Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Playstation-ön hallgatnám a zenéimet spotify-ról, játék közben, de amikor elindítom a playstation-ös appot ezt írja ki: Error connecting to PlayStation Network. Please try again later.
Próbáltam, hogy spotify-on kijelentkeztem mindenhonnan, úgy sem lett jó. Töröltem az appot, majd vissza, úgysem lett jó. Nem értem, egy ideig használtam, akkor működött, aztán utána töröltem az appot. most meg nem jó. Telefonon látszódik az eszköz (mármint a ps) és átirányított lejátszással (vagy minek nevezzük) le tudom játszani a zenéket, de az app maga nem indul el, megáll még a bejelentkezés előtt az említett hibaüzenetet írva.
Ha valaki tudna segíteni, vagy lenne infója megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest