Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Lassan biztosan kitelik a becsületem de azért egy kérdésem még lenne, kevésbé gáz a fórumon beégni mint az előadó vagy a demó előtt a hülyeségemmel.

Ha jól értettem nyunyu akkor ezek szerint nekik ekvivalens megoldásoknak kell lenniük ugye?
Listázzuk azon dolgozók vezetéknevét, fizetését és részlegük nevét, akik többet keresnek, mint amennyi a részlegük átlagfizetése.1. ahogy én értelmeztem a feladatot, 2. ahogy meglett adva rá megoldás.
SELECT er.last_name, er.salary, department_name, át.átg FROM employees er
INNER JOIN departments ON er.department_id = departments.department_id,
(SELECT department_id, ROUND(AVG(salary),2)AS átg FROM employees GROUP BY department_id) át
WHERE er.department_id = át.department_id AND er.salary > át.átg;SELECT last_name, salary, department_nameFROM employees INNER JOIN departments USING (department_id)NATURAL JOIN(SELECT department_id,ROUND(AVG(salary)) részlegátlagFROM employeesGROUP BY department_id)WHERE salary > részlegátlag;Próbáltam a linkelt oldalra bedobni de nincsenek meg az instertjeim hozzá (sima basic HR séma ami az Oracle 12c-ben van) és nem egészen értettem az oldal milyen PlaintText-et várna tőlem a 2. ablakban.

MINUS-al rámentem és a nagy semmit kapom vissza ha a +1 átlag oszlopom kiveszem szóval jónak kéne lennie I guess.

edit.: elsőben department_id és name javítva, csak az előzőt hagytam vágón...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest