszabb is... de van, ezt nem lehet elvitatni a játékelemek kapcsán !

Új hozzászólás Aktív témák