Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz lezso6 #1731 üzenetére

Szerintem igen. Bár vannak visszautalások. Az első ST film mondjuk kihagyható szerintem. Egy erőteljesen 2001: A Space Odyssey beütésű film. Roppant vontatott, túlhangsúlyozott (sokszor már idegesítő, mert pl a párbeszédeket is alig hallani tőle) zenével (bár a TNG főcímzenéje a The Motion Picture főcímének rövidített és felgyorsított változata). A ST II: The Wrath of Khan előtt érdemes megnézni a TOS-ból a Space Seed-et (1. évad 24. rész, az egyik legjobb ST epizód úgy összességében, szóval egyébként is érdemes, ahogy pl a Balance of Terror-t is). A többi TOS film nagyjából organikusan követi egymást (az ST V megszakítja ezt, ráadásul teljesen feleslegesen és értelmetlenül, mert az a film a legrosszabb az összes ST film közül. És valóban egy hülyeség az egész).

A topic lakóinak többségétől eltérően szerintem miondenképpen érdemes megnézni a TOS-t is. Tudni kell hozzá elvonatkoztatni.

Ja, és ha az Enterprise-nam tetszett a mirror universe, akkor a The Tholian Web is kötelező.

Új hozzászólás Aktív témák