Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistu_
tag
Egy tipp a felfedező kedvű játékosoknak amit a játék nem mond el, és ha valaki megakadna a szkenneléssel mint én is:
Vannak vizi létformák is, nem csak szárazföldiek és légiek. Ha a starmap-en barangoltok írni fog vegyes partot víz mellett, pl.: dessert(coast), swamp(coast)... Ha itt leszáltok akkor generál tavat, tengert amiben megjelennek azok a muca kis állatkák.
1,5 kiszabott óráig kerestem az utolsó két fajt a Gagarinon, már majdnem hajat téptem. -
nubreed
veterán
válasz
VikMorroHun #2192 üzenetére
Köszi, viszont sajnos nekem ez nem tünteti el az epilepsy warning cuccot, azt hogy lehet?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Triathlete #2196 üzenetére
Ez nem akármilyen iskolabusz ám.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Triathlete #2196 üzenetére
Najooo
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Ez hasznos, köszi
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Szinte bárhonnan, bolygón, barlangban, akárhol is vagy tudsz pakolni a hajód rakterébe és ki tudsz onnan venni dolgokat. Ha pedig vendorral beszelsz, tudsz eladni a raktérből.
Ez tuti nem így van, olyan 250 méter távolságból éred el a hajó rakterét csak.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
A hajó közelében, és ugyanabban a „cellában” kell lenni. Ha leszállsz a hajóval a bolygóra, majd ott bemész egy épületbe, onnan nem működik.
Azaz ne legyen loading screen?illetve a küszöb küldetésig érdemes elvinni mindenképp: Into the unknown
-
VikMorroHun
őstag
Mivel még mindig nincs összefoglaló, készítettem egy tippgyűjteményt, ha esetleg egy moderátor erre tévedne.
Dokkolás
E, R (hosszan)Hajóba is lehet tárgyakat pakolni
Szinte bárhonnan, bolygón, barlangban, akárhol is vagy tudsz pakolni a hajód rakterébe és ki tudsz onnan venni dolgokat. Ha pedig vendorral beszelsz, tudsz eladni a raktérből.
Amikor belépsz az egész képernyős menübe (skillek, map, hajód, leltár, küldetés) és a karaktered ott áll középen, vagy egyből gyorsbillel a hajódra ugrasz, akkor ott alul megtalálod a "cargo hold" almenüt, onnan már csak átváltasz a saját inventorydra (pc-n "Q") és már pakolhatod át a hajóra a cuccokat.
Vagyis semmi mas dolgod nincs, mint telerakni a rakteredet ket kattintassal, majd onnan eladni kesobb. (hajo menu, cargo almenu, majd inventoryval atvaltasz a zsebeidre es kesz is, mehet a store vagy store all, ahogy tetszik, fegyver, pancel, nyersanyag)
A hajó közelében, és ugyanabban a „cellában” kell lenni. Ha leszállsz a hajóval a bolygóra, majd ott bemész egy épületbe, onnan nem működik.
Tudtommal csak előörsre épített transzport konténerekkel lehet, nem akárhonnan… Berakod a transzport konténerbe és a hajódon a transzportnál eléred a konténert.
Van tároló gomb, pilótafülkénél balra a falonNew Atlantis, városon kívül letapogatás érdemes.
Leltárban, amikor a fegyveren/tárgyon vagy, B gomb, és egyből bejön a Falloutos "kereszt", ami a gyorsbillentyűk jele.
A space gomb nyomva tartásával precíz mozdulatokat is lehet tenni az űrhajóval.
StarfieldPrefs.ini (FOV 100-ra)
[Camera]
FFPWorldFOV=100.0000
fTPWorldFOV=100.0000
Bár érdemesebb BethINI - PIE használataSérülés gyógyítása
Doctor nagyobb településen.
New Atlantisban űrkikötőből ki, lejtőn le, balra, vonat – Residential District, balra, Apollo Tower és Centaurian Arsenal között tovább egyenesen, a tavat jobbról kerülni, és ott már látszik egy kék csíkos épület (Reliant Medical).Mérgezés gyógyítása
Antibiotic Injectors a legolcsóbb, Boosted Injectors szintén jó, de valamivel drágább. Panacea a legdrágább, de mindenféle betegséget/káros állapotot gyógyít.Boost pack használata
Ugrás közben ugrás gomb még egyszer. Futás közben célszerű.Küldetések
Érdemes a játék elején teljesíteni a New Atlantison kapott mellékküldetéseket. 1-2000 creditet adnak pár perces össze-vissza mászkálásért, meg beszélgetésekért.Intro video kikapcsolása
Starfield\Data\video\BGS_LOGO_1080p_BinkVersion.bk2 átnevezése/törlése -
Sas7
tag
Ez de menő. Harrrrrrrr!
🏴☠️
https://twitter.com/Mr_Rebs_/status/1699805216085016631
-
válasz
proci985 #2178 üzenetére
Három teljes nap, amibe kb napi 12 óra fért bele, volt időm azért erre arra.
Mivel csak most lett új gép már megvárom a kiegészítőt és akkor újra előveszem. A régi gépen szenvedős volt, így nem igazán álltam le nézelődni, csináltam a sztorit és mellék sztorikat mert jók voltak. -
nubreed
veterán
-
Pistu_
tag
Ha megnézed a missziókat a menüben ott is vannak aktivitások, azok is szépen szétszórnak a galaxisban. De ha csak sétálsz a városokban és nem gyorsutazol ott is gyűlnek a mellék küldetések dögivel. Többet kaptam már űrhajóktól is amikor orbitális pályán szkenneltem a bolygókat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gulupeti #2185 üzenetére
Aránylag kevés a point of interest egy random szektorban a korábbi játékaikhoz képest, többet kell sétálni, hogy ikonhoz érj és valami hasznosat is csinálj, aztán egy idő után ezek is ismétlődni fognak.
Igazából a Bethesdánál látszik leginkább a különbség a hand crafted open world és a procedurálisan generált között, előbbire ott van bármelyik játékuk példának, utóbbira meg itt a Starfield, mindenki eldöntheti magában, melyik ad több lehetőséget a játékosoknak. -
NemMo
őstag
Megcsináltam addig a főszállat ameddig javasolták és utána elkezdtem random bolygókon kolbászolni, de mindegyik tök üres volt. Mellék küldetéseket sem dobált eddig túl sokat a játék vagy valamit én csinálok rosszul, pedig nem az első Bethesda játékom. Amúgy minden hibájával együtt tetszik, persze ismerve a kiadó játékait nem ért meglepetés
-
Triathlete
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2179 üzenetére
Nem használok semmilyen modot. Remélem tényleg az én figyelmetlenségem volt csak és beleszaladtam ebbe, ahogy a neten sokan mások is. Azért is fura mert eddig semmilyen problémába nem ütköztem. Írták azt is, hogy a megfelelő leszállási ponton kell landolni, ezt nem tudom mire érthették, hiszen csak egy van azon az égitesten ami a questhez jelölve van.
-
mvkly
senior tag
válasz
nubreed #2168 üzenetére
Detto. Pedig nem követtem a játékot, se trailer, se hírek, semmi várás. Mikor nagyjátékos haver emlegette, csak legyintettem, Bethesda a Fallout 76 után? Hagyjad már. Annak is csak a rossz hírét hallottam/láttam, Fallout széria számomra teljesen kimaradt. Ahogy a Starfield is kiesett volna, ha nincs fps nézet, meg 1 órányi stream.
Sokat dob rajta a folyamatos zaj-zene.
Az űrcsaták viszont totál hidegen hagynak. -
nubreed
veterán
Igen ez így van. Habár azért a Starfield űrharcos része szerintem nagyon arcade -re sikerült, nem lehet egy lapon említeni se az Elite Dangeroussal, se a Star Citizennel. De a földi fps combat nagyon jó, alig várom mindig, hogy mikor leszállok egy bolygóra felfedezzem az elhagyatott struktúrákat és ki írtsam onnan a befészkelt elleneket... nem bírom megunni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Triathlete #2174 üzenetére
nekem valamelyik mod bekapcsolta POI-nak, az lehet? (csak a constellation multipackot tettem fel egyben)
-
Triathlete
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
Most a reggeli "sokk" után munkahelyen utána olvastam a neten, és valóban úgy van, hogy a vizuális effektet kell figyelni, nem a hangot. -Remélem akkor ez megoldja és tényleg én bénáztam. -
válasz
Én nem hallottam pittyegést egyáltalán. Én azt követtem hogy a scan kör hol lesz zavaros, amolyan hideg meleg módra forogtam körbe és ahol a legdurvább volt arra mentem.
#2168 nubreed:
Engem is behúzott, munka után amint tudok leülök és 11-ig nincs megállás.Utoljára nekem ilyen a cyberpunk volt, de azt 3 nap alatt végignyomtam, ezt nem fogom
Aztán jöhet a baldur’s gate 3, mert arra is kiváncsi vagyok. Mondjuk nekem a Divinity OS2 nagy kedvenc, majd meglátjuk ez milyen lett.
-
válasz
Pittyegést hallottam, de nem tudtam mire vélni. Ettől függetlenül megtaláltam, amit kell. A felszín nem is lehet ugyanaz, mert akkor generálja a játék, írták itt korábban. Tehát 2 játékos leszáll ugyanarra a helyre, ugyanazon a bolygón, a felszín máshogy fog kinézni.
-
Triathlete
senior tag
Into the Unknown küldetés során mikor a Procyon III-on a scanner pittyegését követni kell, nekem bebugolt. Elsőre nem is volt hang, de felfedeztem az összes anomáliát amit a térkép jelölt. Visszatöltöttem egy korábbi állást onnan, hogy leszálltam, akkor van jele a scannernek, viszont miután elindulok felerősödik majd egy 40m után teljesen abbamarad.
Néztem róla videót a neten, de azzal sem vagyok előrébb, mintha a felszín más lenne, értem ezalatt, hogy ahol hegy van ott nekem nincs. Másnak is volt ilyen és kellett valamit eszközölni vagy én bénázok? -
A nehézség mennyire lett jól belőve? Pl. veteránként a very hard ajánlható teljesen? Remélem nehezebb lesz mint a CP2077 legnehezebb szintje, mert az egy vicc volt.
-
sheep
addikt
válasz
nubreed #2168 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, nagyon behúzott a játék. Ugyanazt élem át mint anno a Fallout 4-gyel, kijöttem a vaultból és nekiálltam bóklászni, vagy 20-as szinten mentem el Diamond Citybe mert addig csak felfedeztem és annyira lekötött.
Itt is annyi tartalom van hogy nem érek a végére, és ahogy haladok egyre több lesz
Amúgy én úgy érzem hogy ez egy kis fricska (haha) a Star Citizennek is, mert az 10 év múlva sem lesz kész és noha biztosan sokkal összetettebb lesz, de ha a Starfield számomra bőven elegendő, akkor nem tudom minek várnék arra.
Itt egy játék amivel most játszhatod kb. ugyanazt és persze vannak hiányosságai de bőven jó. -
nubreed
veterán
Nekem nagyon bejön a Starfield, teljesen behúz. Imádom, amióta igazán bele vetettem magam, nem is nagyon járok ide a topicba, egyszerűen csak élvezem, és játszom. Az, hogy nem vagyunk egyformák tényleg így van. Én a Baldur's Gate 3 -al voltam így. Az egekig magasztalta mindenki (én is beletoltem több mint 120 órát) de valahogy nekem teljesen elfáradt az egész. Nagyon jó játék, elismerem de nem volt meg benne nekem az a plusz, hogy teljesen végig játszam, a fő kampányt se fejeztem be.
-
Na a robotokat megoldottam, aláaknáztam a szűk folyosókat, csak úgy repkedtek a mocskok, érdemes kipróbálni.
-
válasz
Mr.Csizmás #2165 üzenetére
Kár, hogy nincs hely mentési lehetőség, hasznos lenne pedig.
A felfedezetlen helyekre is át lehet ugyanúgy menni gyorsan, pl. ha bolygót elemzel a növény-, állatvilág vagy a nyersanyagok miatt. Bolygónézet, lerakod a landolási pontot és ott is vagy.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gulupeti #2163 üzenetére
fejben jegyeztem meg, hogy visszamenjek ma, most vagyok (tegnap este értem oda) a küszöb mission végén
(unknown)
valamit lehet matatni a térképen, de lehet csak waypointok (bár annak mi értelme lenne
)
-------------
ui.: a mapos gyorsutazás frankó, ha már felfedezett helyekre kell menni -
myckey
veterán
válasz
csicskusz #2148 üzenetére
Nem, nem olvasol eleget, globálisan...
Nem kell messzire menned ám, és teljesen irreálisat is talál az ember.
A valós hiányokat itt is kiemeljük, én is írtam már mindenféle okádéknak is asszem(azt a részét, ami tényleg elüt a nagyon is minőségin megoldott tartalomtól)és pár dolgot igencsak lehetne implementálni.
Nem fogadom el azt, ami nem igaz, az meg hogy kinek mi fér bele, na az már rendben van.
Elbeszélünk ebben a minőségben egymás mellett, aztán részemről ennyit. Jól ki lett már itt tárgyalva.Gulupeti
Ez egy ajánlás, aztán eridj amerre látsz is múkodj -
válasz
Mr.Csizmás #2118 üzenetére
Lehet elmenteni helyet későbbre, van ilyen lehetőség? Mert ezen gondolkodtam, hogy hasznos lenne pl. ha nem tudsz egy bolygót 100%-osan felfedezni, elemezni. Vagy mindez manuálisan történt, feljegyezted magadnak?
A gyorsutazás szerintem szuperul meg van oldva, először azt hittem, hogy minden alkalommal vissza kell menni a hajóra, felszállni, kijelölni az új landolási helyett, leszállni, de ugye semmi ilyet nem kell, bolygó nézet, új landolási helyet belőni, áttölti és ennyi, akár galaxisok között is. Új bolygóra érkezéskor egyébként mindig megnézem a landolást.
Ki van ez találva, csak rá kell mindenre jönni.
Ha már a pontszámok, nekem eddig ez simán egy 9/10-es játék. Az Into the Unknown küldetést megcsináltam tegnap, lehet velem van a gond, de én ezt nem érzem annyira kardinális dolognak, hogy előtte ne lehetne akár 100 órát a mellékküldetésekkel molyolni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csicskusz #2158 üzenetére
megis, min nem fut jol? komolyan kerdem. aki HDDre rakja es utana telesirja a forumot, az user error es nem a fejlesztok hibaja.
3070 is tartja elvileg 1080pn a 60 fps avgt reviewek szerint (Kreeten).
jelen generacion pedig tokeletesen fut. es jol nez ki. persze nezhetne ki jobban, de ugy egy ponton a 7900XTX es a 4090 is beterdelne.
-
proci985
MODERÁTOR
CP77 starthoz kepest sokkal nyugisabb minden. Redditen kb auto-nuke van. ahogy neztem steamen egy nagyon hangos kis csoport probal hangulatkelteni es csodalkozom, hogy hogy nem tiltottak ki par embert meg permanensen a forumrol. nem artana
csicskusz: az optimizacio jo, 5-6 eves hardvert kezeljunk a helyen, hogy elavuloban van
prevgen konzol supportot lassan dobjak a fejlesztok, a jatekok tobb funkciot kapnak, cserebe viszont a 6.5 eves 1080TIt sajnos lehet lassan nyugdijazni kell, barmennyire is jol tartotta magat.
-
Vesa
veterán
Nem tudom, hogy az embereknek tényleg mi kell még? Ez a gém baromi jó, persze vannak hibái és lehetne változtatni itt-ott, de ami lehetőség ebben van, azt ma kevés játék nyújtja.
Ugyanezt a hisztit végignéztük a CP2077-nél (jajj, nem megy a 10 éves hardeveremen tehát sz*r, és egyébként is bezzeg a GTA), pedig az is egy ritka kiváló játék.Vannak jogos kritikák, főleg a töltőképernyők miatt, ez a Skyrim/Fallout-nál még elment, de egy ilyen típusú játékban ma már tényleg nem szerencsés, de bőven ellensúlyozza a többi lehetőség és tartalom. Egyébként ez nyilvánvalóan a Creation Engine limitje, mert amellett, hogy ezeréves az a motor, egyáltalán nem ilyen típusú játékokhoz fejlesztették ki eredetileg. Engem nem zavar, mert már megszoktam és egyébként sem akkora probléma, hogy érdemes legyen foglalkozni vele. Teljesen jól fut, NvME-ről kb. 0,5sec a töltés, egy 3070-el semmi gondom nincs a futási teljesítménnyel sem (1440p-ben játszom).
Hozzá kell szokni, hogy innentől minden AAA címet széthisztiznek. Tart kb. 2-3 hónapig, aztán megy minden tovább.
-
Anti-Hero
aktív tag
Lepörgött a credits...huuuh..nem semmi story volt..na és nem semmi New Game+ lehetőség.
Gratulálok BethesdaViszont most kicsit elvagyok veszve hogyan is tovább?? ..nem sétáltam vissza az én univerzumomba..így ugye mindent buktam (mentésből vissza tudok amúgy majd menni). Viszont starborne ng+ba meg ugye farmolhatom tovább a dolgokat az elejéről..na meg minden ng+al egyre jobb lesz a páncélom és a hajóm..viszont mindig minden eltünik.. Szerintem alszok rá egyet hogyan is folytassam a játékot -
myckey
veterán
válasz
csicskusz #2146 üzenetére
Az szép, mert ez az "ekkora cím", elég sok dolgot hozott ( összeszedni is sok lenne, számos területen ), szedett össze.
Van pár funkció, amin lehetne csiszolni, aztán volna mivel bővíteni...biztos lesz majd frissítés meg kiegészítő meg mod halomra...
De nem tudom, mit lehet várni ( pláne hogy nem is ismerik a játékot, mert alig jelent meg, és kva sok idő kiismerni, mivel folyamat új dolgokat is hoz be, ahogy haald előre az ember)
még, ami ahhoz kellene, hogy egyesek ne otromba, sarkított módon köpködjenek rá, teljesen túlzásokba esve. Bizony vannak ilyenek.Az oke, hogy nem szimpi, de a brutál lehúzás, az meg nem valós.
OFFba, mert ennek semmi értelme, csupán csak gerjesztjük feleslegesen a feszkót
-
myckey
veterán
válasz
VikMorroHun #2143 üzenetére
A tárgyak , egyébként is nagyon jól festenek..nekem 2K-Ultra....
sztm. -
paltom
tag
Kemény, mindenki leoltja a játékot. Érdekes hogy steamen meg dícsérik
Csak tudnám miért 0 meg 1 pontot ad neki az akinek nem tetszik, ez már csak szimplán utàljuk mert az a menő. Nem 0 pontos játék ez, de nem is 9-10 pontos. Valaki linkelt egy képet itt vagy màshol ami tele volt 10/10-es értékelésekkel a starfieldról, na annak se hinnék. Nincs 10-es jàték, szerintem senki szàmàra se. Persze lehetnek elvakult Bethesda fanatikusok akiknek mindegy mit mondd az ember.
-
myckey
veterán
válasz
S e t h #2137 üzenetére
Holdon, miközben felfedeztem az összes ( vagy majdnem ) nevezetes ismeretlen helyet...belebotlottam egy adag spacerbe, meg kalózba ...pár szinttel magasabban voltak mint én.
Skynet258
Itt van aki asszem 50 órát rakott bele, nem nagyon érdekli a sztori, jól elvan !
Van aki kitolta valami 30 óra alatt a FŐ sztorit, és a NewGame+ pedig Újítás, más .
Általánosan a kolléga által említett küldit mondják, mint támpont...aztán mehet az ereszd el a hajam.
De a sztori által majd nyílnak meg lehetőségek,funkciók, asszem...szóval néha nem árt vele haladni.Szóval játszd, ahogy jól esik, van mibe rakni az idő , sok kis játék a játékban ....csomóg dologgal el lehet szórakázni.
-
S e t h
nagyúr
Az old neighborhood küldetésben nem találtam vagy csak nem figyeltem a "secret outpost" note-ot.
Hol lehetne a legkönnyebben spacerekre vadászni, hogy valamelyik dobja lootként? -
Pistu_
tag
Metacriticen elindult a user értékelés... keresek egy törlőkendőt a telefonomhoz, ami szenny ott folyik te jó ég
-
VikMorroHun
őstag
Beálltam New Atlantison részmunkaidős biztonsági tisztnek. Kaptam kettő küldetést; menet közben megkértem az őrmestert, hogy ugyan, hadd menjek már be a raktárba, ahol a lefoglalt illegális cuccokat tartják, mert van ott egy csomag, ami egy ismerősnek kellene. Erre adott belépőkártyát, csak megkért, hogy semmi mást ne hozzak el. Az a 20+ ezer kreditet érő csempészcucc azért nagyon csábító volt (csak nem tudtam volna elrejteni a hajón, úgyhogy ott hagytam). -
Sokan az alap hardverkövetelményeket nem olvassák el, csak a sírás megy, ha akad vagy el sem indul a játék. Az, hogy a játékban semmit nem olvasnak el, nekem már nem meglepő... Teljesen igazad van, felesleges lenne egy szájbarágósabb tutorial, mert akkor azon menne a hüphüp...
-
Skynet258
veterán
Srácok most akkor mi a mondás, főszál és aztán felfedezés, vagy mehet minden egyben (ahogy az általában lenni szokott)? Kapok valamit a főszál végén amitől jobb, másabb, élvezetesebb lesz a NG+? Tudom mindenki kerüli és ebből fakadóan gondolom ez spoiler, de tényleg érdemesebb először kitolni a főszálat?
-
Pistu_
tag
Nem, nem! Komplexumokkal, kis aktivitásokkal, érdekességekkel tele van a bolygó. Ezeket a starmap-en nem jelöli a játék csak akkor látod őket, ha leszállsz a felszínre valami random helyre és használod a szkennert. Találtam pl.: önfenntartó farmot ahol
a robotok fellázadtak és kiírtották a farmereket. Amint közelértünk minket is betámadtak. Szegény Vasco is kapott néha nem csak a hasonmásai, de nem haragudott meg -
myckey
veterán
Akkor most valami random, jelöletlen helyeken is szállj le, aztán meglátjuk mit dob a gép...
vagy úgy is voltál rajta? ( mármint a planéta felszínén )Más:
Holdon belekeveredtem némi harcba, jött pár csoport a nevezetes helyeken...letudtam őket, de meleg volt a pite, magasabb szinten álltak, kcsivel.
Igényli a játék a fedezékhasználatot, taktikázást ( bekerültem őket, magaslatról sniperkedés, jetpack használatával levegőből támadás ) tárcserénél bújást...meg aztán nem is mindig találok, mer van ám szórásképe a fegyvereknek.
Mondjuk az még mindig OP, ha szétlövöm a hátukon a rakettyát, aztán robbannak egyet és repkednek világbaHoldunknak van egy feelingje . Szépen lemodellezték .
A zenéről nem is beszélve...ami megy alatta.
Ezeket a zsilipajtókat nem győzöm...nem tudok velük betelni, ahogy működnek, meg a belső terek is nagyon pofásak.Ilyen low gravitációban , sprint, ugrás, aztán lehet repkedni a rakettyával...pláne mikor valahonnan a halál..izé magasból kezdünk el röpködni .
Rohadt jó a fizika !
-
Pistu_
tag
Jemison felfedezve. Csak röpke 5 órát toltam bele egyetlen bolygó végigszkennelésébe. 306XP+10.000 credit Vlad-tól az adatokért. Nem kapkodtam, ha a szkenner jelzett valamit kivizsgáltam. Így találtam kalózok lakta épületeket, bányatelepet, kutatóbázist. Ezeket gyerekjáték kipucolni. Két legendary fegyver, meg helyszínenként 2.000-6.000 credit a loot.
Vannak random események is pl.:felfedezőket betámadja a vadvilág és el kell kísérni őket biztonságban a hajójukhoz. Még ha kissé esetlen is azért annak meg van a maga varázsa amikor követsz egy csorda növényevő dínó-szerűséget és egy pár, vagy egy falka betámadja őket. De a biome-ok között is hatalmas különbségek lehetnek, az időjárásról nem is beszélve. Amúgy azt meg kell állapítanom hogy a frame-rate nagy terepen ugyanúgy be tud esni mint a nagyvárosokban, ettől függetlenül nem zavaró.
#2120 Ellia
Tudomásom szerint nem lehet. -
Ellia
addikt
Újra lehet osztani a skilleket valahogy?
-
Cseri0058
őstag
Csórtam 2 hajót.
Hogyan lehet eladni őket?
Regisztráltam már őket. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
VikMorroHun #2117 üzenetére
a holdon (a földi, igen) találtam egy mission boardot az egyik kis outposton (volt 3 npc is, az egyikkel üzletelni is lehetett, szóval elmentettem későbbre a helyet)
szerk.: lehet procedurális volt, de akkor meg az esély van meg ilyenekre.
-
VikMorroHun
őstag
Háti rakétával könnyű fára mászni...
Arolotifar:Ahogy vesszük. 20.847 creditem van, ebből 8.000-et kaptam a Constellationtól a relikvia leszállításáért. A többi porszívózásból jött össze. Meg egy diplomatás melléküldetésért kaptam egy ezrest. (Mondjuk tegnap éjjel kinéztem egy 250.000-et érő hajót, az még odébb van.) -
Ellia
addikt
Amikor a fejlesztők magukat figurázzák ki... -
myckey
veterán
Kicsi a játéktér....
Percek óta nyomom padlógázon, és megy a nitro is , de a Luna 649.9 LS -ről, 649.8 LS -re közeledett, csak.
De a képi világ nagyon szép, és folyamat változik.
Csóri hajómDE
Menekülésnél, űrharc ....
Nem tudsz rendszeren belül Grav. ugrást leművelni, kereket oldani. Ellenben másik rendszerbe mehet a Grav Jump. -
válasz
Triathlete #2112 üzenetére
low felbontás? Az mit takar?
-
válasz
VikMorroHun #2110 üzenetére
Nem egyszerűbb hajót lopni?
Ebből a sok vacakból nem sok pénzed lett
-
VikMorroHun
őstag
Az pofátlanságnak számít, hogy bementem a UC elosztóközpontba, és eladtam nekik az összes jegyzettömböt, csengőt, papírpoharat, szobanövényt, amit ott találtam?
-
myckey
veterán
Nekem a tűzharc rendben van, állítólag a sztori előrehaladtával váltrozik majd az is...
De ahogy újratölt az ember, nem árt taktikázni vele, meg a lövések sem mindig érnek célba.
Az is igaz, hogy egyik másik robotot, baltával verem szét, jó őket aprítaniLátványvilág is...kibaszott szépen textúrázott fegyverek, ruhák, belső terek, meg objektumok, tereptárgyak, design is fasza stb...meg a bevilágítás, az űr....
Csak ne lenne néha olyan ellentétes a többi része, növényben is van ami tetszetős, aztán látok okádékot is. -
1660 ti-vel highon meglehet egy 30 fps vagy teljesen felejtos? Persze FSR módban.
-
Sas7
tag
Még valami, és mára befejeztem, eskü. De ez most komoly? Jó tudni.
🚽
https://twitter.com/Blurbstv/status/1699580249787302202 -
Sas7
tag
válasz
Arolotifar #2097 üzenetére
Janet, és a francos krumplik!
-
válasz
gulupeti #2089 üzenetére
Köszi az infót, mindjárt lecsekkolom.
smc: Nekem 7900 XT van, mit kell erről tudnom?
Csak pár napja van meg a kártya, első AMD-m, plusz amúgy sem vagyok nagy rajongója a tuningolásnak - ha ez az egyáltalán.
Tegnap frissült a driver, ennyit tudok. Láttam azt a rengeteg opciót a kártya beállításánál, de én alapbeállítással használom.
Szerk.: mégsem, tegnap bekapcsoltam a VRR-t.
-
GAbre
veterán
Csak úgy halkan megjegyzem,nem kell itt elvárni a fullos kártyákat.
Való igaz jöttek 7900 alatt is nemrég új amd kártyák.
De csak úgy megjegyzem,hogy 7600 is már elég régóta van.
Nyilván jó páran vannak itt 5000es gpu-val is.
És többség talán 6000.
Csak gondoltam nekik jól jöhet,hogy fsr 3tól mit várhatnak,kell-e új gpu-t venni,hogy menjen rendesen.
Neten nincs róla semmi 1 cyberpunk van.De nem tudom mennyire true:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest