Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
egykori
üzenetére
A normál 5 eurós havidíj is nagyon kedvező, mert helyi piacokra szabják az árazást. Magyarországon 5 euró, Ausztriában 10 euró. És még az is remek ajánlat! Ahhoz képest kamaszkoromban egy db CD volt 4-5 ezer forint!
Próbáltam a Deezert, Apple-t, számomra még mindig a Spotify a legjobb. Jó IOS app. Idén a web player is megújult, az nekem szintén fontos. (mert itunes-t nem is tudnék telepíteni)
A Discovery Weekly ajánlások magas százalékban telitalálat, új zenét találni könnyű. Azért is szeretem mert a Spotify erről szól, a cégnek érdeke a jó szolgáltatás csak erre figyelnek. A Google és Apple óriás cégeknél a streaming szolgáltatásuk csak egy a sok termék között, a Microsoft már meg is szüntette a sajátját.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Webkamera topic
- NBA és kosárlabda topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest