Hirdetés
- RAM topik
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Playstation-ön hallgatnám a zenéimet spotify-ról, játék közben, de amikor elindítom a playstation-ös appot ezt írja ki: Error connecting to PlayStation Network. Please try again later.
Próbáltam, hogy spotify-on kijelentkeztem mindenhonnan, úgy sem lett jó. Töröltem az appot, majd vissza, úgysem lett jó. Nem értem, egy ideig használtam, akkor működött, aztán utána töröltem az appot. most meg nem jó. Telefonon látszódik az eszköz (mármint a ps) és átirányított lejátszással (vagy minek nevezzük) le tudom játszani a zenéket, de az app maga nem indul el, megáll még a bejelentkezés előtt az említett hibaüzenetet írva.
Ha valaki tudna segíteni, vagy lenne infója megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest