Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Indítottam egy új karaktert, és megcsináltam tegnap vele a a Ryujin Industries küldetés sorozatot.

Stealth Rank 4, Gymnastics a slidehoz, Ops Suit amit kaptam, Reconstim és Amp buff. -- Ezekkel is szerintem vagy 150x újra kellett töltenem az instant detekt miatt. Azt hittem kitépem a hajam. Volt, hogy 500ms alatt fehérből narancson át full pirosba ment, miközben 95%-ban takarva voltam a fal mögött és mozdulatlanul... :D

A hab a tortán, hogy a copiumnak kapott manipulation skill sok helyen vagy failt adott vagy kibugoltatta az összes őrt = reload.

Két helyen kb úgy tudtam csak tovább lépni kill-mentesen, hogy behúztam narancsba, majd lesprinteltem, körbe egy másik útvonalon. Utolsó szobába az őr meg szépen bejött köröket járőrözni, miközben az árnyalt üvegen át is látott a másik mozogni. Ott mondtam, hogy fk!this, és csak kirohantam a motyóval. :DDD

Remélem többet nem lesz ihletem ehhez a küld sorozathoz.

Redditen olvastam, hogy az a chameleon effekt a ruhákon amit random dob sokat segít, de hát olyanom még nem volt. Meg sajnos rosszul indítottam a karit, így sok egyéb releváns képessége nem volt level 12 körül. Nem tudom, hogy itt van e autoscale, mert az őrök olyan 20+ körül voltak itt, lehet ezért resistelték a manipulation skillt?

TLDR;
    Sneaking sucks ;)

Új hozzászólás Aktív témák