Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

3400+ mmr ról indultam, tossal.

Az lehetett a gond, hogy előtte való napokon szinte csak nyertem, és egyre feljebb kerültem, majd tegnap már jóval erősebbeket adott, és amíg vissza nem estem 3300ra, addig nem sikerült semmi :(

A taktika változó, gyakorlom a disruptort, szóval ha eljutok addig akkor azt készítek, de az early aggressiont is próbálgatom, szóval az elején általában, 2 gateway majd 2 adept, amivel gyilkolom, majd még 2 adept, és csak után második bázis.
    Nem mindig sikerül jelentős kárt okoznom, de ez mg nem az a liga, ahol 1 percel elkésett bázis, már a vesztemet jelenti. Főleg hogy később is szoktam droppolni, és szerintem ott bőven behozom azt a hátrányt amit az elején esetleg összeszedtem. Illetve mint mondtam úgy kaptam ki, hogy nagyon elvertek. Szerintem nem sikerült eléggé koncentrálnom 110apm megvolt a legtöbb meccsen (ami nálam a top), de valahogy mégis rossz döntéseket hoztam.

Zerg talán 3x is agyonvert korai roachokkal, úgy hogy láttam mit csinál, de nem tudtam kivédeni. Pl ez ellen most sem tudom mit kellene csinálnom. Se az overcharge sem a forcefield, nem ment meg, még időt sem tudok húzni vele, mert a raveger, szétcsap perc alatt.

Új hozzászólás Aktív témák