Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Találkoztam ezzel a mongoDB-vel csak a nevével, de ez most mégis micsoda? Adatbázis, én úgy olvastam, hogy valami dokument alapú adatbázis, de ez mit jelent? (wikipédiás magyarázatot sem értem így hirtelen)
Én nézegettem neten, és aztláttam, hogy Json alapú, OOP világába jobban illik bele.Igazából gyakorlban milyen ezt használni, jobb mintha a sima SQL-t használnám?
Például. Weboldalt akarok, ahol van blog, user kezelés, de szeretnék diagramokat is kezelni,
A diagramoknak vannak adatai, id, név, téma, stb. Visszont vannak oszlopok is, értékek, amelyek mindig tetszőleges számúak! Az egyik diagramnak 4 oszlopa van, még a másiknak 8 oszlopa van.
Ebben az esetben MongoDB vagy SQL-t érdemes használni? Indokot is kérnék ha szabad

Nekem még vadiúj ez a NoSQL világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs