- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
martonx
üzenetére
1. Sajna így se volt jó
2. Próbáltam az általad említett verziókat is, de nem működtek. Illetve az én formátumom a programban egyéb helyeken tökéletesen működik, ezért is használom ezt.
3. Delphiben futtatva kapom. Hamarabb találtam megoldást, mintsem ki kellett volna próbálni Access Query-ben@-Zeratul-
Próbáltam a NULL értéket, de nem fogadta el.
Végül a megoldás. Ha felsoroltam az oszlopneveket (egyik DateTime) szintaktikai hiba. Kínomban beírtam, hogy log.DateTime, de ez értelem szerűen szar, de máshol így működött. Végül azt rontottam el, hogy ha elhagyom az oszlopneveket, akkor minden mezőt ki kell tölteni, pont ahogy írtad. Szóval a megoldás valami ilyesmi lett a többi oszlop adataival értelem szerűen:INSERT INTO log VALUES ( {ts '1995-12-31 01:15:15'}, *, *, '**', '**', *, *, **, *, *)
@sztanozs
Én is úgy érzem, hogy csak a szívás van vele. Most megint olyat kapok máshol, hogy a '2012-07-24 10:26:25' nem megfelelő DateTime formátum... Csak akkor tudnám mi az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Futás, futópályák
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest