Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán

Én is közel 50 óránál járok, és most érek a Main Quest line közepére...még odébb a zárás, utána jöhet a NG+
így is állok hozzá, hasonlóan mint Te tetted.( nem mélyülök el teljesen az összes játékmechanikában, feladatban -tennivalóban ...ellenben rengeteget olvasok, tájékozódom ezerrel ! )
A felfedezés detto...szarok bele az xp be, kreditbe meg talán a leírás sem érdekel annyira( de ezt olvasom azért ) , egyszerűen csak jólesik látni, mit raktak össze, és kellemes a szemnek és a fülnek, valamint foglalkoztat a 100%
Az űrhajózás, hát van is meg minek is. Egy Everspace NMS EliteD, az más kategória. Itt ennyi jutott. Bár én jól szórakozom az űrcsatákban.
Remélem érkeznek majd a módosítások, mert van hova fejlődnie a játéknak, viszont nem szar ez az alap, mikor valami nem szimpatikus, akkor utána mindig sikerül feldobódnom egy másik részétől.
#3658 Sas7
90 ÓrA jtáék után jöttél rá, hogy lehet bányászni a zűrben?
Ne csináld, hatalmas !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#3660 VikMorroHun
Összehozzák nekünk ezt az űrhajózást, hogy ne kelljen napokig repülni a golyók között

Mint a konzol parancs segítségével az űrséta, amit mutattam.
Néha jó, ha nem minden kpr szar
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néha jó, ha nem minden kpr szar