- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Egér probléma
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Korábban írta, hogy MariaDBt használ, azt meg nem támogatja az SQLFiddle.
Múltkor próbáltam felrakni a gépemre a MariaDBt, de már az is gondot okozott, hogy találjak Win7 x64-en elinduló verziót, asszem a 10.3.30-ig kellett visszamennem.
Utána meg szívtam a mellécsomagolt HeidiSQL IDEvel *, aminek a működése eléggé az agyamra ment, meg az Oracle hibaüzeneteinél is semmitmondóbb hibaüzenetektől ** is a falra másztam, amikor valami szintaktikai hiba volt, vagy éppen Oracle kompatibilis módban lévő MariaDBnek nem tetszett a kód.
Kb. fél nap google után inkább feladtam, hogy az Oracle alatt hibátlanul működő példámat átírjam MariaDBre.
*: Rég dolgoztam ennyire használhatatlan IDEvel, szerintem még az SQL Server 2000-ét is alulmúlja. (2005-től jött helyette a Visual Studio stílusú SQL Server Management Studio)
**: pl. a lemaradt egy vessző hibaüzenet végére odamásol sortörések nélkül 5 sor kódot, amiből minden látszik, kivéve az, hogy melyik sor végéről maradt le.

Ennyire hülye még az Oracle SQL Developer se szokott lenni, pedig az sem a szívem csücske.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Tesla topik
- Revolut
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest