Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
martonx
üzenetére
1. Sajna így se volt jó
2. Próbáltam az általad említett verziókat is, de nem működtek. Illetve az én formátumom a programban egyéb helyeken tökéletesen működik, ezért is használom ezt.
3. Delphiben futtatva kapom. Hamarabb találtam megoldást, mintsem ki kellett volna próbálni Access Query-ben@-Zeratul-
Próbáltam a NULL értéket, de nem fogadta el.
Végül a megoldás. Ha felsoroltam az oszlopneveket (egyik DateTime) szintaktikai hiba. Kínomban beírtam, hogy log.DateTime, de ez értelem szerűen szar, de máshol így működött. Végül azt rontottam el, hogy ha elhagyom az oszlopneveket, akkor minden mezőt ki kell tölteni, pont ahogy írtad. Szóval a megoldás valami ilyesmi lett a többi oszlop adataival értelem szerűen:INSERT INTO log VALUES ( {ts '1995-12-31 01:15:15'}, *, *, '**', '**', *, *, **, *, *)
@sztanozs
Én is úgy érzem, hogy csak a szívás van vele. Most megint olyat kapok máshol, hogy a '2012-07-24 10:26:25' nem megfelelő DateTime formátum... Csak akkor tudnám mi az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest