Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Johnny_vT
üzenetére
két dolog:
1. az adatbázishoz kapcsolódik szerzői jog. az adatbázist valószínűleg abban a gazdasági konstrukcióban építik, hogy bejön az adat, reklámokkal megpakolva kiteszik, azért kapnak díjat, ebből tartják fent a szájtot. ha te excelben pörgeted, akkor megsérted az adatbázis tulajdonos szerzői jogait.
2. a rajta levő személyes adatokhoz fűződő adatvédelmi jog: az adatot csak arra lehet használni, amire felhasználási engedélyt kaptál az adat tulajdonosától. tehát pl. hiába van kint a nevem, mobilszámom, email címem nyilvános adatbázisban, ha én ezeket az adatokat egy bizonyos célhoz kötötten tettem ki oda, te nem használhatod semmilyen más célra. a felhasználási jogosultságot nem a publicitás alapozza meg, hanem az adatkezelési cél és a hozzá adott engedély.tehát ha én azért rakom ki publikusan a telefonszámomat, hogy az autómat megvegyék, akkor azt csak az a webhely kezelheti, amelyikre kiraktam a hirdetésemet, csak azért, hogy az autóm eladásában közreműködjön, plusz a vevő kezelheti abból a célból, hogy vételi szándéka esetén felhívjon. minden más felhasználás illegális. te semmilyen engedélyt nem kaptál az adat kezelésére, tehát nem kezelheted. teljesen mindegy, hol találtad az adatomat, ha nem kaptál tőlem engedélyt a kezelésére, akkor nem kezelheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NBA és kosárlabda topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest