Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Másnak is rosszalkodik mostanában a spoti? Szinte minden alkalommal előfordul hogy azt hiszi, offlineban vagyok (nyilván nem vagyok
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.Korábban telefon restart segített, most már az sem, újra kellett telepítenem. Pár héttel ezelőttig nem volt ilyen. Évek óta prémium vagyok, eléggé felqr a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Energiaital topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Listákat nem tölt be, a kezdőképernyőről csak homokórázik amikor nem letöltött playlistet választok, keresésnél azt írja, hogy nincs offline találat. Wifi van, működik más appnál. Ha lecsattanok róla, mobilnet is van, az is működik. Mindkettőnél ugyanaz a hiba.