Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csicskusz #2095 üzenetére
De, hogy tudsz egyáltalán felbontást állítani? Másnál is lehet? Nálam a natív felbontást mutatja, ugyanúgy, mint a Diablo IV-ben is, szürkén és csak a render scale-t lehet állítani hozzá tetszés és hardver szerint. 4k felbontást mutatja és 62%-os renderrel használom.
Csak és kizárólag úgy tudom ezt megkerülni, ha előtte az asztal felbontását átállítom, de ezt meg nem teszem, mert mindig ezt állítgatni játék előtt az szerintem tré. -
myckey
veterán
Krumplinál milyen magyarázat van már....
TLotR -
-
Sas7
tag
válasz
Arolotifar #1933 üzenetére
40000?! És még csak vissza se tudják fizetni.
Szerk:Közben lealkudtam. -
Pistu_
tag
Ti tudtátok hogy a preorder skineket weapon/space suit workbenchen lehet felpakolni? A cutter bányászlézerre illetve az alap constellation űrruhára lehet ráhúzni a skineket.
-
válasz
bulikavagyok #2080 üzenetére
A v4-v5 verziókban már kijavították az interfészt is, rendben van teljesen, de a v4-et ne használjátok, mert írják a v5 readmejében, hogy abban vmi miatt volt crash, amit v5-re javítottak.
-
Vesa
veterán
válasz
WATERDACA #2083 üzenetére
Gyakorlatilag nem emlékszem olyan Bethesda játékra, ami Day One ilyen szinten volt játszható. Nyilván nem bugmentes, egy ekkora címnél ez nem is várható el, de game breaking bugba én még nem futottam bele. Ahogy myckey is írta, idővel persze még sokkal jobb lesz, jönnek javítások és tuti lesz majd DLC is + a tonnányi mod, de ez még sok idő. Nyugodtan tolhatod szerintem.
-
GAbre
veterán
Most annyira nem vágom,hogy AMD HYPR-RX az most szoftveresen tudja fsr 3-at.
Vagy mást jelent az fps boost.
De ha valaki felrakta a legújabb drivert és kirpóbálta a játékban esetleg,az bedobhatná,működik-e.Vagy jobb-e játékhoz az új amd driver. -
Vesa
veterán
válasz
bulikavagyok #2080 üzenetére
Igen, mióta áttértek a Google-ról DeepL-re, azóta a mondatok fordítása egészen vállalható. Ha lesz időm és kedvem, lehet hogy nekilátok kipucolni az interfész fájlt, mert ha azt rendbe tenné valaki, akkor egy használható valami lenne. Így viszont az a gond, hogy számos helyen teljesen félre van fordítva egy halom szó, és ezzel teljesen félrevezeti a játékost.
-
-
A szaknyelvet nehéz fordítani, de jogos észrevétel. Azért azt hozzá kell tenni, hogy az elmúlt pár évben rengeteget fejlődött ez a gépi fordítás is, hála az MI-nek és az utómunkáknak. Utóbbiról annyit, hogy a játék megjelenése óta folyamatosan foltozzák a gépi fordítást is, tehát nem tartom valószínűtlennek, hogy 1 héten belül ezeket is javítani fogják.
Örüljünk hogy van ilyen is, de nem mindenkinek való.
Más: szerintetek a játék teljesen játszható formában van, vagy 1-2 hónap múlva még jobb lesz a játékélmény?
-
myckey
veterán
Nincs minden kirakva a kezelőin, monitor alján, de vannak, igen.
Kontrolleren egyedül a cuccokat osztottam el inventorybol, ami a gyors elérést illeti.
Pont én írtam az előbb, hogy az űrruhát is érdemes autora állítani, le fel vételnél...
( sokan ezt sem tudják , tuti , a funkciót ) -
Én főleg a dialógusok miatt használom, abban úgy tűnik, h elég erős az AI. Sajnos nem 100%-os az angol tudásom, de ezt használva biztosan nem maradok le semmiről. Plusz nem keveset tanulok is belőle. Az interfész olyan-amilyen, valóban megfontolandó a használata, én még nem szántam rá időt, h kivegyem a játékból. Igazából csak lusta vagyok hozzá (mint minden mókoláshoz), még mindig a V3-as fordítást használom.
Mindenesetre ezt a fordítást össze sem lehet hasonlítani a korábbi gépi magyarosításokkal. -
Vesa
veterán
"ide-oda lépegetni sem mindig buli "
Ki lehet osztani egy részüket hotkey-re, eleve ki is van téve a legtöbb. Pl. a térkép (M), Inventory (I) stb. Elég részletesen testreszabható. Bár az igaz, hogy minden egyes oldalnál ezt nem lehet megcsinálni, de a főbb panelek előhívásához nem kell mindig bemenni a menübe.
Helmetet be lehet állítani automatikusra, és akkor nem kell rakosgatni a fejére, ahogy azt is, hogy az űrruhát mutassa-e településeken. A Galaxy map-on is tudsz váltani egyik nézetbőlből a másikba, a TAB-al, visszafelé pedig a bolygóra kattintással.Igen, a mai generáció ahhoz van szokva, hogy rohan. Ez meg nem ilyen game. Már rögtön az első küldetésnél van egy elég jó kis lore, amiben végig lehet menni azon, mi is történ az állomáson, miért halott az összes tudós. De ehhez el kell olvasni a terminálokon a leveleket és le kell játszani a felvételeket. Egészen más élmény lesz, ha a háttérinfó ismert és nem csak egy újabb pálya, amit kipucoltunk, hanem a története is világossá válik. Vagy mondjuk szintén az első küldetésnél van egy-két fegyver, amit csak azok fognak megtalálni, akik elmennek minden kis szegletébe a helynek. Ha rohan a kék pont után és nem néz szét valaki, akkor nem találja meg. Ez ilyen, ez nem egy COD.
-
warcat
veterán
Űrharcokhoz: nekem nem úgy tűnik, hogy a fegyverek ki lennének egyensúlyozva.
Rakjatok 3 darabot ebből a hajóra,minden más a kukába, és legyen rajta 9 pip
Lehet nincs egyből vendornál, de lvl 10 környékén már biztos találtam.Volt Red Mile-nál, de egyébként ha outposton felhúztok egy landing padot beépített shipbuilderrel (nem is túl drága, már csak ezért se hanyagoljátok el) akkor lesz nála. Egyébként hajót is lehet itt venni és a legtöbb gyártó összes alap modulja elérhető lesz egy helyen!
Esélyes, hogy ez is bugos és 1 darabnak kellene akár 9 powert használnia
Ha hibát dob fel, hogy nincsenek a fegyverek kiosztva, a flight check ablakban (c betű) jobboldalt fenn váltsatok a weapons tabra és rendeljétek gombhoz, a w0 a bal egérklikk, w1 a jobb) -
myckey
veterán
Az a baj, hogy sokan, sok sok dolgot nem tudnak, és még annál is többen, nem is tapasztaltak...ahogy én sem mindent,pfff, jah.
(aztán ebből következnek a ..hagyjukis)
De informálódok ezerrel, mer kell, az angolt meg sosemnemlehet eleget nyúzni.Ellenben simán lehetne Scan/letapogató használata közben bővíteni az interakciónak a képességét, ha már dolgokat is össze lehet szedni...
Kezdhetnének valami a menurendszerrel, felhasználói felülettel is, ide-oda lépegetni sem mindig buli a Galaxis, rendszer, felszíni map között, nem is engedi egyiket másikból.
Ott van a kontrolleren az "A", amivel lehet váltogatni a bolygó felületén a nevezetes pontok között, de ez az űrben is alkalmas, ha több ellenség támad,például...tehát kijelölés. Vagy a random úticél megadása is ez, ezzel bárhova is mehetsz,landolhatsz...
EZ sincs kiírva, DE a játék tanítja, CSAK sokan nem olvassák azokat a tippeket, amit dob a program.Lehetne még egy másik térkép is, igen...Scan persze azt mutatja, amit kijelöl az ember, az mondjuk nagy segítség. DE ehhez sem árt a feladatrendszerben bogarászni, kijelölni, beállítani az úti célt ( SET...ez és az )
Aztán lehet szemre is tájékozódni, pontok adottak és mutatja a távot is...Az a szitu, hogy van egy raklap fukció, ami körülményes,és bele is kell tanulni -rázódni ...
Grafika is vegyes, sok sok kidolgozott, káprázatos rész, meg hányinger papír növényzet, vagy másutt szar textúrák/modellek. Aztán nekem rendszeresen be is akad, viszont a töltés pont nem érdekel, mert M2nvme hasít a game.
Egyébként a program dobálja ezerrel a mellékes feladatokat, rengeteg interakcióba belebonyolódhat az ember....de ha kihagyjuk őket....Nem fogjuk megtalálni a hajóépítést, ami egyébként NAGYON JÓ !
Vagy a kolléga nem találta a tárolókat a hajón, pedig rögtön a fülke szájában van, cask két oldalt nem is gondolná az ember, hogy azokkal az akármikkel lehet kezdeni valamit, ne mcsak díszlet a játékban. Scan sokat segít itt is....Ágyat sem veszi észre az ember, mert ugye ki kell nyitni az "ajtót" a Frontier fedélzetén, hogy odébb juss....Ezek ilyen rohadt apró valamik, de van hogy itt beakad az ember.
Megértem, ha sokaknak nem adja be a játék, cask az a baj, hogy rettentő szélsőséges vélemények jönnek, tapasztalat és hozzáértés, olvasottság nélkül, néha ....
-
Vesa
veterán
Egyébként sokan hiányolják a normális local map-ot, amivel egyetértek, de szkenner módban mutatja az utat nyilakkal. Szerintem ezt sokan nem tudják. Persze ez nem minden esetben jó megoldás, szóval tényleg kéne egy normális map. Biztos vagyok benne, hogy érkezni fog egyébként valamikor.
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar #2071 üzenetére
megvilágosodtam...
-
Vesa
veterán
válasz
bulikavagyok #1995 üzenetére
Belenéztem kíváncsiságból a gépi fordításba, hogy vajon hol tart ma ez a dolog, mert régen kb. katasztrófa volt. A dialógusoknál még elmegy, de az interfész katasztrófa. Ahol csak szavakat kell fordítani, ott az AI-nak nincs mihez viszonyítania, és nem tudja eldönteni, hogy egy adott szó 8-15 jelentéséből most melyik a helyes. Teljes marhaságok vannak, pörgettem a text fájlt -nem a játékban néztem, hanem összevetettem az eredeti angol és a lefordított fájlt egy editorban-, kb. a fordítás 10%-át néztem át, de 150 hibánál abbahagytam az olvasást. Ebből legalább 100 teljesen más értelmet adott a szónak, mint amit valójában jelent a játékban.
Szóval aki jót akar magának, az szerintem nem teszi fel a teljes "magyarítást", csak a dialógusok fordítását. -
-
Bad Pritt
félisten
Classic Bethesda bug sees Starfield crew members riding on the outside of your ship in deep space
Ha véletlen elvesznének az NPC-itek, érdemes csekkolni az űrhajót kívül.
Szerintem ezeket már direkt hagyják benne, nem tudom elképzelni, hogy ne tudnának ilyen visszatérő dolgokat kigyomlálni.
-
myckey
veterán
Engem jobban idegesít a homlokából jövő lámpa fény....mer a Helmet, az ok, de én auto levetetem a karakterrel az űrumót, ha megfelelőek a körülmények.
Aztán marad a fény a homlokból .
Számomra frusztrálóbb, mint a scan nem nyit ajtót...( de persze le se xarom )
-
Pistu_
tag
Érdekes hogy most a 3. karakteremnél olyan bugok jönnek elő, ami a végigjátszás alatt egyszer sem fordult elő. Elakadó, eltűnő companionok, van hogy a hajó mellől nem mozdul el amíg el nem küldöm és vissza nem fogadom társnak. Geometriába beolvadó ellenfelek jobbra-balra, poltergeist tárgyak és ami meglepett egy szobába belépve akkor renderelte be a tárgyakat mikor már bent voltam és repült minden a földre. Tudom, ezek a tipikus Bethesda bugok, de hogy lehet hogy eddig nem jöttek elő? Mentések száma és mérete lehet rá hatással?
-
sheep
addikt
válasz
Triathlete #2021 üzenetére
Sztem felesleges, legalábbis én sosem szórakoztam a Bethesda játékokban a bázisépítéssel.
Épp most csináltam egy küldit amiért egy bazi nagy hajót kaptam, a raktere 2500-as. Ez már a harmadik hajó amit küldiért kapok. -
GAbre
veterán
Nem tegnap vagy ma kellett volna kéne jönnie day 1 patchnek?
-
NyalokAA
aktív tag
Én nem érzem ezt a companion akadályozást
Pedig gondolom ugyanaz az "ai" van az összes társunk mögött én andreat viszem magammal és kb még soha nem volt útban
Gépi npc-k viccesek néha.. A crimson fleet quest lineba belefutottam 2 hibába is
1ik npc-t pont akkor fogtam beszédre mikor felállt a székből valami eltörhetett nála mert egy 5 perces beszélgetést folytattunk. Eközben ő erőszakkal hátat fordítva nekem sétált bele a falba
A másik meg Naeva volt a crimson fleet anyahajón mikor egy quest miatt végig kellett sétálni vele, van a folyosón egy kedves kis "gyík" annyira megakasztotta Naeva scriptjét , hogy mindig visszasétált a kiinduló pontra és kezdte elölről. Szerencsére a 4. körben elkerülték egymást -
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay #2057 üzenetére
Súly cipelés, élet, O2...Zártörés, kereskedős,....
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Bad Pritt #2058 üzenetére
Többször is megnyílt már vele kapcsolatban a kéretlen párbeszéd ablak, amikor loot-olni akartam valamit...
Pedig látszik, hogy szegénykém próbálkozna nem annyira útban lenni. Ha elé állok (és ha a tér engedi), próbál elállni az utamból. Állítólag a részvétel számít, nem a győzelem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Piszmaty76 #2056 üzenetére
Nagyon rossz az AI az NPC-k mögött, én is sokszor legszívesebben eladtam volna Owen bácsinak és Beru néninek, csak ne legyen láb alatt. Nyílt terepen annyira nem érdekel, merre bóklászik, de szűk belső terekben agyrém, amit művel néha és a collision box is jó nagy mögötte, hogy kikerülni se tudd.
-
Skillekből mik az ajánlottak amiket elsőnek érdemes?
Security és Persuasion-ra raktam. Van az alap piloting, targeting control, boost pack ami még van.
Mi legyen a következő?
Nem lopok, nem lopakodok és gunplay sem érdekel de a hajó harc igen.
Armor megvan a mark 1-es egy bug miatt úgyhogy kissé OP vagyok védelemben.Bár még messze van de érdekelne az hogy érdemes-e totál végignyomni a főküldit majd newgame+-ként vinni minden mást és felfedezni?
-
Piszmaty76
aktív tag
-
VincentVG
senior tag
a forditassal kapcs: kivancsisagbol lekaptam az RDR2 hoz egy gepit ( utolso verziot, ugyanerrol az oldalrol) kb olyasmit varjak mint ott?
mondok egy peldat: 'course valaszkent parbeszedben: tanfolyam...
le a kalappal h van egyaltalan, nem cikizni szeretnem, csak pont ott van az angolom h 90% oke, a maradek 10 kiesik, itt a magyar gepi forditasnal pedig van 10% ami megakaszt mert fejben gyorsan megprobalom visszaforditani h mi lehetett az eredeti.
amugy meg tok jo itt olvasni a 100+ hozzaszolast napok ota, mar most latom h nagyon be jon majd nekem is.
szandekosan nem szedtem meg le - lightos mazochizmus
, de kicsit "tokeletesebb" allapotban akarom elkezdeni ( par heten belul ) fasza DLSS3 al ( ha kell fizetek is
) fasza shader, es a forditast meg nem talaltam ki h inditom.
legyen csak minden tokeletes
u.i. es ha mast is megerint a space-nasa-punk-etc feeling, javaslom az Űrkutatás magyarul YT csatornat, rovid, okos, ertheto. kocsmai urkutatas okoskodashoz minden infot fel lehet onnan szedni
-
Sas7
tag
Hogyan legyünk kreatív tolvajok? Első fejezet.
https://twitter.com/shinobi602/status/1699640777045950604 -
válasz
Arolotifar #2046 üzenetére
Más:
Amúgy ez a bolygó, növény, állat, erőforrás szkennelgetés nekem bejön, kicsit Subnautica feelingje van, az nagy kedvencem, többször is végig toltam őket. A bányászattal viszont egyelőre leálltam, rájöttem, hogy amíg nem tudok mit fejleszteni vagy nem építek előőrsöt, felesleges, csak nyomja a súlyt, így el is adtam mindent úgy, hogy csak 2 egységnyi maradjon ezekből. -
myckey
veterán
válasz
Arolotifar #2046 üzenetére
csillámpónis...van rajta egy egyszarvú is , a karakterem aláöltözetét meg sem mutatom
-
-
myckey
veterán
válasz
sittes79 #2039 üzenetére
Érdekes, mert én alig haszunálok fegyvert...Vasco mindenkit is szépen leradíroz előlem,egyelőre.
MAROSS
Ebben is van ám FŐ misszió, ami kell majd azért a későbbiekben, de elején addig a bizonyosig érdemes tolni, fókuszban. talán...
Aztán sok sok egyéb teendő, amik dolgokhoz kapcsolódnak, és nem holmi menj ide meg menj oda feladatok.Van benne sok random generált, igen. de nagyon nagy...kell is.
Én sem adtam érte, cask egy VGA-t...aztán kaptam#2043 gulupeti
Van aki meg 12 órában bányászott....vagy mifene.
Na látod, téged elkapott a játék, és érted-át is érzed , beleéled magad. A többi a kutyát nem érdekli ! -
Jacek
veterán
válasz
bulikavagyok #2036 üzenetére
GPT4
-
maross
nagyúr
Koszi, ezek mar hasznalhato infok, lehet nem az en jatekom lesz, es inkabb visszaterek az Outer Worldshoz. En kampanyhivo vagyok, nincs se ido se kedv tiz-szaz orakat kalandozni/felfedezgetni a random generalt dolgokat es epiteni az urszocializmust. Meg par orat adok neki, de igy konnyebb szivvel engedem el, nem jott be nem jott be, halistennek nem csengettem ki egy huszast erte. btw game passosoknak, a szinten nemreg kijott sea of stars hozza amit ranezesre remel tole az ember
-
válasz
AI fordítót használnak manapság. Sokszor tényleg jól működnek, de nem száz százalékos.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Én úgy tudom AI programmal fordították.
-
-
myckey
veterán
Be fog indulni, igen.
Érdemes az into the unknown mission -ig darálni a fősztorit, aztán ....jöhet az egész.
Vagy végig menni a sztorin, és utána a mindenség is....Ez egy nagy és részletekbe menő játék, frakciók, felfedezések( bárhol le lehet szállni a bolygón -kon-, nem csak nevezetes pontokon, és egy -egy cella amit be lehet járni, előző TES játékok méretével vetekszik, sőt..... "hajókázás építés " , "bungalló" építés és trenírozás ( ami több mint máskor ) .
Ki kell igazodni a térképhasználaton, amiből több is van, meg kell szabadulni a sok tehertől amire vannak opciók, el kell fogadni pár érdekességet, nem túl kényelmes fukciót, puritánságot...barátkozni a vegyes megjelenítéssel de parádés atmoszférával ( én van hogy cask nézem a semmit és hallgatom a zenét )...
Jól kell használni a képességeket, jártasnak lenni bennük hogy tudd is élvezni az előnyeit...
Aztán el lehet veszni a részletekben, ha érdekel, ha nem, akkor lehet inkább ott az OuterWorlds, aminek a Fő kampánya jobb, Obsidian faxa név a szakmában.
De az nem véletlen, hogy rengeteg a pozitív,nagyon....értékelés, nem csak a Fanboyok körében. SőtEbben a játékban sok dolog rejlik, ami élesebb mint máshol....( összevetéseket pedig találni a neten, le is lehet fordítani, ha nem megy angol. Ez nem Nomanssky, de nem is OtWorlds )
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Most ne sz*passatok már, hogy ezeket törölni kellett, öt tök normális komment volt egymás alatt személyeskedés nélkül és offba téve.
-
myckey
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2018 üzenetére
Amit kérdezett, azok alapból ott vannak, aztán majd persze...lehet buherálni
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Az alap hajó közel 900-as raktere lassan tele van bányászott cuccokkal, és egyebekkel. Kb. 20-as szinten vagyok, megoldás lehet, hogy egy outpostot építek és ott nagy konténerekben tudom a cuccaimat tárolni? Esetleg ötlet, hogy melyik égitesten létesítsem? Első gondolatom, hogy a Földön, a Kárpát-medencében, -vagy csak sokat flight simulatoroztam- vagy érdemesebb lenne máshol? A neten úgy látom a nyersanyagokban gazdagabb bolygókat preferálják. Valójában ez csak a gyorsutazás megspórolása érdekében van, vagy egyéb tényező is van? -
zozika84
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2018 üzenetére
Aaa értem, köszönöm
-
myckey
veterán
válasz
zozika84 #2017 üzenetére
[How Accurate is Starfield's Space Travel? We Asked an Expert
“I would say, yeah, give them an ‘A’ on the NASA punk aesthetic".Jó cikk
A tárolók a pilótafülkénl vannak, ahogy kilépsz asszem. Van kettő is, egy a kapitánynak, az kisebb, ( ez közelebb van a földhöz )oda mondjuk fegyvereket szoktam...menetirány bal oldal, a nagyobb az jobb kéz. Ahogy kilépsz, így értve.
Ágy pedig odébb van a hajóban
[CARGO HOLD
használata is ott van.Ezekhez nem kell semmi sem !
Később pedfig egy kompetens egyén kell, akivel ha beszélsz, lehet majd a Frontiert fejleszteni. Erről is volt itt már szó, én is írtam -
zozika84
őstag
Skacok a hajón belül hol találom a lerakatot és az ágyat az alváshoz? Mintha csak egy helyiség lenne a hajón és onnan nyílik a pilótafülke. Ja és meddig haladjak a sztoriban, hogy aztán kényelmesebb legyen a felfedezés?
-
válasz
Mr.Csizmás #2015 üzenetére
Nem, nem
Ez a borz alom
-
-
zozika84
őstag
Hát ez a játék totál berántott... hajnali 1-ig fent voltam, de annyi felfedeznivaló van, hogy csak 2 bolygót jártam be
Én is tulzásnak érzem a sok 10/10-et, de szerintem 7-8 pontos simán megvan a mai felhozatalban.... -
válasz
Mr.Csizmás #2011 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Arolotifar #2008 üzenetére
gondolom ami "Jocika firkálmánya" egyedi neves, az tuti ad szöveget/missiont
-
Nálam Lodge ki be járkálásnál inteles kártyával crash van szinte mindig, a notis gtx-el pedig csak néha. Van ott valami ami crasht okoz.
És egy érdekes bug:Lodge pincéjében volt egy üveges zárt armor de a réseken ki lehet venni. (ezért jó hogy akad a játék a gyenge kártyán mert így többet eltökölök egy egy tárggyal vagy helyen annyira darabos az irányítás). Kiszedtem mert hurka a karakterem még (lvl4) gondolom valami top armor a stat alapján. -
válasz
Mr.Csizmás #2007 üzenetére
Kb. 50-60 darabot felporszívóztam még az elején, de mind szemét volt. Tehát a válasz igen
-
Mr.Csizmás
titán
basic kérdés: ami tartalmaz szöveget/missiont jegyzet, az mindig egyéni neves, ugye? tehát egy sima "notesz" vagy "mappa" item sose fog?
(csak a felporszívózás elkerülése miatt)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #1995 üzenetére
A direkt fordítás átka.
Betegség miatt lassan haladtam, de tegnap elkezdtem a Vanguard küldetéseket. Egész tűrhető, de
ez a New Atlantisba beszabadult 2 terramorph szál ritka béna volt. -
S e t h
nagyúr
válasz
VikMorroHun #1999 üzenetére
Én nem tudom mennyi idő után találtam rá a dokira, de kb 5x jártam be a várost.
Aztán az egyik legnyomorultabb helyen találtam orvost, ahol már attól szepszist kapsz ha leülsz. Az orvos meg azzal nyitott, hogy jutottam el egyáltalán idáig ilyen állapotban, aztán kb vitte a pénzem felét, drága itt is az egészségügy. -
Vesa
veterán
válasz
proci985 #2003 üzenetére
Valamit fejlődtek ezen a téren is, mert a Fallout 4 nekem mai napig képes néha fél percig is tölteni SSD-ről, főleg ha egy zárt helyiségből lépek ki a szabadba. Ezzel szemben a Starfield nálam brutál gyorsan tölt. Gyakorlatilag nem kell várnom, kivéve a nagyobb helyszíneknél, ott akár 1-2 sec is lehet.
Nem tudom letenni ezt a r*hadt játékot, teljesen beszívott...Mondjuk olvasni érdemes itt is mint CP-ben, a terminálokon, könyvekben, holotape-eken található üzenetekből sok kisebb-nagyobb történet áll össze, amit amúgy a dialógusok nem közölnek, vagy csak érintőlegesen. 1:1 helyszín vagy esemény történetét részletesen kifejtik, de úgy kell összeszedegetni az infókat.
Szerencsémre engem nem zavarnak azok a dolgok, ami sok embert kiakaszt, mert már megszoktam az FO4-ben (töltőképernyők pl.). A combat AI továbbra is faék ostoba, mint minden Bethesda játékban, ezt valahogy nem képesek megoldani. De a hibáival együtt is, összességében nekem ez a játék eddig maximal GOTY!
Gyakorlatilag nincs párja a piacon most. -
warcat
veterán
Akit érdekel ilyesmi, az assisted carry bugosnak tűnik, nem csak futás közben működik, sima sprintelés nélkül bolygófelszínen haladva is jelentősen javult a 'fáradás'
Most 360/190 vagyok leterhelve, tehát majdnem kétszeres amit cipelek a súlylimit felett, és kb úgy vagy még lassabban fogy az O2 mintha normál teher mellett sprintelnél, hatalmas upgrade.spoiler mögött itt a teljes backpack is:
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA